Dudak Dolgusu yaptıranlar

ayyyy canım benim geçmiş olsun yaa valla acıdan degilde morluklardan acayip tırsmış durumdayım yusuf yusufum vallaaaaaaaaaaa:26::18::17:

bende encok ondan korktum oldu
buarada sen payleşmıosan sana yeter bence canım
ben yarım tüpten şüpheliyim

Ya canim, bizlerde gormek istiyoruz resimleri, bende merak ediyorum nasil oldugunu. Ben mesela burun estetigi olmak istiyenleri hemen arkadas listeme ekleyip resimlerimi paylasiyorum. Bende dolgu istiyorum ama cogu kisilerinkini goremiyorum. Sana uyuz demedim, estagfurullah. Uyuz oldum, yani sinir oldum demek istedim (Turkcem iyi olmadigindan yanlis cumle kurmus olabilirim). Kusura bakma eger seni uzdumse, oyle bir niyetim yok. Ama herkezin resmine bakan ama kendilerininkini koymuyanlardan hosnut degilim, bu benim gorusum.

ayy canım benim valla çok üzüldüm:26::43: ben napiyim kafam karıştı iyice kullandıkları markayı söyledilermi peki canım ..

kızlar benim kafam karıştı. kaç kişi yaptırdınız? kaçınızda morluk oldu? markası neydi? ne kadar ödediniz? birisi özet geçerse çoook mutlu olucam. :31:

canım alerji yapıp yapmadığını nasıl anlıyoruz kı ?
doktor tek alerjı yapmayan dolguyu kullandı
ama ben dudaklarımıza sürdüğü uyusturucu maddeden kaynaklı olduğunu düşündüm kuruluğun:50:
acaba hiç dolgudan alerjı olan var mıdır aramızda?:43:

benim de çok kurumuştu..paso kabuk attı..doktor alerji yapmış bünye atmış olabilir demişti..senin daha inme yoksa telaşlanmaya gerek yok..bikaç gün bekleyelim

Kadın bize alerji yapmayan maddeyi kullandıgını soyledi :44:ama benim dudaklarım öylesi kabuk tuttu ve soyuluyor ki :50: Ruj fln asla kullanamıyorum :26:

Dudaklarım acıyor nedense.Yapılırken bu kadar acımamıştı inanın .

changing canım, karamel ile ben yaptırdım .2 mizde de morluk var .Karamelin teninde de morluk mevcut ,benim sadece dudağımda:50: birisi ısırmışta morarmış gibi duruyor kapatıcı ile kapatıyorum.

Benim pek keyfim yok kızlar ya.

Kadın bize alerji yapmayan maddeyi kullandıgını soyledi :44:ama benim dudaklarım öylesi kabuk tuttu ve soyuluyor ki :50: Ruj fln asla kullanamıyorum :26:

Dudaklarım acıyor nedense.Yapılırken bu kadar acımamıştı inanın .

changing canım, karamel ile ben yaptırdım .2 mizde de morluk var .Karamelin teninde de morluk mevcut ,benim sadece dudağımda:50: birisi ısırmışta morarmış gibi duruyor kapatıcı ile kapatıyorum.

Benim pek keyfim yok kızlar ya.

Kabukmu bagladı :26: Allah allah..Bende hiç böyle bir durum olmamıştı.Gerçekten bünye ilemi alakalı yoksa ilaçlamı alakalı acaba.Merak ettim şimdi.Bence kullanılan dolgunun ismini mutlaka ögrenin kızlar,telefon açtıgınızda bile ögrenebilirsiniz bunu.
Keyfinin olmadıgı belli zaten.Hergün,genelde sık sık foruma ugrar yazardın.Burada sevincini heyecanını paylaştık hep beraber..Lütfen üzülme,eminimki geçici bir durumdur bu canım.Böyle kalacak degilya...
Aman yaa,ben bu dudak dolgusu işini pek sevmedim sıcak bakmadım zaten.Bizim hayal ettigimiz gibi bir sonuç çıkmadı asla.Sanırım ancak silikon takviyesiyle istedigimiz dudaklar olur.Onuda asla yaptırmam.Belki ilerde doktorum gel yapalım derse bir kez daha dolguyu denerim,oda son olur herhalde...
Kızlar sizde üzülmeyin yahu.Bunu bir tecrübe olarak görün artık,ne yapalım.Birdahakinde inşallah daha emin ellere teslim edersiniz kendinizi ve böyle bir sonuçla karşılaşmazsınız inşallah.. :29:

Kizlar yaaa, inanin cok uzuldum. Belki bir kac gun sonra duzelir, biraz sabirli olun bakalim. Yafsssss bende istiyorum ama iyice kafam karisti simdi. Offffffffff, yok ya, ben en iyisi paralari biriktirim,birde ben deneyim..

