Dudak Dolgusu yaptıranlar

yani amaaaa ilk yapıldığı annnn:16::16:
asdfgh de bende cok beendik ama durmuo ööle kalması için heralde sürekli yaptırmak lazım
aezumcum biz asdfg ile aynı gün yaptırdık sende bizden bi hafta önce falan yaptırmıştın bakalım bakalım ne kadar dayancak:10::9:

kalıcı dusunuyorum ben bı tanıdıgım 10 yıl once almanya da yaptırmıs memnun. bn de kalıcı ıstıyorum ya masrafı ne kADAR olur acaba

Oh yaaa kizlar, birazda olsa memnun olmaniza, pozitif olmaniza sevindim. Bence bir kac defa daha yaptirirsaniz, istedigniz dudaga kavusursunuz. :54:

Bu kızın dudak şekli ,dolgunluğu harika .:31:

Anne-Hathaway-1440x900-008.jpg

Yaptırmak istediğim ama bir yandanda çekindiğim bir şey bu ... :)
Ya istediğim gibi olmazsa ya top top olursa ya kötü olursa ya sorun olursa vs vs vs bir sürü şey aklıma geliyor.Ama bi yandanda istiyorum:)
Yaptıran arkadaşlar fotoğraf koyabilir mi?
Bizim gibi merak edenler için bi fikir olur...

Yaptırmak istediğim ama bir yandanda çekindiğim bir şey bu ... :)
Ya istediğim gibi olmazsa ya top top olursa ya kötü olursa ya sorun olursa vs vs vs bir sürü şey aklıma geliyor.Ama bi yandanda istiyorum:)
Yaptıran arkadaşlar fotoğraf koyabilir mi?
Bizim gibi merak edenler için bi fikir olur...

Canım,ben istanbulda Dr. Hasan Fındık a dudak dolgumu yaptırdım.Birbuçuk sene öncede meme büyütme operasyonu olmuştum.Her iki sonuçtanda çok çok memnunum,tavsiye ederim :34: İşinin ehli,emin ellerde yaptırdığın sürece bir sorunla karşılaşmaz,mutlu olursun inşallah..Ben daha önceki sayfalarda foto eklemiştim.Sayfa numaralarını yazıyorum,göz atarsın :34: Sayfa 288 de dolgu öncesi ve bir gün sonraki halı mevcut,294 de 4. günkü hali,314 de 11 günlük halleri var... Umarım yardımcı olabilmişimdir...:7:

Canım,ben istanbulda Dr. Hasan Fındık a dudak dolgumu yaptırdım.Birbuçuk sene öncede meme büyütme operasyonu olmuştum.Her iki sonuçtanda çok çok memnunum,tavsiye ederim :34: İşinin ehli,emin ellerde yaptırdığın sürece bir sorunla karşılaşmaz,mutlu olursun inşallah..Ben daha önceki sayfalarda foto eklemiştim.Sayfa numaralarını yazıyorum,göz atarsın :34: Sayfa 288 de dolgu öncesi ve bir gün sonraki halı mevcut,294 de 4. günkü hali,314 de 11 günlük halleri var... Umarım yardımcı olabilmişimdir...:7:

canım 2 tüp mü 1000 TL ye yapıldı ?

Benim de dudaklarım gayet normaldir ama bu medya sağolsun bizlere hep kalıplaşmış şeyleri güzel gösteriyorlar yani illa dolgun dudaklar güzeldir olayı psikolojimi bozuyor

bende saplantı halıne geldı bu dudak olayı ama bı türlü dogru zamanı bulamadım yaptmak için,yok okul uyok iş görüsmesi hep kaldı bı sekılde,kokrkuyrm ordek dudak gıbı olur dıe üst dudagım cok kalkık cünkü zaten

GÜnaydın arkadaşlar:16::16:,dudaklar ne durumda morluklar geçtimi?inme falan oldu mu?...Merak ettim:34:

GÜnaydın arkadaşlar:16::16:,dudaklar ne durumda morluklar geçtimi?inme falan oldu mu?...Merak ettim:34:

Evettt..... asdfgh87,karamelize foto bekliyoruz artık yanii... :34: Büyük bir ihtimal morluklar geçmiştir,geçmiş olması lazım artık..
Bendeki son durumda gayet iyi.Dün dudak üstündeki tüyleri alıyordum.Aynada dudak iç kısmına baktımda dolgu yapılan kısımlar oldukça belli yani,gitmemiş,öyle duruyorlar :9: Mutlu oldum tabi..Bizi yanıltan şey ilk yapıldıgı andaki o şişliklerdi aslında.Ödemler inince biz bir panikledik ve eyvahh dolgular gitti dedik..Oysa kendi adıma konuşiyim tabi iki tüp dolgu yanii..Nereye gidiyor yahuu.. :45: Bugün fırsatım olursa yeni foto eklerim mutlaka..Görüşürüz kızlarr... :54:

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nirdesinizzzz sesiniz solugunuz çıkmıyorrr merakla sizi bekliyoruzzzz rütuşa gittinizimi naptınız yaptırdınız unuttunuz valla biziiiii :26::18::43:

günaydııın
evettt morluklar tamamen geçti benım yapılalı rotusla tam 10 gün oluyo
tabi ilk günkü dudaklarda gitti
kızlar ben ekleyip silerim hemen.. öğleden sonra yuklemeye calışiim:3:
bence yaptırmak isteyenler yaptırsın yarım tüple bile azıcık faredilir durumda üst duudağım baya inceydi benim cünkü:56:

günaydııın
evettt morluklar tamamen geçti benım yapılalı rotusla tam 10 gün oluyo
tabi ilk günkü dudaklarda gitti
kızlar ben ekleyip silerim hemen.. öğleden sonra yuklemeye calışiim:3:
bence yaptırmak isteyenler yaptırsın yarım tüple bile azıcık faredilir durumda üst duudağım baya inceydi benim cünkü:56:

Canım eklede neden hemen siliyorsun anlamadım :26: Yüzünün görünmedigi şekilde olursa bir problem yaratmaz,birde dudak bölgesi yani sonuçta..Ben albüme meme fotolarımı ekliyorum :26:

ay ilahi arzucum cok güldüm evet memişleri eklemişsin güle güle kullan canım :nazar:
foto albümüne mi yuklemem lazım silebilmem için

Back
X