Dudak Dolgusu yaptıranlar

arzumcum bu dudak dolgunu yaptıranları gördüm bi kaç arkadşım da çok yapmacık duruyordu ya acaba dozajı mı önemli ..yani az bişey yapılıyor mu öyle yapıldgında daha mı doğal durur merak ediyorum

Maritsa;Fıstık gibi görünüyorsun canım çok güzel ve doğal olmuş .Hem alta hem de üste mi uyguladı yasemen hanım ? Bir öncekini çapraz teknik uygulatmıştın bu da mı öyle oldu ?

Teşekkür ederim canım.bu sefer iki dudağa birden istedim.çapraz istemedim:)

Son düzenleme:

Süper canım ya umarım çok uzun süre dayanır .Ben bu sefer gittiğimde çapraz teknik uygulamasını isteyeceğim .Senin molayıya yaptırdığını çok beğenmiştim

Süper canım ya umarım çok uzun süre dayanır .Ben bu sefer gittiğimde çapraz teknik uygulamasını isteyeceğim .Senin molayıya yaptırdığını çok beğenmiştim

sadece alt dudak çapraz uygulama dudağı aşagı çektiğinden çene boyunu olduğundan kısa gösteriyor.aklında bulunsun teşekkür ederim canım.bu sefer farklı olsun istedim.sen ne zaman yaptırıcaksın?

sadece alt dudak çapraz uygulama dudağı aşagı çektiğinden çene boyunu olduğundan kısa gösteriyor.aklında bulunsun teşekkür ederim canım.bu sefer farklı olsun istedim.sen ne zaman yaptırıcaksın?

Sahiden mi canım yasemen hanıma söyleyim bari öyle yapsın .Valla biz karamelize ile haftaya cuma gideceğiz :)

çapraz teknık deyınce her estetisyen bilirmi acaba
ben ilk kez duydum ve hiçbiyerde açıklamasını bulamadım
üstede çapraz yapılıyor mu ki???

Son düzenleme:

Canım yapan doktorun tecrübesi,kullanılan malzeme ve dozaj çok önemli bu durumda tabi Birde sizin nasıl bir dudak istediğinizde önemli Bana iki tüp uygulandı mesela ama dogru şekilde uygulandığından yapmacık bir görüntü ortaya çıkmadı..

bence dozajı önemli gibi geldi bana ..çnkü bazılarına sanki 20 tüp boşaltmışlar gibi duruyo böyle gülerken faln itici geliyo ama seninkler resimde gördgüm kadarıyla normalde görsem anlaşılcak gibi degil yani hafif bi dolgunluk olmuş böyle tatlı duruyo ..ben de öyle olsun isterim ama işte cesaret edemiyorum acıkcası ..çok da gerekli degil şuan bana aslında ama işte arada böyle geliyor insana heves belki bende evlendgimde falan düşünürüm :)

Sahiden mi canım yasemen hanıma söyleyim bari öyle yapsın .Valla biz karamelize ile haftaya cuma gideceğiz :)

tatlım yasemin hanım kabul etti mi dolguyu kendinizin almasını ve onun uygulamasını,karamelize kabul etmedi demişti,canım msjına cvb yazamadım salihlideydim nişanlım vınn kullanıyor orda net sık sık gidiyor yazarken tekrar bağlanınca yazılan msj gidiyor,atıcam cvbı

Canım gerek yoksa bence yaptırma.. Bu işlemden sonra tekrarlatman gerekiyor çünkü .Bende merak ederek girdim bu işe şimdi ikinci rutuş için para biriktiriyorum

Karamel ne dediyse o doğrudur canım .Biz cuma günü gidip bir görüşecegiz ,duruma göre yaptıracağız yani .

canim evlediginde hic yapamazsin. sen bence simdi yaptir hem evlenmek daha kolay olur :)))

ben ankarada op. dr. serkan ali yazici ya yaptirdim cankayada gayet memnunum ne cok buyuk ne cok kucuk. muck muck kizlar :)))

canim evlediginde hic yapamazsin. sen bence simdi yaptir hem evlenmek daha kolay olur :)))

ya ne bilim belki dolgu oldgu belli olur falan bilrsin erkekler sevmez öyle şeyi ..ama evli olunca kocana da danışıyorsun bir bakıma yani

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…