Arkadaşlar;
Bende Nisan ayında üst dudaklarıma dolgu yaptırdım ve çok memnunum. Çok doğal oldu ancak çabuk eridi. şu anda az var.Ama yaptırmadan önce doktor ilk yaptırıldığında çabuk eriyebileceğini söylemişti. Tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdığınız yere çok dikkat edin....
Arkadaşlar;
Bende Nisan ayında üst dudaklarıma dolgu yaptırdım ve çok memnunum. Çok doğal oldu ancak çabuk eridi. şu anda az var.Ama yaptırmadan önce doktor ilk yaptırıldığında çabuk eriyebileceğini söylemişti. Tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdığınız yere çok dikkat edin....
benim morluklarım ve o his 10 günde ancak geçti :)) sabret korkma geçiyorrrr ve çok güzel oluyor.ben de 5.günde isyan etmiştim.şimdi çok memnunum.
slm arkadaslar bende bu sene izmire tatil amacla gidecegim ve gittmisken dudak dolgusu yaptirim diyorum aranizda bu isleme izmirde yaptiripta memnun kalan varsa doktorun lütfen adini ve ücreti yazarsa sevinirim:)
Kızlar bu ay ya da gireceğimiz ay tekrardan yaptırcam .
İzmirde dolguyu bölüşebileceğim birisini arıyorummmmmmm
şekerleme sen nerde nası yaptırdın canım pekii
canım benim msj sayımm hala 100 e tamamlanmadı özelden msj atamıyorumbu arada bana gönderdigin site benim msn de var konuştum fiyat 390 tl ve ben yasemene tlf açtım ürün biizden olsa yaparmısnız diye öyle yapmıyoruz dedi başka bir yer bulmak lazım
cnm 390 tl ye nerde yapıyorlar bu yasemen hanım dediğiniz kişi mi yapıyor bu fiyata yoksa başkası mı
Evet yasemen hanım artık o sekilde kabul etmiyormuş .
Toplu alamamız için ,kişi sayımızın fazla olması lazım
Fıstık gibi görünüyorsun canımgeçen hafta yasemen estetik'te 350 dolar'a surgıderm maddesi ile 12 aylık dolgu yaptırdım.şişliğim yok denecek kadar azdı.20 dakika buz uyguladıktan sonra güneş te gezmeme rağmen şişlik olmadı.haberim olsaydı iki kişi yaptırabilirdik.istediğim dolgunluğu sonunda elde ettim:)
Eki Görüntüle 479170
Tatlım zaten alamayız da 10 kişi nasıl toplaşacağız :26: kk dan almak isteyen en fazla 3-4 kişi çıkar .canım kişi sayımız fazla olsada nerde yaptırcaz asıl mesele bu benim kadar kararsız bir insan yoktur sanırım hala yaptırmadım sinir oldum kendime :18:
geçen hafta yasemen estetik'te 350 dolar'a surgıderm maddesi ile 12 aylık dolgu yaptırdım.şişliğim yok denecek kadar azdı.20 dakika buz uyguladıktan sonra güneş te gezmeme rağmen şişlik olmadı.haberim olsaydı iki kişi yaptırabilirdik.istediğim dolgunluğu sonunda elde ettim:)
Eki Görüntüle 479170
tatlım dudak dolgusu resmını gordumde mukemmel ötesinin ötesi olmuş yok böyle doğal bir dudak :)maşallah alt dudağını da mı yaptırdın acaba sen ? ne kadar tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?