Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ruby gelir yazar inş ,çünkü 2 .kez yaptıran, en deneylimlimiz .

berrycim sormuşsun söölim
benım burun dudak arama baya sıktırdım buklez evet yatti orası şuan güzel duruo ama sokakta kadında dolgu var die düşündüğün her kadın gibi duruo yanı pek doğal deil aslında 1 hafta soora tekrar yazarım durumu inşalllaaaaaahhhh geçer bu ördek durum
rezalet yaa:14:
bence 2 ay sora deilde birenaz4 ay soora yaptır
haa eger ben kocaman dudakla gezmek istiyorum dersen 2 ay yeterli bide benım dudaklarım önceden bööleydi ilk hali
https://encrypted-tbn2.google.com/i...icqqeBbEwvoaPvjC4-iISiUamU5isWKkI-JIR2japrswg
yani buna benzer kalınlıktaydı tabi üstü biraz daa ince düşün

arzmda deneyimli bu konuda arzum 2. sini yaptırdığında inme oldumu
umarım konuyu görürüsününz ruby ve arzum:14::14::14:

tatlım sana yarım tğpten fazla mı uygulandı sadece üst dudağın için fazlaysa ne kadar fazla

tatlım sana yarım tğpten fazla mı uygulandı sadece üst dudağın için fazlaysa ne kadar fazla

tatlım bana 0,4 ilkınde yani iki ay önce uygulandı bu kezde 0,5 cc hem alta hem üste hemde burun dudak arasına uygulandı yani 0,5 i komple üstye değil aa 0,3 üste gitmiştir iki ay arayla ama o burun dudak arası zaten hala dolguluydu o beni bitirdi işte:14:
çok geldi kalıpğ gibi oldu
arzumla ruby hala görmedi galiba arkadaslar fikri tecrübesi olan yokmu ya nolurr:14:

tatlım bana 0,4 ilkınde yani iki ay önce uygulandı bu kezde 0,5 cc hem alta hem üste hemde burun dudak arasına uygulandı yani 0,5 i komple üstye değil aa 0,3 üste gitmiştir iki ay arayla ama o burun dudak arası zaten hala dolguluydu o beni bitirdi işte:14:
çok geldi kalıpğ gibi oldu
arzumla ruby hala görmedi galiba arkadaslar fikri tecrübesi olan yokmu ya nolurr:14:

ayy çok güzel ya keşke bana da yetse 2.dolgu,2. yi yarım mı yaptırsak diye düşünmeye başladım,ödemli hali bile yakışmıştır eminim ödem inince daha da güzel olur

ya benimde en büyük kokum doğal durmaması
bide para tabi keşke foto koysanız ne güzel olur
ben kontürlü dudaklara hastayım rihanna ve meryem uzerlinin
bi sorum olucak sadece kontur oluyomu rubby molalıda yaptırmış onun
ilk yaptırdığ çok hoşuma gitti kontürün düzgünlüğü bide alt dudak tabı küçük benim

Kontür derken anlamadım .Doktor istediğin yere sıkar,yasemen hanım bu konuda başarılı.Morluk herkeste olabilir .Ben sanmıyorum morluk oluşmadan, bunu atlatanı.

Dudakların kalınsa doğal olsun istiyorsan ,yarım tüp yeter.Bana fazla bile geldi 0.3 cc sıktırdım .
Eğer inceseyde en az 1cc sıktırman iyi olur.

ya hani zencilerin dudakları varya çoooook kalın olanların böyle bi
çerçevesi oluyo ona bayılıyorm tabı bende okadar kalın olmaz da
güzel durmaz zaten ben nerde yaptrcama karar vremiyom herkes ayrı bi yer söylüyo
ama bi arkadaşın ki vardı ruby sanırım onun ilk yaptrdığı çok hoşuma gitti
molalıda sanırım sanki ora biraz daha ağır basıyo

Ruby ilkini molalıya 2.sini yasemen hanıma yaptırdı .2 yerden birisine yaptırabilirsin . 2 yerde aynı binadalar ,git görüş hangisi kafana yatarsa oraya yaptırırsın .
Bence yasemen hanımı tanıdıktan sonra, oraya yaptırırsın gibime geliyor.

Kontür olayını da bilemicem .Benim oldugu için oraya hiç sıkılmadı .Sen bir git konuş .

