hepimiz aynı dertten muzdaripiz..bazen de yaptırmasammı diyorum bakalım belki geçici yaptırır,hevesimi alırım en azından,,ama birşeyi merak ediyorum..bu geçici dolgular vücut tarafından emiliyor vücutta mı kalıyor yoksa atılıyormu vücuttan?ilerde zararı olmayacağını nereden bileceğiz??bu maddeler eriyip nereye gidiyor?
berycim scarlettin dudakla dolgu diil die biliorum ben ya kadını orjınali öllee:44:
Hangi kadın canım benim tv ile aram pek yokemel acarın pazar günü yayınlanan programında psikolog bayanın dudaklarıda dolgu o nereye yaptırdı acaba muhteşem olmuş çok yakışmış
bilmiyorum da canım,eski resimlerini çok karıştırmıştım nette,çünkü bazen dudakları güzel oluyor,bazen de çok şişik,yani alt dudak da üst dudak da belli gibi geliyor bana ben zaten karşı değilim dolguya,scarleti de çok sempatik bulurum,onla büyüdük resmen:))hep değişiyor dudaklarının boyutu bazen çok güzel bazen maymun gibi oluyor en eski halleri böyle değil bariz çocukluk resimleri de böyle değil,yani normal hali dolgun çok güzel ona bir lafım yok sadece o kadar dolgunlukta bırakmalı prestijde belki hiç dolgu yoktu çünlü eskiden çok beğeniridm dudağını ben de,resim eklemeyi becerebilirsem ekliyim google görsellerde var çocukluk fotosu,eski dudaklarını ben de beğeniyorum hiç yok değil dudakları zaten ama iyice dolgun dudağa eklenince daha seksi olsun diye çok itici duruyor,hani demiş ya size yasemin hanım çok pürüzsüz dudak dolgudur bunun püfü budur diye zaten alt dudakta görünüyor bence,hiç gerek yok doğal hali yeterince dolgun yani bıraksa hötü durmucak
Hangi kadın canım benim tv ile aram pek yokfot ekler misin ?
Evet tatlım öyle söylemiştibende paranoyak oldum herkesin dudaklarına bakıyorum:) dolgu mu ,değil mi diye .
Senin dolgun ne alemde canım ?
Çok ablak bir yüzü var yabelki o yüzden beğenmiyorum .
sen dolgun yanak pek sevmiyorsun demek ki canım,bana da şaşkın bakışları dokanıyorama tatlı bir kız sevimli ve erkeklerin tipi yani,dudak,göğüsler vs. yönünden
Berry sen ne zaman gorusmeye gideceksin kuzum ?
Bilmiyorum ki henüz,dudak burun arasý mesafeye gerekli miymiþ henüz daha 1 ay oldu benim bugün,onu öðrenmekte fayda var benim için,karamelize girince öðrenicem,girince cevap verir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?