- Konu Sahibi emellce
- #3.421
dolgu yaptıran arkadaşlar acı eşiğiniz nasıl az acıyla dolguyu yapma şansımız yok mu bunu araştırdınız mı? ramazan biter bitmez yaparsam bir haftada iyileşme şansı var mı..cevap bekliyorum lütfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok hissetmedim ,acı eşiğim yüksek belki de .1 haftadan daha kısa sürede toplarlanırsın canım.Zaten öyle anormal şişlik flnda olmuyor .dolgu yaptıran arkadaşlar acı eşiğiniz nasıl az acıyla dolguyu yapma şansımız yok mu bunu araştırdınız mı? ramazan biter bitmez yaparsam bir haftada iyileşme şansı var mı..cevap bekliyorum lütfen...
siz bu hafta giderken dolguyu kendiniz mi alıp götürceksiniz? böyle daha mı avantajlı olacak fiyatı? öyleyse ramazandan sonra ben de giderim sıklıkta problem olmayacaksa bir de tabii. sanki 1 tüp bana fazla gelmez gibi geliyor dediğin gibi du bakalım :))
bu sefer daha kalıcı olcak bak görürsün maritsacım. ya ama ben tam tüp yaptırırsam yasemende bana çok pahalıya patlayacak kendimin alıp götüreceği bi yer olsa daha uygun olcak ama başka biyer de bilmiyorum . gittiğinizde benim için yasemin hanıma sorar mısınız tam tüpte bi indirim olur mu?
Ben çok hissetmedim ,acı eşiğim yüksek belki de .1 haftadan daha kısa sürede toplarlanırsın canım.Zaten öyle anormal şişlik flnda olmuyor .
canım teşekkür ederim..dolgudan sonra uçuk oluyor mu..ben sir ağdayla ne zamn bıyıklarımı aldırsam 2 hafta uçuk derdiyle uğraşıyorum..yaa böyle acemi gibi soruyorum ama ben de dolgu yaptırmıştım..ama burun ameliyatıyla beraberdi.anestezideyken aradan çıktı..acısını bilemedim.sonrasında 2 hafta kabuk oldu..belki de sadece ağızdan nefes aldığım içindir..o yüzden tecrübeli de olsam tam bir acemiyim![]()
dolgu yaptıran arkadaşlar acı eşiğiniz nasıl az acıyla dolguyu yapma şansımız yok mu bunu araştırdınız mı? ramazan biter bitmez yaparsam bir haftada iyileşme şansı var mı..cevap bekliyorum lütfen...
Bende uçuk falan olmadı.. Bence o başka nedenlerden çıkmıştır.Başka zamanlardada çıkıyorsa sık sık bence bir cildiyeye git.Bunun için çok etkili bir spreyl varBen çok hissetmedim ,acı eşiğim yüksek belki de .1 haftadan daha kısa sürede toplarlanırsın canım.Zaten öyle anormal şişlik flnda olmuyor .
Aslında sakinleştirici,yarı anestezi gibi birşey verseler öyle yapsalar süper olurdu vallaİten girerken acımıyorsa dudak içerisinde o iğnenin ucu dudağın iç etlerini yırta yırta girip çıkıyorya o fena işte (Allahım dolgu yaptırmak isteyen herkes bu yazımdan sonra vageçecek galiba ))
Şaka şaka acıyor tabi ama olacak o kadar,dayanılmayacak şey degil sonuçta .Benimde ikinci işlemim var :18: canım bir haftada tabiki iyileşersin.. İşlemden sonra iki gün şişlik oluyor sonrası kolay ..
canım teşekkür ederim..dolgudan sonra uçuk oluyor mu..ben sir ağdayla ne zamn bıyıklarımı aldırsam 2 hafta uçuk derdiyle uğraşıyorum..yaa böyle acemi gibi soruyorum ama ben de dolgu yaptırmıştım..ama burun ameliyatıyla beraberdi.anestezideyken aradan çıktı..acısını bilemedim.sonrasında 2 hafta kabuk oldu..belki de sadece ağızdan nefes aldığım içindir..o yüzden tecrübeli de olsam tam bir acemiyim![]()
![]()
Kızlar dudaklarımın son haliBu arada belirtiyim dün akşama kadar böyle degildi.Sert Öpüşmek iyi geliyor anladınız siz onu
![]()
Kızlar dudaklarımın son haliBu arada belirtiyim dün akşama kadar böyle degildi.Sert Öpüşmek iyi geliyor anladınız siz onu
![]()
Bende uçuk falan olmadı.. Bence o başka nedenlerden çıkmıştır.Başka zamanlardada çıkıyorsa sık sık bence bir cildiyeye git.Bunun için çok etkili bir spreyl var![]()
tavsiye çin teşekkürler..uçuk için özellikle gidicem cildiyeye..gerçekten sinir bozucu bi durum..sık çıkıyor evet..dudaklarının son hali çok iyi..güle güle kullan :)
bu kaç günlük ne kadarlık arzumcum :)
Yavrum dolgu yaptıralı 3 ay olacakİki tüp kullanıldı bana biri üste biri alta
![]()
kızlar moralim çok bozuk gece uyuyamadım moral bozukluğundan
daha önce maritsa ile (2ay önce)dolguyu yarım yarım paylaşmıştık ben sadece üst dudağa yarım yaptırdım tam kıvamında yetti.
bdün yine yarım yarım bölüştük
yine dudağım morardı ve bu sefer dudaklarımın şekli inanılmaz yapay durdu sanırım 1 tüp çok geldi napçağımı bilemiyorum dün arkçım silikonmu yasptırdın sen dio hayır falan dedim
kızlar bu aşırı şişlik inermi
sanki üstdudagım alt dudağımın üstüne düşmüş gibi
bide bu 2. dolgu kalıcı olur dıolar off allaım keşke 2. yı yaptırmasaymışım![]()