Bu kızın dudağının kontürü ,kalınlığı harika mesela .

e50871df71c024977f13b1f2b300a9.jpg
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ben dün Mecidiyeköy Osmanoğlu hastanesinde Meriç hanıma dudak dolgusu yaptırdım.Juvederm marka malzeminin yarısını bana yarısını arkadaşıma uyguladı.İkinize de yar olmaz yarım dedi doktor ama arkadaşıma hakikaten yetmedi,ama bana yetti.Doktor da zaten neyse birinize yar oldu en azından dedi :) Benim üst dudağım ince olduğu için sadece üst dudağa yaptırdım.Çok memnunum görüntüsünden,zaten anlaşılan bir şey olsuun istemiyordum,tam istediğim gibi oldu.Yalnız duduağımın içinde toplu iğne başı gibi hissediyorum şu anda.Ödem denilen şey bu sanırım.Bu his ne zaman geçiyor arkadaşlar?Ne zaman dudak kıvamını alıyor bu madde?

Ben dün Mecidiyeköy Osmanoğlu hastanesinde Meriç hanıma dudak dolgusu yaptırdım.Juvederm marka malzeminin yarısını bana yarısını arkadaşıma uyguladı.İkinize de yar olmaz yarım dedi doktor ama arkadaşıma hakikaten yetmedi,ama bana yetti.Doktor da zaten neyse birinize yar oldu en azından dedi :) Benim üst dudağım ince olduğu için sadece üst dudağa yaptırdım.Çok memnunum görüntüsünden,zaten anlaşılan bir şey olsuun istemiyordum,tam istediğim gibi oldu.Yalnız duduağımın içinde toplu iğne başı gibi hissediyorum şu anda.Ödem denilen şey bu sanırım.Bu his ne zaman geçiyor arkadaşlar?Ne zaman dudak kıvamını alıyor bu madde?

canım bizde yapıyoruz hastenede dudak,yanak dolgusu felan,anestezi etkissini kaybedince hissedersin dudaklarını yavaştan,en geç 3güne geçer tatlım:49:

canııım söylemeyi unuttum avatardaki göğüs seninmi,ben böyle bi güzellik böyle bi göğüs görmedimmm,,,,kaç cc buu?

canım bizde yapıyoruz hastenede dudak,yanak dolgusu felan,anestezi etkissini kaybedince hissedersin dudaklarını yavaştan,en geç 3güne geçer tatlım:49:

Çok teşekkürler canım.

canııım söylemeyi unuttum avatardaki göğüs seninmi,ben böyle bi güzellik böyle bi göğüs görmedimmm,,,,kaç cc buu?

Bunlar benim hayalimdeki göğüsler şekerim :) Ameliyattan sonra aynı pozu verip avatar olarak kullanacağım inşallah :)

berrycim sormuşsun söölim
benım burun dudak arama baya sıktırdım buklez evet yatti orası şuan güzel duruo ama sokakta kadında dolgu var die düşündüğün her kadın gibi duruo yanı pek doğal deil aslında 1 hafta soora tekrar yazarım durumu inşalllaaaaaahhhh geçer bu ördek durum
rezalet yaa:14:
bence 2 ay sora deilde birenaz4 ay soora yaptır
haa eger ben kocaman dudakla gezmek istiyorum dersen 2 ay yeterli bide benım dudaklarım önceden bööleydi ilk hali
https://encrypted-tbn2.google.com/i...icqqeBbEwvoaPvjC4-iISiUamU5isWKkI-JIR2japrswg
yani buna benzer kalınlıktaydı tabi üstü biraz daa ince düşün

arzmda deneyimli bu konuda arzum 2. sini yaptırdığında inme oldumu
umarım konuyu görürüsününz ruby ve arzum:14::14::14:

Canım ben ikinci dolgumu yaptırmadım daha..Doktorum zamanı gelmedi diyor ve erteliyor :50: İnşallah kalıcı olmaz ilk dolgun gibi geçer biraz..Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım yaa,üzüldüm bak şimdi..Hasan beyi şimdi anlıyorum neden yapmadıgını.Gerçekten doktoru dinlemek lazım.Benim ilk işlemdeki gece felaket olmuştu,aman allahım ne yaparım ben eger böyle kalırsa diye düşünmüştüm.Geçti şükür.İnşallah seninkide geçecektir biraz olsun...

