Dudak Dolgusu yaptıranlar

ay ilahi arzucum cok güldüm evet memişleri eklemişsin güle güle kullan canım :nazar:
foto albümüne mi yuklemem lazım silebilmem için

Bak yine silmekten bahsediyor... :20: Yahu ekle buraya kalsın işte,neden siliyorsun..Birçok arkadaşımıza ayrdımcı olur ekledigin fotolar,kötümü..

Evettt..... asdfgh87,karamelize foto bekliyoruz artık yanii... :34: Büyük bir ihtimal morluklar geçmiştir,geçmiş olması lazım artık..
Bendeki son durumda gayet iyi.Dün dudak üstündeki tüyleri alıyordum.Aynada dudak iç kısmına baktımda dolgu yapılan kısımlar oldukça belli yani,gitmemiş,öyle duruyorlar :9: Mutlu oldum tabi..Bizi yanıltan şey ilk yapıldıgı andaki o şişliklerdi aslında.Ödemler inince biz bir panikledik ve eyvahh dolgular gitti dedik..Oysa kendi adıma konuşiyim tabi iki tüp dolgu yanii..Nereye gidiyor yahuu.. :45: Bugün fırsatım olursa yeni foto eklerim mutlaka..Görüşürüz kızlarr... :54:

Bende de durum gayet iyi :16:..aynen ilk günkü şişlikler inince sanki dolgular uçtu gibi geliyor insana...:21:

Arkadaşlar yarın tekrar dudak dolgusu için gidicem doktora,foto koyucam hemn arkasdından bekleyinnnnn:16::16: son dolgu ile tam istediğim gibi olucak:16: dua edinnnn

Arkadaşlar yarın tekrar dudak dolgusu için gidicem doktora,foto koyucam hemn arkasdından bekleyinnnnn:16::16: son dolgu ile tam istediğim gibi olucak:16: dua edinnnn

Hadi hayırlısı tatlım,yine aynı dr. dimi bodrum da aylin oral,aynı fiyatı mı alacak canım

minag cim ekle foto görelim madem bidee sen kaçtüp yaptırdın ne kadar zaman aralığı ile 2. yaptırcaksın bi anlatsana bana: )bende2. gitcem nezamna gidim bilemedim

Son düzenleme:
ya o dudak burun arası mesafe uzunluğu çok kötü ya napabilirzki başka acaba dolgu çözüm deil:40::19:

ya o dudak burun arası mesafe uzunluğu çok kötü ya napabilirzki başka acaba dolgu çözüm deil:40::19:

canım ya önceki sonraki fotonu koysana lütfeeennnn bu arada foto koymamanı anlamıyorum neolcak kii valla ben fotomu yükledim ne olabilirki seni çok merak ediyorum :25::21:

eski fotom yok hiç canım ya bakiim yinede
dudak burun mesafemin olduu bi foto bulmaya calısıyorum eski

Arkadaşlar,bu foto eklememe olayını anlayamıyorum..Şahsen benim albümümde ne fotolar var yani.Dudak fotosuda var,meme büyütme ameliyatı oldugum için vücudumun göründügü fotolarımda var.Meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak,fikir vermek için ekliyorum bu fotoları.Birde bizler burada bir paylaşım yapıyoruz,yardım ediyoruz birbirimizi tanımasakta görmesekte aramızda bir iletişim oluyor..Güvenilmiyormu nedendir bilemiyorum.Albümler özel olugu takdirde sadece sizin arkadaş listenizde olanlar fotolarınızı görebilir..Şimdi ben fotolarımı paylaştıgım kişilerin kendi fotolarını paylaşmaması tuhafıma gidiyor haklı olarak...

Özür dileyerek foto paylaşımı yapmayan arkadaşlrı listemden çıkaracagım,anlayışla karşılanacagını umuyorum...Sevgiler...

arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.Yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
Dolgu ile ilgili bakın bakalım kaç yazım var..
ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
İyi forumlar...

arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.Yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Fotomu koydum altına yorumunuzu yaptınız hatırlatırım kaldıracağımı söyledim önceden..
Siz foto ekliyorsunuz yardımcı oluyorsunuz tesekkürler ama bu biraz kişinin kendisi ile ilgilidir.
Forumun amacı bayanların birbirine yardım etmesi bildiklerini paylaşması benimde bunu yapmadığımı kimse söyleyemez hem yardım alıyorum hemde yardım ediyorum, bilgi paylaşıyorum foto yerine, forumun amacının dışına mı cıkıyorum.
ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
neyse ben bir daha yazmıcam bu konu hakkında görüş soran olursa tabiki paylaşırım.
İyi forumlar...

