Eshotcan sen resim ekleyebilirim isterseniz demiştin. Önce-sonra olarak ekleyebilir misin zahmet olmazsa? Ben %90 kararlıyım bu doktoru seçeceğim de.. Ön bilgim olsun istiyorum. Eklersen çok sevinirim :)
blueberrymuffin20@hotmail.com bu adrese isterseniz mail atin ordan gondereyim size,
Kızlar ben kaç gündür yazıştıklarınızı okuyorum beni teselli edicek arkadaslardan haber bekliyorum 2 gün önce dudaklarıma dolgu yaptırdım ama çok pişmanım şiş ve morarıklar var bunlar gecıcek mı? dudağımdaki dolguları hıssedıorum su bile ıcemıorm normale ne zaman dönücek
Evet dudak dolgusu için. Juvederm markası ancak biz almıyoruz. Doktora birlikte gidip bölüşmeyi planlıyoruz.
blueberrymuffin20@hotmail.com bu adrese isterseniz mail atin ordan gondereyim size,
canım ya öncelikle geçmiş olsun fakat bu konuda hiç bilgim yok ama yaptıran arkadaşlardan okuduğum kadarıyla ilk gün normalmiş doktorunu aradınmı morarması falan sanki çok acemi ellerde yapılmış izlenimi verdi bana ama en doğru şeyi doktorun söyleyecektir heralde
merheba pembe ciklet, lütfen üzülme
yüzde bile morarma oluyor dolgu yapıldıgında ve bazen 10 güne kadar morluk kalır
dudağın morarması gayet dogal, kaldı ki her dolgu için öngörülemeyen bazı riskler olabilir
misal 90 kişide hiçbirşey olmaz aynı urun 91. kişide pigmentasyon kaybına neden olabilir
morluk önemli birşey değil, ona takılma buz uygulayabilirsin tai direk değil bir poşete sararak ve tampon şeklinde uygulayıp geri çekerek
doktorunu ara ve bunun uygun olup olmadıgını da sor her ıhtımale karsın
ağrı olması da normal çünkü dolgu sinirlere bası yapıyor ,alışana kadar öyle olucak
cnm çok sıkkın arkadaşlar dr 1 haftaya geçer dedi ama benım bu durumdan biran önce kurtulmam lazım bunun için yapılacak birşey olmalı.. insanlar yakışmadığını ve büyük gösterdiğini söledi geçmesi için bişey olmalı
Cnm çok teşekkür ederim ama doldu bi tarafa toplantı konuşurken bıle baskı yapıyor dun buzla bastırarak masaj yaptım ondan dolayı sıstı buda geçiçi birşey mi? ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum
buzla bastırma elinle hafif hafif masaj yap çok bastırmadan
şuan şişlik ve ödem var canım o yüzden 1 hafta içinde ödem iner , 2 haftaya kadarda dolgun oturup makul bir görüntüye ulaşıcak dudakların. Dudaklarında şuan sert duran dolgu zamanla yumuşayacak, ben tam olarak 1 aylık görüntüsünü seviyorum dolgunun, zamanla eriyor zaten..
sen hangi dolgü maddesinden yaptırdın canım?bnm haftaya nişanım var ama erirmi ödem korkuyotm bi haftada gecer mi kızlar,vaktm yok pek
yani bi haftada gecmezmi diosn
benımki tam köylü usul oldu hıc arastırmadan direk gıttım yaptırdım arkdasımız gazına geldim. burda herkes yarım tup 1 tupden bahsedıor ama benmkını dr bılıor ona bıraktım. 1 hafta olmadı benım hala sıslık ve topaklanmalar var bende burdan bılgı toparlamaya çalısıyorm belkide gecınce guzel olur bıılemıor ama ıste
Benim de ilk iki gün şişti hatta ben çok kıpraştığım için bende de hafif morarmalar oldu ama 3 günde tamamen geçti. Herkesin farklıdır kiminin ilk gününde hiç belli bile olmuyorken kiminin 1 hafta sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?