Dudak Dolgusu yaptıranlar

merheba pembe ciklet, lütfen üzülme
yüzde bile morarma oluyor dolgu yapıldıgında ve bazen 10 güne kadar morluk kalır
dudağın morarması gayet dogal, kaldı ki her dolgu için öngörülemeyen bazı riskler olabilir
misal 90 kişide hiçbirşey olmaz aynı urun 91. kişide pigmentasyon kaybına neden olabilir
morluk önemli birşey değil, ona takılma buz uygulayabilirsin tai direk değil bir poşete sararak ve tampon şeklinde uygulayıp geri çekerek
doktorunu ara ve bunun uygun olup olmadıgını da sor her ıhtımale karsın

ağrı olması da normal çünkü dolgu sinirlere bası yapıyor ,alışana kadar öyle olucak

cnm çok sıkkın arkadaşlar dr 1 haftaya geçer dedi ama benım bu durumdan biran önce kurtulmam lazım bunun için yapılacak birşey olmalı.. insanlar yakışmadığını ve büyük gösterdiğini söledi geçmesi için bişey olmalı

cnm çok sıkkın arkadaşlar dr 1 haftaya geçer dedi ama benım bu durumdan biran önce kurtulmam lazım bunun için yapılacak birşey olmalı.. insanlar yakışmadığını ve büyük gösterdiğini söledi geçmesi için bişey olmalı

Cnm çok teşekkür ederim ama doldu bi tarafa toplantı konuşurken bıle baskı yapıyor dun buzla bastırarak masaj yaptım ondan dolayı sıstı buda geçiçi birşey mi? ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum

şuan şişlik ve ödem var canım o yüzden 1 hafta içinde ödem iner , 2 haftaya kadarda dolgun oturup makul bir görüntüye ulaşıcak dudakların. Dudaklarında şuan sert duran dolgu zamanla yumuşayacak, ben tam olarak 1 aylık görüntüsünü seviyorum dolgunun, zamanla eriyor zaten..

buzla bastırma elinle hafif hafif masaj yap çok bastırmadan

Yeni üye oldum burda arkadaşlıklar nasıl kuruluyor birilerinden bilgi almam için ne yapmalıyım sanki kendi kendime konuşuyor hissindeyimm..

çok sağol yüreğime su serpiyorsun resmen 1 ayda mı tam toparlanıor ve kac ay sonra azalma gozukuyor inme yani doğal haline dönüşüyor... sanırım sen tecrubelisin

sen hangi dolgü maddesinden yaptırdın canım?bnm haftaya nişanım var ama erirmi ödem korkuyotm bi haftada gecer mi kızlar,vaktm yok pek

sen hangi dolgü maddesinden yaptırdın canım?bnm haftaya nişanım var ama erirmi ödem korkuyotm bi haftada gecer mi kızlar,vaktm yok pek

benımki tam köylü usul oldu hıc arastırmadan direk gıttım yaptırdım arkdasımız gazına geldim. burda herkes yarım tup 1 tupden bahsedıor ama benmkını dr bılıor ona bıraktım. 1 hafta olmadı benım hala sıslık ve topaklanmalar var bende burdan bılgı toparlamaya çalısıyorm belkide gecınce guzel olur bıılemıor ama ıste

yani bi haftada gecmezmi diosn

Benim de ilk iki gün şişti hatta ben çok kıpraştığım için bende de hafif morarmalar oldu ama 3 günde tamamen geçti. Herkesin farklıdır kiminin ilk gününde hiç belli bile olmuyorken kiminin 1 hafta sürüyor.

Bunun köylülükle alakası yok. Çogu insan zaten senin gibi ilk yaptırırken mutlaka birinin gazına gelip yaptırır. Benim de bu şekilde oldu ama yine de ufak bir ön araştırma yapmıştım doktor kimdir nedir diye. Yaptığı bir iki kişiyi görmüştüm. Gerçi bunları anlatmak şuan için sana bir fayda etmez. Bir de buz koymaya devam ediyorum demişsin daha önceki yazında. İlk 15-20 dk dan snr buz koyman bir şey ifade etmez boşuna koyma. Bence sen hafif hafif elinle masaj yap ve bekle. Ödem yapmıştır diye düşünüyorum, şişlik indikten sonra oturur dudagının şekli.

sizinki hylüloronik asit mi idi,cok kararsızım yaptırsammı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…