maritsa,evet doktor da dedi bayrama kadar çok var,,önce geçiciyi düşün dedi..dokuda iz kalıyor deyince fiyatı sormadım ama eylülde birdaha gideceğim..ozaman sorarım dokunun fiyatını da,,o da yüzde 90 kalıcıymış..yağda asimetri olmadığını söyledi..olur da olursa diye sordum,,ozaman sadece hastane masrafı 400-500 e düzeltiriz dedi ama hiç öyle şikayetle gelen olmadı dedi..bir de önce sonra resimleri gösterdi..çok doğal duruyor öyle balon gibi yapmamış çok hoşuma gitti..benim de fotoğrafımı çekecek eylülde tabi sadece dudaklarımın..önce geçici yaptırayım ozaman..kaç ay gidiyor geçici?yağ yaptırana kadar tekrar para biriktirmek gerekecekepey maliyetli olacak bu iş biz
evet yağ düşünüyorum hatta dokuyu da sormayı düşünüyorum..ama insan bir kereliğine geçici yaptırayım da diyor..ya beğenmezsem diye..mesela doktorun birisine gittim sekreterinin dudaklarını gördüm patlayacak gibiydi..daha görüşmeden vazgeçtim ama yine de görüştüm..2 doktor dedi ki ben sana bırak yağ yapmayı geçici dolgu bile yapmam..dudakların çok küçük ama şekli güzel dedi birşey yaptırma dedi soramadan moralimi bozup gönderdiler..maritsa sizin geçici dolgular öyle çok şişiyormu insan içine çıkamayacak gibi..mesela cumadan yaptırsam pazartesi işe gitsem çok belli olurmu?bir de işin sosyal yönü var..ben öyle sorsunlar filan istemiorum..
Bu konu hakkında hergün düşüncelerim değişiyor ama kusura bakmayın arkadaşlar hergün görüntü farklı geliyor gözüme.Bugün de daha hoş geldi yine gözüme.Sadece şöyle bir sıkıntım var,zaman zaman dudağımın üstü şişiyor,sanırım uykusuzluk falan etkiliyor veya çok uyumak vs.Bir de güldüğümde daha çok anlaşılıyor sanırım,belki de zamana ihtiyacım var tamamen doğal görünmesi için bilemiyorum.Doktorla da ilgili olabilir tabii.Sonuçta kul yapımı olan bir şey,bir tarafa eksik bir tarafa fazla konmuş olabilir,asimetri sorunu oluşabilir,morarabilir,ödem yapabilir.Tıpkı eli hafif bir hemşirenin yaptığı iğne hiç can yakmazken,aynı iğneyi yapan başka bir hemşirenin yaptığı iğne can yakabilir morartabilir vs.
siz ne yaptırdınız ve nerede yaptırdınız?
ewet...hyorülonik acid diye bi madde enjekte ediliyor...uygulamadan 15 dk önce dudaklara uyuşturucu krem sürülüyor...işlem 10 dk kadar sürüyor sonuç hemen kendini gösteriyor..1,5 sene önce yaptrmştım daha doğrusu burnumun üstünde bi çizik vardı orayı doldurtmuştum kalanınıda doktorum dudaklara yaparız dedi çünkü 1 tüp şeklinde oluyo yarısı boşa gidecekti dudaklara yapmasaydı.iyikide yaptırmışım çok güzel oldu ihtiyacım yoktu ama daha kalın oldu ..şimdi ramazandan sonra burnumdaki çiziğe bir seans daha yaptırıcam aynı işlemide tabi...
Kızlar dudaklarımın son haliBu arada belirtiyim dün akşama kadar böyle degildi.Sert Öpüşmek iyi geliyor anladınız siz onu
Bence kendi dudak şeklimize yakın birisini model olarak almalıyızilla ki gostereceksek onu gostermeliyiz .
Mesela bu kızında dudakları bana çok yapay geliyor .Allah affetsin maymun gibi yüz şekli ,agızı flnkaramel kızacak ama öyle yaaaaaaaaaaaaaa .
Bir tek Prestij filminde bu kadın hoşuma gitmişti :)
valla gulsakcım katılıyorum ben ilkini dr.a 2.sini fotoğraftaki kıza göre yaptırdım ama ilki bi ayrıydı ikincisi azzzcık fazla olaymış maymun oluomusum vallaha ıyy of yaaa
fotoğrafla gitmeyin kızlar bence gidin dr. abırakın dudakları
arzum77 dudaklarını çok beğendim gerçi ben okadar kalın istemiyorum ama çok düzgün olmuş şekli falan..kime nerede hangi dolgu maddesi ve kaça yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?