Estetik operasyonlarda tabiki bütün müdahaleler degişiklik gösterir.Ben aksini idda etmedim zaten.Bana iki tüp kullanıldı evet,sizi yarım tüp yeterli gelmiş olabilir.Ben bunun aksini idda etmedim zaten..Bu açıklamaları neden yaptınız anlamadım.. Fotograflar tabiki çokta yararlı olmaz.Ben bir foto ile doktoruma gitsem ve bunun aynısını istiyorum desem olmaz.Vücut yapıları nasıl farklıysa dudakta öyledir.Birebir aynı sonuç asla çıkmaz.Burada dudak fotosu paylaşmanın ne gibi yararları olabilir bakalım...Kısmen ne kadar ödem olacagını anlayabiliriz,yada morluk.Kaç günde ne kadar iniyor bunu kestirebiliriz foto bakarak..Degişimi anlatarak degilde foto ile göstererek yardımcı olabiliriz..Dolgudan sonra topaklanma olmadıgını,ördek gibi dudaklar çıkmadıgını gösterebiliriz,liste uzar gider...Bizler meme estetigi konusundada foto paylaşıyoruz..Burada görüyoruzki örnek veriyorum 300cc lik bir protez bazı arkadaşta gayet güzel dolu dolu durmuş bazısındada küçük durmuş...Ama foto paylaşırken vücut ölçülerinede dikkat veriyoruz..:34: Dolgu işlemi ilede doktorumdan ve araştırdıgım kadarıyla bende birşeyler yazmaya bilgi vermeye çalışıyorum..Nasılki ben işlemden sonra sizler foto istiyoruz,ekle gibi bir istekleriniz olduysa haliyle bizlerde merak ediyoruz.Yoksa sen benimkine baktın,bende seninkine bakacagım olayı degil yani ;)
İster eklersiniz ister eklemezsiniz,bu sizin isteginize kalmış.Fakat ben gösteriyorsam karşımdakininde göstermesini isterim.Özel bir foto istemiyoruzki sizden absürt açık saçık :44: Sonuçta dudak fotosu.Arkadaş olarak eklediginiz kişiler sadece görecek,herkese özel bir albümde degil...Ama ben eklemem,olmaz gösteririm silerim olunca bizlerde biraz ortada kalıyoruz.Yani kişi soruyor kendi kendine ben ne oluyorum bu durumda??? gibi.Tuhaf bir şey oluyor..Ben sizi arkadaş listemden çıkardıysam sizinle irtibatı kestim demekte olmuyor,ineden bu kadar sert geldiniz anlamadım...Yine paylaşımlarımız olacak,yine başk konularda belki fikir alışverişi yapacagız.Ama sırf bu yüzden yapmam dersenizde sizin bileceginiz bir konu tabi..Müdahale etmiyoruz,zorlamıyorum.Nasıl siz kendi fotolarınızı görmemizi istemiyorsanız bende engelliyorum..Bu kadar basit..

ETKİ-TEPKİ :34: sizin yaptıgınız şey size geri dönüyor,bu kadar....

arzum77
dudak dolgusu, dudaktan dudağa değişiklik gösterir. Kimine 2 tüp yetmezken kimine yarım tüp fazla gelir, asla elinizde fotografla doktora ben bu dudaktan istiyorum bana bunu yap diyemezsiniz.. Dolgu dudağın yapısına göre ördekte olur mükemmelde bilemezsiniz.yani fotograf bunu ölçütü değildir.
Ama foto kısmına gelince o özele mudahale oluyor biraz. Isteyen koyar isteyen koymaz kimsenın mudahale etme hakkı yok buna.
Ben yorumlarımı yazıyorum bu benım özelim emin olun yorum daha faydalıdır fotodan
Iyi forumlar...

buralar güvenilir yerler değil...adı üstünde sanal ortam iyi olan gibi kötü niyetli kişilerde çıkabilir...kesinlikle yorumun daha faydalı olduğuna bende inanıyorum benim meme albümüm yok ama çok kişiye yorumlarımla yardım ettim...albümlere girip insanların özel fotolarını izinsiz alıp!!! Başkalarına gönderenler de olabiliyor !!! Resim koyup koymamak kişinin kendi iradesine kalmış birşey ...isteyen döşer foto istemeyen döşemez...sevgiler

Bir önceki mesajımda ne demek istedigim gayet iyi anlatabildigimi düşünüyorum..Foto eklemek veya eklememek..Kişinin kendi kararıdır..Kimse kimseyi zorlayamaz,yada zorlayacak bir durumda bırakamaz.Buna kimsenin hakkı yok tabi..Olay yine istemeyerek başka yerlere geliyor,o yüzden lütfen herkes herkesin kararlarına saygı duysun,müdahale yapmasın..

Arkadaş olarak eklemek veya listeden çıkarmakta kişiye özel bir durumdur.Nasıl albüm öyleyse aynı yani...İsteyen istedigi kişiyi ekler,istedigi zamanda çıkarır..Açıklama yapmaya gerek yok arkadşlar..Rahat olun :34: Takılın,birbirimize yardımcı olmak için varız burada,farklı yerlere getirmeyin olayı... :42:

Back
X