Dün 12 de oldum operasyon ama hala şişlerim var ve pazartesıden oncede gecmezmiş. O yuzden fotograflardan korkmaın:26: Normalde bu kadar şiş olmaması gerek ama doktor bey alt dudaıma taktıı implantı geri çıkarıp tekrar soktuu için (beğenmemiş) dudaımdan reaksion oluştu Sağ alttakı anormal şişlik o yuzdenUyuşturucuyla bi 10 kez filan iğne yaptı dudaıma sonra o aletle delip implantı içine soktular. Ağzımda 3 4 dikiş var şuan da. 3 tanede ilaç verdi biri sprey biri ağrı kesici dieride antibiyotık onları kulanıorum sıvı seyler tuketiorum. Baska bi sorunuz olursa yanıtlarım
canım öncelikle çok geçmiş olsun.şişliklerin geçtikten sonraki halini koyabilirsen çok sevinirim birde fiyat nasıl acaba?çok masraflı bir uygulama mı?Dün 12 de oldum operasyon ama hala şişlerim var ve pazartesıden oncede gecmezmiş. O yuzden fotograflardan korkmaın:26: Normalde bu kadar şiş olmaması gerek ama doktor bey alt dudaıma taktıı implantı geri çıkarıp tekrar soktuu için (beğenmemiş) dudaımdan reaksion oluştu Sağ alttakı anormal şişlik o yuzdenUyuşturucuyla bi 10 kez filan iğne yaptı dudaıma sonra o aletle delip implantı içine soktular. Ağzımda 3 4 dikiş var şuan da. 3 tanede ilaç verdi biri sprey biri ağrı kesici dieride antibiyotık onları kulanıorum sıvı seyler tuketiorum. Baska bi sorunuz olursa yanıtlarım
Tamam gönderiyorum :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun.şişliklerin geçtikten sonraki halini koyabilirsen çok sevinirim birde fiyat nasıl acaba?çok masraflı bir uygulama mı?
Cnm çok teşekkür ederim ama doldu bi tarafa toplantı konuşurken bıle baskı yapıyor dun buzla bastırarak masaj yaptım ondan dolayı sıstı buda geçiçi birşey mi? ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum
Bunun köylülükle alakası yok. Çogu insan zaten senin gibi ilk yaptırırken mutlaka birinin gazına gelip yaptırır. Benim de bu şekilde oldu ama yine de ufak bir ön araştırma yapmıştım doktor kimdir nedir diye. Yaptığı bir iki kişiyi görmüştüm. Gerçi bunları anlatmak şuan için sana bir fayda etmez. Bir de buz koymaya devam ediyorum demişsin daha önceki yazında. İlk 15-20 dk dan snr buz koyman bir şey ifade etmez boşuna koyma. Bence sen hafif hafif elinle masaj yap ve bekle. Ödem yapmıştır diye düşünüyorum, şişlik indikten sonra oturur dudagının şekli.
canım öyle olur bazen bir iki hafta geçsin morarma düzelir
ayrıca bir çözüm var; eğer çok rahatsız isen doktoruna söyle o bombe olan kısma azcık serum fizyolojık enjekt etsin o daha iyi bilir
hatırlatmıs olursun, bu dolguyu nispeten eritecektir
istedigin boyuta gelene kadar haftada 2 kez minik minik uygulama yapar
istersen hemen ara konus üzülecek birşey yok eminim çok yakışmıştır gözün alışana kadar tuhafına gider bu normal
Size mailim geldi mi ??? Bu arada ben doktorla gorustum eger siz hala dusunuyorsaniz 1 tupu paylasmayi en kisa zamanda goruselim diyorum :)
çok sağol yarın gideicem dr zaten bakalım sölicem istemediğimi ne işlem yapıcak merak edıorum acaba o işlemi yaptıktan snrda yıne şişlik morarıklık olur mu
Evet arkadaşlar bir sorun :26: bir de bölüşmeyi kabul ediyor mu ,bu kesin mi ?
Normalde İzmirde bunu kabul eden çok doktor yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?