Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet tatlım yaptır gitsin,içinde kalıcağına yaptıranlara imreniceğine yaptır,her türlü dolgu,takıp çıkarılan şey vs. hepsinin makyajdan farkı yok,nişanlım da böyle söyler,kimse yüzde yüz doğal olamaz,o zaman hiç bakım yapmasın makyaj bile yapmasın,makyaj bile ne kadar değiştiriyor insanı,bir fondöteni sürünce bir gözaltı morluğunu bile kapatınca insan yüzseksen derece değişiyor acayip güzelleşiyor bacağimizi jiletle değil sirle bile aldırınca ne kadar güzelleşiyor bacaklarımız,doğallık =güzellik diye bir dünya yok yemeyin bunu dostlarım

nergiscim bir de ne oluyor bu dolgular demişsin vücuttan atılıyor bir süre sonra alkol vs. gibi düşün vücut bir şekilde atıyor,kendi yağını uygulatanlarda daha hızlı atılıyor hemen dudak eski haline dönüyor diye biliyorum ne kadar uygulanırsa uygulansın,ama juvaderm vs. gibi dolgu maddeleri tekrar tekrr uygulandıkça kalıcılığı artıyor diye duydum

kızlar süpersiniz gerçekten de..her soruma cevap muhatap bulabiliyorum..keşke daha önce üye olsaymışım..ozaman ben geçici yaptırayım,,baktım doktor güzel yapıor bana da yakışıyorsa,,doku enjeksiyonunu da öğreneyim fiyatını falan,,belki sonra da onu yaptırır,sizlerle de yazışırız burdan..çok teşekkür ederiml berrylips ve arzum

bir de yağ değil de doku daha kalıcı oluyormuş yüzde 90 dedi doktor..ama doku nasıl birşey dudak içinde insanı rahatsız edermi,geri dönüşü varmı bir öğreneyim..son gittiğim doktor geçici dolguya 700 dedi,yağa da 2500 dedi..sizce 700 iyimi?bana çok gibi geldi

ayrıca bir dönem funny nin dudakları ile ilgili de çok yazışmalar olmuş,,onu da çok merak ettim ama göremedim funny ye ulaşabilen varsa,,pek foruma girmiyor artık galiba..

kızlar bu dudak işlerinde operatör mü daha iyidir,,yoksa doçent profesör falanmı?geçenlerde acıbademe telefon ettim,,muayene ücreti doçentler için 225 profesörler için 300 dediler..birşey soracaktım dedim ama sordurmadılar bile..çok mu inceliyorum bilmiyorum ama yüzünün tam ortasında dudak çok önemli(

berycim scarlettin dudakla dolgu diil die biliorum ben ya kadını orjınali öllee:44:

istanbulda dolgu yaptırıp memnun olanlar kimler arkadaşlar
ne kadara yaptırdınız :))

emel acarın pazar günü yayınlanan programında psikolog bayanın dudaklarıda dolgu o nereye yaptırdı acaba muhteşem olmuş çok yakışmış

berycim scarlettin dudakla dolgu diil die biliorum ben ya kadını orjınali öllee:44:

bilmiyorum da canım,eski resimlerini çok karıştırmıştım nette,çünkü bazen dudakları güzel oluyor,bazen de çok şişik,yani alt dudak da üst dudak da belli gibi geliyor bana ben zaten karşı değilim dolguya,scarleti de çok sempatik bulurum,onla büyüdük resmen:))hep değişiyor dudaklarının boyutu bazen çok güzel bazen maymun gibi oluyor en eski halleri böyle değil bariz çocukluk resimleri de böyle değil,yani normal hali dolgun çok güzel ona bir lafım yok sadece o kadar dolgunlukta bırakmalı prestijde belki hiç dolgu yoktu çünlü eskiden çok beğeniridm dudağını ben de,resim eklemeyi becerebilirsem ekliyim google görsellerde var çocukluk fotosu,eski dudaklarını ben de beğeniyorum hiç yok değil dudakları zaten ama iyice dolgun dudağa eklenince daha seksi olsun diye çok itici duruyor,hani demiş ya size yasemin hanım çok pürüzsüz dudak dolgudur bunun püfü budur diye zaten alt dudakta görünüyor bence,hiç gerek yok doğal hali yeterince dolgun yani bıraksa hötü durmucak

emel acarın pazar günü yayınlanan programında psikolog bayanın dudaklarıda dolgu o nereye yaptırdı acaba muhteşem olmuş çok yakışmış
Hangi kadın canım benim tv ile aram pek yok fot ekler misin ?

Evet tatlım öyle söylemişti bende paranoyak oldum herkesin dudaklarına bakıyorum:) dolgu mu ,değil mi diye .

Senin dolgun ne alemde canım ?

Son düzenleme:

yüklemeyi başarabildiysem bu bazen dolgu uygulattığını gösteriyor bence,zaten dudağı dolgun onu da bir sonraki resimde gösteriyim scarlete dudağı hiç yok muamelesi yapmıyim:))

Hangi kadın canım benim tv ile aram pek yok fot ekler misin ?

Evet tatlım öyle söylemişti bende paranoyak oldum herkesin dudaklarına bakıyorum:) dolgu mu ,değil mi diye .

Senin dolgun ne alemde canım ?

Canım benim dolgum iyi durumda sayılır sanırım azıcık azalsa bile çok takmıyorum,bende sıkıntı dudakta pek değildi zaten,dudak burun arası mesafeme takmıştım,ama canım acımışken orası da daha dolgun oluversin diyorum,ben dudak burun arası mesafeme takmıştım onu kontrol ediyorum sık sık azalmamıştır umarım diye:))azalmış gibi çok durmuyor
Karamelizecim,sen burun arasına yaptırmasaydım bu sefer keşke zamanı değilmiş erimemiş hiç demiştin,2 ay erkenmiş demiştin,şimdi şişlikler inince iyi olmuş gene de yaptırmam diyor musun yoksa iyi değildi keşke oraya uygulamasaydı daha diyor musun canım

Çok ablak bir yüzü var ya belki o yüzden beğenmiyorum .

sen dolgun yanak pek sevmiyorsun demek ki canım,bana da şaşkın bakışları dokanıyorama tatlı bir kız sevimli ve erkeklerin tipi yani,dudak,göğüsler vs. yönünden

sen dolgun yanak pek sevmiyorsun demek ki canım,bana da şaşkın bakışları dokanıyorama tatlı bir kız sevimli ve erkeklerin tipi yani,dudak,göğüsler vs. yönünden

Ayyyy ne bileyim tatlım .Yüz şekli hoşuma gitmiyor aslında daha masum ,kibar yüzler ilgimi çeker benim .

Evet asla çirkin diyemem bu kıza sevimli ,hoş ,sexy bir kız ama ablak işte

Son düzenleme:
Berry sen ne zaman gorusmeye gideceksin kuzum ?

Bilmiyorum ki henüz,dudak burun arası mesafeye gerekli miymiş henüz daha 1 ay oldu benim bugün,onu öğrenmekte fayda var benim için,karamelize girince öğrenicem,girince cevap verir herhalde

Bilmiyorum ki henüz,dudak burun arasý mesafeye gerekli miymiþ henüz daha 1 ay oldu benim bugün,onu öðrenmekte fayda var benim için,karamelize girince öðrenicem,girince cevap verir herhalde

Karamel girdiginde ,cevap verir canim.gozunden kacmistir .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…