canım site fullips enhancers googlea yazıp bakabilirsin..evet kullanıyorum tabiki, memnunum tavsiye ederim ama dediğim gibi 2 saat içersinde şişkinlik azalarak kayboluyor bunu göz önüne alınız ilk defa bir şey satmaya kalkıştım valla hakka girmekten çok korkuyorum sonra etkisi kısa sürüyor keşke almasaydım derseniz şimdiden diyeyim etkisi yaklaşık iki saat..acaba halen ordamısınız :)
hangi siteden almıştınız şuan halen daha kullanıyormusunuz..tavsiye ederseniz gerçekten samimiyetinize inanarak sizden alabilirim..
evet kullanıyorum bitecek bir ürün değilki ömürlük bişe istediğim an alıyorum şişiriyorum dudaklarımı.sonuç geçici şişkinlik 2 saat içinde azalarak kayboluyor.kullandıkça kalıcılık artışı görmedim..hala kullanıyormusunuz geçicimi sonuç yoksa kullandıkça kalıcılığı artıyormu
tamam canım sen bilirsin ama 3 boyunu da merak edip aldım birer kez denemek için kullandım şuan kendi kullandığım dışında ikisi aldığım günden beri kutusunda duruyor , kalın plastik gibi bir şey zaten bunlar sıcak sabunlu suyla iyice yıkamıştım...kullandığınızı görmemiştim. bu durumda alamam. ama paylaşım harika. böyle bişeyi ilk gördüm
cnm okudunmu acaba. birde bunun sanırım bir üst modeli var. alibaba.com diye bir yer var orada toplu alınca bayağı ucuza geliyor talep çoksa böyle bişeymi yapsak...tamam canım sen bilirsin ama 3 boyunu da merak edip aldım birer kez denemek için kullandım şuan kendi kullandığım dışında ikisi aldığım günden beri kutusunda duruyor , kalın plastik gibi bir şey zaten bunlar sıcak sabunlu suyla iyice yıkamıştım...
ben sizinle iletişime geçmek istiyorum. özelden yazabilirsiniztamam canım sen bilirsin ama 3 boyunu da merak edip aldım birer kez denemek için kullandım şuan kendi kullandığım dışında ikisi aldığım günden beri kutusunda duruyor , kalın plastik gibi bir şey zaten bunlar sıcak sabunlu suyla iyice yıkamıştım...
evet videodaki bende olan.bu arada kusura bakma pek giremiyorum internete yeni gördüm.yalnız küçük boyu satıldı elimde sadece large round var cok bir farkları yok ama dudak yapınız çok ufaksa almayın derim..dudak yapınız nasıl ki?cnm bunun pompalı gibi olanları var. sendeki linkte verdiğin videoda gördüğümüzmü.
durmuyomuşşşşBen almak istiyorum ancak amerika disina satilmadigi icin alamiyorum e mail adresim kayseriotuzsekiz@yahoo.com kucuk aparat halen duruyorsa kesin alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?