Ruby ilkini molalıya 2.sini yasemen hanıma yaptırdı .2 yerden birisine yaptırabilirsin . 2 yerde aynı binadalar ,git görüş hangisi kafana yatarsa oraya yaptırırsın .
Bence yasemen hanımı tanıdıktan sonra, oraya yaptırırsın gibime geliyor.

Kontür olayını da bilemicem .Benim oldugu için oraya hiç sıkılmadı .Sen bir git konuş .

Bu kızın dudağının kontürü ,kalınlığı harika mesela .

e50871df71c024977f13b1f2b300a9.jpg
[/QUOTE]

ayyyyyyyyy mükemmel miş ya süper valla onda biri olsa gene yeter bana

arzumcum teşekkür ederim cevabın için
ayyyy indi birazcık ilk günkü gibi deil tabi allahtan ya
çok kötüydü resmen dolgu olduğu belli
maritsacım resimdeki kızın dudakları çok kötü ya işte resmen ben dolguyum diyor oyuzden hiç benlik deil ben doğal kalın gibi gözükeni sewiıorum
birde bıu fotodakı kızında eros kıvrımı fix dolgu dudak kıvrımı işte ya tüm dolguların dudakları birbiirne benzio
şu meganın dolgucusunu bulmak lazım:9: allaım kadının dudaklarını nası mükemmel yapıolar inanılır gibi deil:53:
en az bi sene dolgu yaptırmam die düşünüyorum:ssz:

merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun.çok güzel olmuştur eminim.resimlerinizi görmek isterim.benim 1 tüp kullanıldığı için yalan söylemeye gerek yok gerçekten feci bir ağrı hissettim.fahri bey'in yaptığında bu kadar ağrım olmamıştı.belki burun ameliyatlı olduğu için ağrım çok olmuş olabilir ama öyle olduğunuda zannetmiyorum.morluk olayına gelince sadece bir mercimek tanesi büyüklüğünde oluşmuştu.2.günün sonunda şişlik ve morluk kalmamıştı.ben de daha önce çapraz tekniği bilmiyordum.ama doktorunuza sadece dudak ortası etli görünsün diye çapraz teknik istiyorum derseniz yapacaktır.buyrun bu da son resmim.sanırım 2 haftayı geçti.

$......webp

arzumcum teşekkür ederim cevabın için
ayyyy indi birazcık ilk günkü gibi deil tabi allahtan ya
çok kötüydü resmen dolgu olduğu belli
maritsacım resimdeki kızın dudakları çok kötü ya işte resmen ben dolguyum diyor oyuzden hiç benlik deil ben doğal kalın gibi gözükeni sewiıorum
birde bıu fotodakı kızında eros kıvrımı fix dolgu dudak kıvrımı işte ya tüm dolguların dudakları birbiirne benzio
şu meganın dolgucusunu bulmak lazım:9: allaım kadının dudaklarını nası mükemmel yapıolar inanılır gibi deil:53:
en az bi sene dolgu yaptırmam die düşünüyorum:ssz:

Aman iyi canım..İlk gün bilirim felaket bir dolgu faciasıyla karşılaşıyoruz :30: Allahtan öyle kalmıyor yani..Biraz inmesine sevindim,inşallah istedigin gibi olur ve öyle kalır aylarca kullanırsın :29:

merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun.çok güzel olmuştur eminim.resimlerinizi görmek isterim.benim 1 tüp kullanıldığı için yalan söylemeye gerek yok gerçekten feci bir ağrı hissettim.fahri bey'in yaptığında bu kadar ağrım olmamıştı.belki burun ameliyatlı olduğu için ağrım çok olmuş olabilir ama öyle olduğunuda zannetmiyorum.morluk olayına gelince sadece bir mercimek tanesi büyüklüğünde oluşmuştu.2.günün sonunda şişlik ve morluk kalmamıştı.ben de daha önce çapraz tekniği bilmiyordum.ama doktorunuza sadece dudak ortası etli görünsün diye çapraz teknik istiyorum derseniz yapacaktır.buyrun bu da son resmim.sanırım 2 haftayı geçti.

Eki Görüntüle 487809

Güzel olmuş canım,önemli olan zaten kişinin sonuçtan memnun kalması ve isteigi sonucu alması :34:

Back
X