Dudak Dolgusu yaptıranlar

Bu sadece bana yapılsaydı, tamam haklısın derdim. Bunun karamelizeye yapılması beni gerçekten üzdü.Çünkü kız fot. ekledi ,hatta yorum bile yaptınız.

En başından beri birbirimize yardım ettik :40: dolgu öncesinde de sonrasında da ,ne yaşadıysak sıcağa sıcağına yazdık .Oh biz yaptırdık diye bir kenara çekilmedik.
Açıkcası benim fot konusunda çekincelerim var :34:bir dudak fotsu işte kim bilecek ,kim anlayacak demeyin .Ben çevremdeki tek bir kişiye bile bahsetmemişken,saklamışken kalkıp buraya koymam doğru olmaz.

Herkes birbirinin kararına lütfen saygı duysun .İsteyen after /before yapsın ,isteyen sadece yaşadıklarını paylaşsın olur mu .Birbirimizi kırıp ,üzmeye gerek yok.
:29:

buralar güvenilir yerler değil...adı üstünde sanal ortam iyi olan gibi kötü niyetli kişilerde çıkabilir...kesinlikle yorumun daha faydalı olduğuna bende inanıyorum benim meme albümüm yok ama çok kişiye yorumlarımla yardım ettim...albümlere girip insanların özel fotolarını izinsiz alıp!!! Başkalarına gönderenler de olabiliyor !!! Resim koyup koymamak kişinin kendi iradesine kalmış birşey ...isteyen döşer foto istemeyen döşemez...sevgiler

üstelik üyenin forumdaki albümüne "hayatım çok sexy" " muhteşem olmuş" gibi yorumlar yazarken, diğer yandan, aynı fotoğrafları izinsiz başka üyelere mailleyip " xxxx'in sarkmış memeleri" gibi yorumlar yapan hadsizler var..aman dikkat diyeyim !!

uzatmaya gerek yok kıslarrr.karamelize den de arzum77 den de çok şey öğrendim ben bu sayfalarda.ikisine de teşekkürler.herkesin kendi takdiri foto yükleyip yüklememek.bunun için kimseye sitem edilemez bence.ben de yarın dudak dolgusu yaptırıcam.kalbim yusuf yusuf atıyor yine :)) zaten daha cicişlerin ağrısı bile tam iyileşmedi.ama ağustosta düğünüm var ne yapiim?en iyi zamanlama bu olacaktı.sürekli bir yerlerimi şişirtiyorum :)) annem görünce şok olacak.dua edin bana.çok acımasın,güzel olsunnn.

minag cim ekle foto görelim madem bidee sen kaçtüp yaptırdın ne kadar zaman aralığı ile 2. yaptırcaksın bi anlatsana bana: )bende2. gitcem nezamna gidim bilemedim

Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen. $dolgu2-1.webp $dolgu 2.webp

Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343

çok güzel olmuş canım, paylaşım için de teşekkürler ..

arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.Yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
Dolgu ile ilgili bakın bakalım kaç yazım var..
ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
İyi forumlar...

Karamelize senin hiç foto koymamanı anlayabilirim ama koyup hemen kaldırmanı anlayamıyorum:26:... birazda olsa o foto forumda sonuçta:49:...ama herkezin kendi özeli bşy söylemiyorum...sorulan sorulara cevap verip dolgu yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum...bence daha fazla uzatmayalım arkadaşlar,ben biliyorum ki burdaki bütün arkadaşlarım iyi niyetli...:16::16:

Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343

Hasan beyde bana aynen bunu demişti..İkinci dolgudan sonra kalıcılıgı dahada artacak diye ;) Ama daha zamanı var diyor,yapmıyor şimdi..Geçen baktımda gerçektende içerde şişlikler var,yani dolguları hissediyorum..Seninkilerde şu an bomba gibi duruyorlar..Eminimki birkaç güne kadar çok güzel olacaklar valla :70: Belki iki ay sonra banada yapar ama tatilden önce yapılsaydı iyi olurdu :( Bilseydim daha önce yaptırırdım ilk dolgumu,ikinciyide şu aralar yaptırırdım.Önümüzdeki aya kadar harika bir kıvama gelirdi ;)