Cok gecmis olsun kizlar, insallah birkac gune kalma iyilesir..

Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle:(((
zaten ne gelirse benim basima gelir:(
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:

Canım merak etme benmde öyle olmuştu ama 4-5 güne geçioo moralini bozma olur mu:40::34:

bir sorum var acil cevap...1 tup yapıldi.ama hemen indi en aşağı 1 tup daha lazım. 10 gun sonra kontrole gel dedi doktor. şişirmesini isticem. 2. tup ücrete dahil olur mu? 1 tup için 500 istedı zaten. ama var la yok arası eridi bitti sanki. halbuki yeni tup açmişti. ya bana bilenle r bi yardımcı olsun

dolgu sonrası foto isteyen arkadaşlar vardıııı,onlara özel bu foto:) dolgudan 2 saat sonra cektim,gitgide şişiyordu zaten. o 2 saat herşey harikaydı:) ben dudagım hep boyle kalsın istedim ama ama söndü:/ yaptıranlara sorum, ben dolgudan bir verım alamadım,7 10 gun sonra tekrar gıdıcem yıne yapılacak muhtemelen. 2 kere mı dolgu ücreti odeyeceğim ki:S:S

bir sorum var acil cevap...1 tup yapıldi.ama hemen indi en aşağı 1 tup daha lazım. 10 gun sonra kontrole gel dedi doktor. şişirmesini isticem. 2. tup ücrete dahil olur mu? 1 tup için 500 istedı zaten. ama var la yok arası eridi bitti sanki. halbuki yeni tup açmişti. ya bana bilenle r bi yardımcı olsun

canım dr. 1 tane yeter deyip yetmediyse belki ücret almaz yada daha uygun yapar 2. tüpü sonuçta yeni tüp acıcak:26:

Canım merak etme benmde öyle olmuştu ama 4-5 güne geçioo moralini bozma olur mu:40::34:

MinaG selam:16:
simdi senin eski yazdıklarını okudum seninde olmuş hAtta fotoda koymuşsun işte düşün şuan benim onun 6 katı kadar hatta8 katı kadar daha geniş olduğunu düşün
stilex diye merhem kullanmışsın dr mu verdi morluk için senmi aldın işe yaradı mı canım yaaa:14:

dolgu sonrası foto isteyen arkadaşlar vardıııı,onlara özel bu foto:) dolgudan 2 saat sonra cektim,gitgide şişiyordu zaten. o 2 saat herşey harikaydı:) ben dudagım hep boyle kalsın istedim ama ama söndü:/ yaptıranlara sorum, ben dolgudan bir verım alamadım,7 10 gun sonra tekrar gıdıcem yıne yapılacak muhtemelen. 2 kere mı dolgu ücreti odeyeceğim ki:S:S

çok güzelmş..bir tek bana dolgu dayanmadı sanıyodum...benim gibi çok var demekki yaa..dolgunun kendisi 350 tl. demek doktor el işçiliğine 150 almış..yeniden para alır ya da demekki dolguyu kaldırmadı bünyen diyip yapmak istemez..
sonuçta bu işin garantisi yok canım...ya tutarsa hesabı döküyoruz işte paraları:(((

Karamelizee....asdfgh87..Kızlar son durumlar nasıl,varmı bir degişiklik?? Umarım keyifler biraz yerine gelmiştir... :54:

MinaG selam:16:
simdi senin eski yazdıklarını okudum seninde olmuş hAtta fotoda koymuşsun işte düşün şuan benim onun 6 katı kadar hatta8 katı kadar daha geniş olduğunu düşün
stilex diye merhem kullanmışsın dr mu verdi morluk için senmi aldın işe yaradı mı canım yaaa:14:

Evet canım fotolarda da var,çok kötü durumdaydım sorma:26:,bantlarla gidiodum işe o derece yani.Canım stilex kullandım bi de argan yağı sürdüm arada bir, walla hangisi iyi geldi bilmiorumm,ama ikisi geçirdi die bilirim,doktorun verdiği bir ilaç :34: vardı onu az kullandım,ama ençok argan yağının faydasını gördüm desem yalan olmaz:34:
geçmiş olsun tekrar canım

Back
X