Dudak Dolgusu yaptıranlar

dolgu yaptıran arkadaşlar acı eşiğiniz nasıl az acıyla dolguyu yapma şansımız yok mu bunu araştırdınız mı? ramazan biter bitmez yaparsam bir haftada iyileşme şansı var mı..cevap bekliyorum lütfen...

siz bu hafta giderken dolguyu kendiniz mi alıp götürceksiniz? böyle daha mı avantajlı olacak fiyatı? öyleyse ramazandan sonra ben de giderim sıklıkta problem olmayacaksa bir de tabii. sanki 1 tüp bana fazla gelmez gibi geliyor dediğin gibi du bakalım :))

dolgu yaptıran arkadaşlar acı eşiğiniz nasıl az acıyla dolguyu yapma şansımız yok mu bunu araştırdınız mı? ramazan biter bitmez yaparsam bir haftada iyileşme şansı var mı..cevap bekliyorum lütfen...
Ben çok hissetmedim ,acı eşiğim yüksek belki de .1 haftadan daha kısa sürede toplarlanırsın canım.Zaten öyle anormal şişlik flnda olmuyor .
siz bu hafta giderken dolguyu kendiniz mi alıp götürceksiniz? böyle daha mı avantajlı olacak fiyatı? öyleyse ramazandan sonra ben de giderim sıklıkta problem olmayacaksa bir de tabii. sanki 1 tüp bana fazla gelmez gibi geliyor dediğin gibi du bakalım :))

Yok o şekilde yaptırmayacağız :50: Geçen sefer bize yaptığı gibi olacak .
Kızlar umarım bu 2. dolgumuz uzun süre dayanır :26: tek istediğin şu an o .

bu sefer daha kalıcı olcak bak görürsün maritsacım. ya ama ben tam tüp yaptırırsam yasemende bana çok pahalıya patlayacak kendimin alıp götüreceği bi yer olsa daha uygun olcak ama başka biyer de bilmiyorum . gittiğinizde benim için yasemin hanıma sorar mısınız tam tüpte bi indirim olur mu?

bu sefer daha kalıcı olcak bak görürsün maritsacım. ya ama ben tam tüp yaptırırsam yasemende bana çok pahalıya patlayacak kendimin alıp götüreceği bi yer olsa daha uygun olcak ama başka biyer de bilmiyorum . gittiğinizde benim için yasemin hanıma sorar mısınız tam tüpte bi indirim olur mu?

İnş tatlım ya .
Sorarım tabii :31:

Ben çok hissetmedim ,acı eşiğim yüksek belki de .1 haftadan daha kısa sürede toplarlanırsın canım.Zaten öyle anormal şişlik flnda olmuyor .

canım teşekkür ederim..dolgudan sonra uçuk oluyor mu..ben sir ağdayla ne zamn bıyıklarımı aldırsam 2 hafta uçuk derdiyle uğraşıyorum..yaa böyle acemi gibi soruyorum ama ben de dolgu yaptırmıştım..ama burun ameliyatıyla beraberdi.anestezideyken aradan çıktı..acısını bilemedim.sonrasında 2 hafta kabuk oldu..belki de sadece ağızdan nefes aldığım içindir..o yüzden tecrübeli de olsam tam bir acemiyim:(

Son düzenleme:

Aslında sakinleştirici,yarı anestezi gibi birşey verseler öyle yapsalar süper olurdu valla :27:İten girerken acımıyorsa dudak içerisinde o iğnenin ucu dudağın iç etlerini yırta yırta girip çıkıyorya o fena işte (Allahım dolgu yaptırmak isteyen herkes bu yazımdan sonra vageçecek galiba )) :1:Şaka şaka acıyor tabi ama olacak o kadar,dayanılmayacak şey degil sonuçta .Benimde ikinci işlemim var :18: canım bir haftada tabiki iyileşersin.. İşlemden sonra iki gün şişlik oluyor sonrası kolay ..

canım teşekkür ederim..dolgudan sonra uçuk oluyor mu..ben sir ağdayla ne zamn bıyıklarımı aldırsam 2 hafta uçuk derdiyle uğraşıyorum..yaa böyle acemi gibi soruyorum ama ben de dolgu yaptırmıştım..ama burun ameliyatıyla beraberdi.anestezideyken aradan çıktı..acısını bilemedim.sonrasında 2 hafta kabuk oldu..belki de sadece ağızdan nefes aldığım içindir..o yüzden tecrübeli de olsam tam bir acemiyim:(
Bende uçuk falan olmadı.. Bence o başka nedenlerden çıkmıştır.Başka zamanlardada çıkıyorsa sık sık bence bir cildiyeye git.Bunun için çok etkili bir spreyl var ;)

Son düzenleme:
Kızlar dudaklarımın son hali ;) Bu arada belirtiyim dün akşama kadar böyle degildi.Sert Öpüşmek iyi geliyor anladınız siz onu ;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 171

Canım arzumun dediği gibi dolgunun uçukla bir bağlantısı yok :1: için rahat olsun ,gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin .

Biz gene karamelize ile bölüştük kızlarrrrrrrrr :) gene tam istediğim gibi çok çok güzel oldu .Umarım 2. dolgumuz hemen erimez :)

Yasemen hanım zaten çokkkkk tatlı ,çok şeker birisi .Yaparken bizimde fikrimizi alıyor .
Bugün PRP yaptıran bir hastası da vardı ,o da çok hoş oldu.

Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim .Herhangi bir işlem yaptırmak istediğimde, tek gidecem doktordur kendisi .

Son düzenleme:
Kızlar yarına saat 10:00 doktorumuz Yasemin Fatih Amato'nun, Çeşme Meydanında imza günü var. Gelir LÖSEV vakfına bağışlanıyor:72: herkesi o gün bekliyoruz .

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,ben de yarın dudak dolgusu yaptıracağım.Arkadaşımın daha önce yaptırdığı yere birlikte gidip bölüşeceğiz.Doktoru Meriç Aksoy,juvederm denen çok güzel bir madde kullanıyormuş,arkadaşım çok memnun kalmış daha önce yaptırdığında da.Ben de şimdilik yarımıyla bir deneyeyim dedim.

Bende uçuk falan olmadı.. Bence o başka nedenlerden çıkmıştır.Başka zamanlardada çıkıyorsa sık sık bence bir cildiyeye git.Bunun için çok etkili bir spreyl var ;)

tavsiye çin teşekkürler..uçuk için özellikle gidicem cildiyeye..gerçekten sinir bozucu bi durum..sık çıkıyor evet..dudaklarının son hali çok iyi..güle güle kullan :)

Yavrum dolgu yaptıralı 3 ay olacak :34: İki tüp kullanıldı bana biri üste biri alta :34:

şimdi fotolarına bakınca yüzünle bütün olarak görünce daha iyi anladım daha gzel duruyor..sen oyle bocalatmamışsın dudaklarına iyi olmuş..benim gördüğüm kızların dudakları patlicak gibi neden öyle yapıyorlar acaba .s bizim yıllardır memesiz gezip sonra da kocaman istememiz gibi bir duygu mu anlamadım :D

kızlar moralim çok bozuk gece uyuyamadım moral bozukluğundan
daha önce maritsa ile (2ay önce)dolguyu yarım yarım paylaşmıştık ben sadece üst dudağa yarım yaptırdım tam kıvamında yetti.
bdün yine yarım yarım bölüştük
yine dudağım morardı ve bu sefer dudaklarımın şekli inanılmaz yapay durdu sanırım 1 tüp çok geldi napçağımı bilemiyorum dün arkçım silikonmu yasptırdın sen dio hayır falan dedim
kızlar bu aşırı şişlik inermi
sanki üstdudagım alt dudağımın üstüne düşmüş gibi:14::14::14::14::14:
bide bu 2. dolgu kalıcı olur dıolar off allaım keşke 2. yı yaptırmasaymışım:5::14::14:

kızlar moralim çok bozuk gece uyuyamadım moral bozukluğundan
daha önce maritsa ile (2ay önce)dolguyu yarım yarım paylaşmıştık ben sadece üst dudağa yarım yaptırdım tam kıvamında yetti.
bdün yine yarım yarım bölüştük
yine dudağım morardı ve bu sefer dudaklarımın şekli inanılmaz yapay durdu sanırım 1 tüp çok geldi napçağımı bilemiyorum dün arkçım silikonmu yasptırdın sen dio hayır falan dedim
kızlar bu aşırı şişlik inermi
sanki üstdudagım alt dudağımın üstüne düşmüş gibi:14::14::14::14::14:
bide bu 2. dolgu kalıcı olur dıolar off allaım keşke 2. yı yaptırmasaymışım:5::14::14:

tatlım ilk başta şişiyor merak etme,gece yüksek yastıkta yatmadıysa iyice şişmiştir,geçende arkadaşımda ince yastıkla yattım,2 hafta sonra bile inanılmaz şişti,şimdi hep alçak yastıkta yatıyorum şişsin diye:27:ay ay keşke bana da 2. yarım tam yetse,merak etme o şişliktir geçer

Benim de morluğum oluştu kızlar :50: akşama doğru biraz daha büyüdü ,şıçradı .Bugün fln dışarıya çıkamam galiba .
Belki de karamel ile bizim tenimiz hassas ondan da olabilir ...

Bu sefer tam olarak yarı yarıya bölüşmektik aslında.Bana yarısından azı yetti ,karamele geri kalanı enjekte edildi.Benim alt dudak takıntım var ,daha çok oraya uygulandı dolgum .
Karamele fazla mı geldi noldu anlamadım ,ben de çok üzüldüm .

Benim görüntümde sorun yok ,sadece morluk sıkıntım .Annemler naptın ,bu morlukta ne dediler ,resmen saçmaladım yüz yogası yaparken oldu dedim :( inanmadılar tabii ...

Son düzenleme:
canım inanılmaz yüksek yattım oturrarak uyudum nerdeyse gece maritsa ööle yapmam gerektiğini söyleyince 2 ay arayla toplam 0,9 uygulandım şuanda dudağım aşırı iri ama bu kadar doğal falan deil tabi resmen yapıştırmışlar gibi oldu dudağımı kızlar ne zamana geçer bu ya ben doğal olsun istemiştim ama resmen yan dönünce falan cıkıntı şeklinde duruyo önü dudaımla burun arasınada cok geşdi gibi :14:
galiba benım dolgum tam erimedi ondan:5:

Back
X