uzatmaya gerek yok kıslarrr.karamelize den de arzum77 den de çok şey öğrendim ben bu sayfalarda.ikisine de teşekkürler.herkesin kendi takdiri foto yükleyip yüklememek.bunun için kimseye sitem edilemez bence.ben de yarın dudak dolgusu yaptırıcam.kalbim yusuf yusuf atıyor yine :)) zaten daha cicişlerin ağrısı bile tam iyileşmedi.ama ağustosta düğünüm var ne yapiim?en iyi zamanlama bu olacaktı.sürekli bir yerlerimi şişirtiyorum :)) annem görünce şok olacak.dua edin bana.çok acımasın,güzel olsunnn.

Hiç korkma canım :34: İşlemden birkaç saat sonra çok şişecek dudak etrafın.Ama ertesi gün inmeye başlayacak :34: Çok acı olmayacak canım korkma,Dudak dolgusuda dogru şekilde yapıldıgında güzel oluyor bee... :16:

Hasan beyde bana aynen bunu demişti..İkinci dolgudan sonra kalıcılıgı dahada artacak diye ;) Ama daha zamanı var diyor,yapmıyor şimdi..Geçen baktımda gerçektende içerde şişlikler var,yani dolguları hissediyorum..Seninkilerde şu an bomba gibi duruyorlar..Eminimki birkaç güne kadar çok güzel olacaklar valla :70: Belki iki ay sonra banada yapar ama tatilden önce yapılsaydı iyi olurdu :( Bilseydim daha önce yaptırırdım ilk dolgumu,ikinciyide şu aralar yaptırırdım.Önümüzdeki aya kadar harika bir kıvama gelirdi ;)

:16: teşekkürler tatlım,bu hali biraz abartı ama 2 güne daha iyi olucak...canım sende kesinlikle yaptır...çok daha iyi olacağında eminim sennde çok hoş olmuş dudakların üstüne birde yarım tüp yada 1 tüp yaptırdın mıı süper olucak süperr...benm temmuz 15 te düğünüm var süreyi öle bi ayarladım ki temmuza kadar dolgu işinin bitmesi gerekiyodu...Tam da zamanında bittii çok şükür:34::34:

:16: teşekkürler tatlım,bu hali biraz abartı ama 2 güne daha iyi olucak...canım sende kesinlikle yaptır...çok daha iyi olacağında eminim sennde çok hoş olmuş dudakların üstüne birde yarım tüp yada 1 tüp yaptırdın mıı süper olucak süperr...benm temmuz 15 te düğünüm var süreyi öle bi ayarladım ki temmuza kadar dolgu işinin bitmesi gerekiyodu...Tam da zamanında bittii çok şükür:34::34:

Aslında bir buçuk tüp üste uygulamış neredeyse bana biliyormusun..Üst dudagım inceydi benim,görmüştün fotoları zaten..Alt dudak idare ediyordu ama üst dudak gülünce özellikle kayboluoylrdu yani.Şimdi çok memnunum :34: Bu sefer bir tüp yeterli olur bana bence..Bakalım artık,yapacagım sabırlı ol diyor :31: Bekliyoruz startın verilmesini :9: Sen süreyi iyi ayarlamışsın evet.Leşke bu konuda beni biri uyarsaydı ama birazda ben biranda verdim kararımı aslında..Öncedende yapmak istemiyordu doktorum,bir anda tamam yapalım diyince (ısrarlarıma karşın bıktı adam):9: Bir anda tamam dedim ve gün aldım hemen buraya yazdım zaten..Olsun hayırlısı olsun... Temmuz 15 haa..Az kalmış..Hayırlısı olsun bebegim..Çok çok mutlu ol inşallah..Allah bir yastıkta kocaltsın :16:

Günaydınnn,

minag cim çok güzel olmuş şişlikler inince dahada güzel durucak:54:

BERRY diikkat ettinmi bak dudak burun mesafesi dudak dolgun durduunda daha az dikkat cekicek zaten minag nın uzun değil ama ön plana dudaklar cıkıyor böylelikle:52:
bende 2 ay gecsin, burdan öğrendiğim kadarıyla daha kalıcı oluyormuş oyuzden yenileticem:8::32:
bian önce yeniden yaptırmak istiyorum zaten:17::23:
ama yine yarım tüp uygulatiim diye düşünüyorum

KIZLAR buarada illa 2 ay falanmı gecmesi lazım yokd-sa 1 ay da olurmu ne ile ilgili bu zaman:26:

Minag alt dudakta asimetri oluşmuş ,bir defaki sefere alt dudağa uygulatmalısın .Altın orana göre alt dudak, üste göre daha kalın olmalı .Doktor onu sağlayamamış sanki.

