Dudak Dolgusu yaptıranlar

Dün 12 de oldum operasyon ama hala şişlerim var ve pazartesıden oncede gecmezmiş. O yuzden fotograflardan korkmaın:26: Normalde bu kadar şiş olmaması gerek ama doktor bey alt dudaıma taktıı implantı geri çıkarıp tekrar soktuu için (beğenmemiş) dudaımdan reaksion oluştu Sağ alttakı anormal şişlik o yuzden Uyuşturucuyla bi 10 kez filan iğne yaptı dudaıma sonra o aletle delip implantı içine soktular. Ağzımda 3 4 dikiş var şuan da. 3 tanede ilaç verdi biri sprey biri ağrı kesici dieride antibiyotık onları kulanıorum sıvı seyler tuketiorum. Baska bi sorunuz olursa yanıtlarım

nekadar verdiniz acaba

canım öncelikle çok geçmiş olsun.şişliklerin geçtikten sonraki halini koyabilirsen çok sevinirim birde fiyat nasıl acaba?çok masraflı bir uygulama mı?

canım öncelikle çok geçmiş olsun.şişliklerin geçtikten sonraki halini koyabilirsen çok sevinirim birde fiyat nasıl acaba?çok masraflı bir uygulama mı?

Size mailim geldi mi ??? Bu arada ben doktorla gorustum eger siz hala dusunuyorsaniz 1 tupu paylasmayi en kisa zamanda goruselim diyorum :)

canım öyle olur bazen bir iki hafta geçsin morarma düzelir
ayrıca bir çözüm var; eğer çok rahatsız isen doktoruna söyle o bombe olan kısma azcık serum fizyolojık enjekt etsin o daha iyi bilir
hatırlatmıs olursun, bu dolguyu nispeten eritecektir
istedigin boyuta gelene kadar haftada 2 kez minik minik uygulama yapar
istersen hemen ara konus üzülecek birşey yok eminim çok yakışmıştır gözün alışana kadar tuhafına gider bu normal

Diyelim ki ailemiz dudak dolgusunu istemedi hemen ne yap ne et çıkar bunu istemıyorum derse geçici dolguyu nasıl dudağımızdan yok edicez bilen var mı? bunun için de bir işlem uygulanıyor mu bileniniz var mı????

teşekkür ederim cnm sen ne yaptırdın ben bunun bi an önce dudağımdan cıkması ıcın elimden geleni yapıcam tek istemeyen ben değilim etrafımdaki herkes yakışmadığını söluyor sınırlerim cok bozuk

çok sağol yarın gideicem dr zaten bakalım sölicem istemediğimi ne işlem yapıcak merak edıorum acaba o işlemi yaptıktan snrda yıne şişlik morarıklık olur mu

Size mailim geldi mi ??? Bu arada ben doktorla gorustum eger siz hala dusunuyorsaniz 1 tupu paylasmayi en kisa zamanda goruselim diyorum :)

Doktor paylaşmaya ok mi dedi ? juverderm hangisini kullanıyormuş ve kaç ml bir tüpü:26: bunları sorabilir misiniz riaca etsem :26:

0.50 ise çok az .

tüplerin ml lerinin değişklik gösterdiğini bilmiyordum standart 0.8 diye biliyorum ben ama şimdi maritsa siz öyle deyince kafam karıştı bencede tekrar bir sorabilirsek çok iyi olucak sanırım.

Evet arkadaşlar bir sorun :26: bir de bölüşmeyi kabul ediyor mu ,bu kesin mi ?

Normalde İzmirde bunu kabul eden çok doktor yok .

bütün dolgular standart gramajda değildir, mesela bende juvederm ultra 2 var ürünün her bir enjektörü 0.55 ml

ayrıca bu ürüne ihtiyacı olan varsa lütfen benimle temasa geçsin, ben ultra 3 istiyorum yanak bölgesi için

çok sağol yarın gideicem dr zaten bakalım sölicem istemediğimi ne işlem yapıcak merak edıorum acaba o işlemi yaptıktan snrda yıne şişlik morarıklık olur mu

evet şişer ama hafif

bence tümünü erittrmeye kalkma, o kadar para vermişsin, o bombe inerse çok memnun kalacagını dusunuyorum

ama acaba bombe ürünün granül yapmasından mı kaynaklanıyor yoksa doktor elini mi ayarlayamadı ve bir bölgeye çok verdi?

eğer fazla ejekte etti ise, dediğim uygulama ile fazla olan kısım eriyecektir tüm dudaga değil sadece fazlalık olan yere yapsın

zaman içinde dudakların çok güzel olur, biraz vakit tanı uygulamaya

öyle uzun boylu değili bir ik hafta sonra çok memnun kalacağını düşünüyorum

eğer sorun, ürünün granül yapmasından kaynaklanıyorsa, hiç olmazsa erken müdahale ile, vucudun granül üzerine bir zar örüp

dudak dokusu içinde kistik bir yapıya dönüştürmesini engellemiş olur serum fizyolojik enjeksiyonu

maritsa sugiderm dudakta nebde mi yapıyor? eridi mi yoksa öyle kist türü bir yapıya mı dönüyor oluşan pürüzler?

Yok hayır içten topaklanma yapıyor .Bende ve berry de öyle oldu yani ve çabuk eriyor bence.

ya bende surgıdermden mı bılmıorumda udt dudak yayımın altında topak var taa geçenhazırandan beri geçmiıo

Allahtan sugidermle bir maceram olmadı, juvedermden şaşmam

Evet arkadaşlar bir sorun :26: bir de bölüşmeyi kabul ediyor mu ,bu kesin mi ?

Normalde İzmirde bunu kabul eden çok doktor yok .

üniversitelerin hastanelerine giderseniz, ürünü ücretsiz uygulayacak doktorlar çıkabiliyor
muayenehane şartlarında biraz zor kabul eder tabi adam o kadar kira ödüyor

hastaneler ve üniversiteler bu konuda her zaman daha iyidir(dermatoloji ve plastik cerrahiye gidin toplu olarak )
bir de bir yok mu dedi, ümidinizi yitirmeyin
ne var yahu bir enjeksiyon yapıcak
bir diğerinde şansınızı deneyin, isteyenin yüzü bir kara vermeyenin iki kara..

Sahiden mi ?
Ama kim uğraşacak o da var .Ben çalışıyorum :26: doktor ,hastane çart çurt gezemem ,nerede yapılıyor diye .

Bir de her doktora dudaklarımı emanet edemiyorum .Eli düzgün olan birisine yaptırmak lazım .
Of kafam karıştı vallahi .

Bana sadece 0.2 ml lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…