Dudak Dolgusu yaptıranlar

Hangi dolgu maddesini kullandı ki .:26:

nerde yaptırdın canım ben izmirde yim bende yapılan yerin önemli olduğunu düşünüyorum
yazarsan sevinirm

bende yaptırmak istiyorum. bu aralar takmış durumdayım dudaklarıma ama tereddütlerim var. dudaklarım ince benim hatta foto bulursam eklerim. bazı arkadaslar ince dudakta hemen eridiğini yarım saat sonra eser kalmadığını yazmış buda benim kafamı karıştırdı.:44::44: izmirdeyim bende. izmirde yaptırmış olanlar bana fikir verebilir mi. ücret işlem süre klinik hakkında

slm arkadaslar bende bu sene izmire tatil amacla gidecegim ve gittmisken dudak dolgusu yaptirim diyorum aranizda bu isleme izmirde yaptiripta memnun kalan varsa doktorun lütfen adini ve ücreti yazarsa sevinirim:)

slm arkadaslar bende bu sene izmire tatil amacla gidecegim ve gittmisken dudak dolgusu yaptirim diyorum aranizda bu isleme izmirde yaptiripta memnun kalan varsa doktorun lütfen adini ve ücreti yazarsa sevinirim:)

ben yeniden yaptırmak için bi hamle daha attım arkadaşlar..indirim günlerinde olduğu için 600 tl ye yapacaklar teostal kullanacklr..6 aydan önce inmez dediler..çok canım yanacak diye korkuyorum.lazer kadar mı acıtıyo dedim daha çok dedi((

Kızlar bu ay ya da gireceğimiz ay tekrardan yaptırcam .
İzmirde dolguyu bölüşebileceğim birisini arıyorummmmmmm

canım benim msj sayımm hala 100 e tamamlanmadı özelden msj atamıyorum bu arada bana gönderdigin site benim msn de var konuştum fiyat 390 tl ve ben yasemene tlf açtım ürün biizden olsa yaparmısnız diye öyle yapmıyoruz dedi başka bir yer bulmak lazım

canım özelden msj atamıyorum 100 tamamlanmadı hala msj sayım ben hala yaptırmadım kendim alıcagm sordum 390 tl juvederm ama yasemene tlf açtım yapmıyoruz öyle dedi şimdi biryer bulmak lazım ...

şekerleme sen nerde nası yaptırdın canım pekii

canım ben hala yaptırmadım ürünün kendisini alıp yaptırcam artık bir doktora ama ürün kadar yapanda önemli tabi yasemene tlf açtım ürün bizden olsa yaparmısınız diye öyle yapmıyoruz dediler

kızlarr izmirde dolgu yaptıracak varmıı
dolgu malzemeizi birlikte alalım
indirim yuapıcaklar: ))))

ya ben estetik int. da indirim günlerine denk geldim 600 tl ye yapacaktı ama acısından korktum yaptıramadım..uyutsalar ya dudak dolgusu yaparken ben nasıl dayanıcam o acıya(

cnm 390 tl ye nerde yapıyorlar bu yasemen hanım dediğiniz kişi mi yapıyor bu fiyata yoksa başkası mı

cnm 390 tl ye nerde yapıyorlar bu yasemen hanım dediğiniz kişi mi yapıyor bu fiyata yoksa başkası mı

yok canım 390 tl ye yapan bir yer yok 390 tl ye ürünü satışını yapan bir firma buldum sadece yasemen hanıma tlf açtım ürün bizden olsa siz yaparmısınz diye öyle yapmıyoruz dedi bende ürünü kendim alıp yaptırcak bir yer bulucm mecbur ürünü toptan alalım diyorum ben hem ne oldugunu bilyoruz hemde 1 kutudan 2 ürün çıkıyormuş sonuçta daha mantıklı yani ...

Evet yasemen hanım artık o sekilde kabul etmiyormuş .

Toplu alamamız için ,kişi sayımızın fazla olması lazım

geçen hafta yasemen estetik'te 350 dolar'a surgıderm maddesi ile 12 aylık dolgu yaptırdım.şişliğim yok denecek kadar azdı.20 dakika buz uyguladıktan sonra güneş te gezmeme rağmen şişlik olmadı.haberim olsaydı iki kişi yaptırabilirdik.istediğim dolgunluğu sonunda elde ettim:)

Evet yasemen hanım artık o sekilde kabul etmiyormuş .

Toplu alamamız için ,kişi sayımızın fazla olması lazım

canım kişi sayımız fazla olsada nerde yaptırcaz asıl mesele bu benim kadar kararsız bir insan yoktur sanırım hala yaptırmadım sinir oldum kendime :18:

Fıstık gibi görünüyorsun canım çok güzel ve doğal olmuş .Hem alta hem de üste mi uyguladı yasemen hanım ? Bir öncekini çapraz teknik uygulatmıştın bu da mı öyle oldu ?
canım kişi sayımız fazla olsada nerde yaptırcaz asıl mesele bu benim kadar kararsız bir insan yoktur sanırım hala yaptırmadım sinir oldum kendime :18:
Tatlım zaten alamayız da 10 kişi nasıl toplaşacağız :26: kk dan almak isteyen en fazla 3-4 kişi çıkar .
Ayyy canım halen yaptırmadın mı allahım aradan kaç ay geçti :)

Son düzenleme:

Çok güzel olmuş canım.. Güle güle kullan

tatlım dudak dolgusu resmını gordumde mukemmel ötesinin ötesi olmuş yok böyle doğal bir dudak :) maşallah alt dudağını da mı yaptırdın acaba sen ? ne kadar tuttu?

Teşekkür ederim canım....Hem alt dudaga hemde üst dudaga uygulandı.Bir tüp 1000 tl.. Ama ikinci bir işlem yaptırmak gerekiyor.İlk işlemden sonra şişliklerde inince pek birşey kalmıyor.Kalıcı olması için ikinci rutuş şart Bunları göza alarak işlemi yaptırın..Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…