8b5fcd.png

Bu kadının dudaklarına nolmuş yaaaaaaaaaaaaa

1seda2-a1.jpg
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Günaydınnn,

minag cim çok güzel olmuş şişlikler inince dahada güzel durucak:54:

BERRY diikkat ettinmi bak dudak burun mesafesi dudak dolgun durduunda daha az dikkat cekicek zaten minag nın uzun değil ama ön plana dudaklar cıkıyor böylelikle:52:
bende 2 ay gecsin, burdan öğrendiğim kadarıyla daha kalıcı oluyormuş oyuzden yenileticem:8::32:
bian önce yeniden yaptırmak istiyorum zaten:17::23:
ama yine yarım tüp uygulatiim diye düşünüyorum

KIZLAR buarada illa 2 ay falanmı gecmesi lazım yokd-sa 1 ay da olurmu ne ile ilgili bu zaman:26:

canım doktorun sana yarım tüp uygulamayı kabul etti mi, yoksa birisiyle mi bölüştün ? mutlaka anlatmısındır ama ben kacırdım oraları ..:17:

Benimle bölüştü .İkimizinde dudakları ince olmadığı için, yarım tüp uygulattık .
Benim sadece alt dudağıma ,karamelin de üst dudağına uygulandı :50: tabi zamanla söndü dolgumuz .%90 ı eridi diyebilirim :44: 2. şart.

Benimle bölüştü .İkimizinde dudakları ince olmadığı için, yarım tüp uygulattık .
Benim sadece alt dudağıma ,karamelin de üst dudağına uygulandı :50: tabi zamanla söndü dolgumuz .%90 ı eridi diyebilirim :44: 2. şart.

yaa bende yarım tüp istiyodum üst dudak için , ama demekki yine aynı maliyete denk gelicek, rötuş şart o zaman bir uygulama yeterli olmuyo ..:44:

buralar güvenilir yerler değil...adı üstünde sanal ortam iyi olan gibi kötü niyetli kişilerde çıkabilir...kesinlikle yorumun daha faydalı olduğuna bende inanıyorum benim meme albümüm yok ama çok kişiye yorumlarımla yardım ettim...albümlere girip insanların özel fotolarını izinsiz alıp!!! Başkalarına gönderenler de olabiliyor !!! Resim koyup koymamak kişinin kendi iradesine kalmış birşey ...isteyen döşer foto istemeyen döşemez...sevgiler

üstelik üyenin forumdaki albümüne "hayatım çok sexy" " muhteşem olmuş" gibi yorumlar yazarken, diğer yandan, aynı fotoğrafları izinsiz başka üyelere mailleyip " xxxx'in sarkmış memeleri" gibi yorumlar yapan hadsizler var..aman dikkat diyeyim !!

Jeleseccim kesinlikle yazdıkların çok doğru şeyler.Senin de yazdığın gibi iyi niyeti suistimal edebilen insanlar da olabilir.Sevgili ogltkn ile bu konuyu ısrarla yazdığınıza göre bildiğiniz birşey var.Bu gerçekten suç unsuru teşkil eder.Böyle biri ya da birileri varsa bence adını deşifre edin. Yada site yönetimine bildirin.Üstelik meme fotoğrafı diyorsunuz bence gerçekten çok ayıp.Bunları belirttiğiniz için de ikinize de teşekkür ediyorum.

yaa bende yarım tüp istiyodum üst dudak için , ama demekki yine aynı maliyete denk gelicek, rötuş şart o zaman bir uygulama yeterli olmuyo ..:44:
tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.

Son düzenleme:
Back
X