- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
Peyami duman a yatırdım, 1 ml 1650 tlNerde kaca yaptırdin ? Bende düşünüyorum tavsiye uzerine giymek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peyami duman a yatırdım, 1 ml 1650 tlNerde kaca yaptırdin ? Bende düşünüyorum tavsiye uzerine giymek istiyorum.
Önce ki Sayfalarda bir çoğunun cevabı var çeneyle alakali bi bilgim yokÖnceki hali nasıldı dudaklarınızın
ince mi kalın mı
çene küçük olunca dudak kalınlaştırınce daha da mı küçük kalır
ne kadar sürede eriyor
dudak eski haline dönüyor mu tamamen
Çok soru sordum kusura bakmayın![]()
tamamen kıskançlık,başka hiçbir şey değil ablam
Teşekkürler...Önce ki Sayfalarda bir çoğunun cevabı var çeneyle alakali bi bilgim yok
Kim neyini begenmediyse halt etmiş o. O kisi de paylassinda görelim sende ki bu ozguven varsa. Kötü kalpli kizlar cok maaleseftamamen kıskançlık,başka hiçbir şey değil ablam![]()
![]()
Teşekkür ederim.Peyami duman a yatırdım, 1 ml 1650 tl
Çok yakışmışİlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Yasemin bedir klinik instada çikiyorÇok yakışmış
İzmirde yaptırdığınız söylemişsiniz kliniğin ismini paylaşır mısınız sizin sorun değilse tabi
Hangi marka yaptırdınız acaba? Bana bi sürü marka söyledi doktor fiyatına göre6 8 ay en az dedi bakalim tabi ilk yapildığında bir tik erken eriyebiliyormuş 6 temmuzda yaptırdım yılbaşından önce yapabiliriz dedi
1.2 mlHangi marka yaptırdınız acaba? Bana bi sürü marka söyledi doktor fiyatına göre
Merhaba kime yaptirdiginizi ögrenebilirmiyim?4bin cok en çok olan 1.2 ml yapildi bana çünkü dudağım çok azdı 2bin verdim 4bin neymiş ya izmirdeysen yaptırdığım yeri tavsiye ederim
Yasemin bedir klinikMerhaba kime yaptirdiginizi ögrenebilirmiyim?
ben kendi dudağınızı çok beğendim , kötü geldi bana . çok güzel dudağınız. dolgunlaştırıcı ruj harika olurİlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Valla ben memnunum dudağım yoktu artık varben kendi dudağınızı çok beğendim , kötü geldi bana . çok güzel dudağınız. dolgunlaştırıcı ruj harika olur
4000 e dolgu yok. Uçmuşlar. 1500 kaliteli yerler var iyi AraştırDudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret ney
Bende hiç olmadıMerhaba dudak dolgusu sonrası şişlik, asimetrik görüntü oluyor mu ve kaç gün sürüyor bu durum?
Süpermiş. Bir kaç gün şişlik olur diyorlar merak ettim.Bende hiç olmadı