- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi emellce
- #3.221
ay ilahi arzucum cok güldüm evet memişleri eklemişsin güle güle kullan canım
foto albümüne mi yuklemem lazım silebilmem için
Bak yine silmekten bahsediyor...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ilahi arzucum cok güldüm evet memişleri eklemişsin güle güle kullan canım
foto albümüne mi yuklemem lazım silebilmem için
Evettt..... asdfgh87,karamelize foto bekliyoruz artık yanii...Büyük bir ihtimal morluklar geçmiştir,geçmiş olması lazım artık..
Bendeki son durumda gayet iyi.Dün dudak üstündeki tüyleri alıyordum.Aynada dudak iç kısmına baktımda dolgu yapılan kısımlar oldukça belli yani,gitmemiş,öyle duruyorlarMutlu oldum tabi..Bizi yanıltan şey ilk yapıldıgı andaki o şişliklerdi aslında.Ödemler inince biz bir panikledik ve eyvahh dolgular gitti dedik..Oysa kendi adıma konuşiyim tabi iki tüp dolgu yanii..Nereye gidiyor yahuu..
Bugün fırsatım olursa yeni foto eklerim mutlaka..Görüşürüz kızlarr...
![]()
foto ekle dediniz ekledim nie kimse online değil yawwww
koşuunn![]()
Arkadaşlar yarın tekrar dudak dolgusu için gidicem doktora,foto koyucam hemn arkasdından bekleyinnnnnson dolgu ile tam istediğim gibi olucak
dua edinnnn
Hadi hayırlısı tatlım,yine aynı dr. dimi bodrum da aylin oral,aynı fiyatı mı alacak canım
foto ekle dediniz ekledim nie kimse online değil yawwww
koşuunn![]()
ya o dudak burun arası mesafe uzunluğu çok kötü ya napabilirzki başka acaba dolgu çözüm deil![]()
aynen neden koymuyorsunuz ki bende hic anlayamiyorum
arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.Yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
Dolgu ile ilgili bakın bakalım kaç yazım var..
ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
İyi forumlar...
arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. Kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. Dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
Dolgu ile ilgili bakın bakalım kaç yazım var..
Ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. Isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
Ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
Iyi forumlar...