Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet ben sanırım burdakilere göre çok para vermişim 800 tl 1 tüp uygulanmış ve hyaluronik dolguymuş şimdi o işlem için acaba ne kadar alacaklar Allah bilir dudaklarım biraz indi ama sadece o topaklanma yapan yer çok kötü duruyor dudak şeklimi değiştirdi... eğer hemen mudahale ederse sadece senin dediğin gibi topaklanan yeri eritmesini sölicem

Siz yaptirmadiniz mi zaten?
Henüz yaptırmadık .
Sizin doktorunun sonuçlarını merak ediyoruz .

Juverderm mı kullanılmıştı sana .

0.8 olan surgiderm .Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar .
Juverderm 0.55 ml miş.
Dudak için ultra 2 kullanılıyor zaten .

Bafa medikaldan bakabilirsiniz isterseniz mlsine .

maritsa canım sen daha evvel dudak dolgusu yaptırdın mı? ve kullanılan ürün ultra 2 miydi?

yoksa yeni buldugunuz doktor mu duakta ultra 2 kullanıyormus?

şunun için soruyorum bende 1 enjektör açılmamış ultra 2 var, bir arkadaş ilgileniyor ,dudağa oluyorsa ona da uygun demektir

ben ultra 3 istiyorum yüz iin yanaklara daha sert bir ürün lazım

maritsa canım sen daha evvel dudak dolgusu yaptırdın mı? ve kullanılan ürün ultra 2 miydi?

yoksa yeni buldugunuz doktor mu duakta ultra 2 kullanıyormus?

şunun için soruyorum bende 1 enjektör açılmamış ultra 2 var, bir arkadaş ilgileniyor ,dudağa oluyorsa ona da uygun demektir

ben ultra 3 istiyorum yüz iin yanaklara daha sert bir ürün lazım

08ml kesin eminsin degilmi ya cunku 05ise yarisi bana hayatta yetmez bu araa mailine yazdim canim baktinmi

Oyle bi durumda bana da yeterli olmaz zaten :) hayir sizin mailiniz bana gelmedi ben hatta ozellikle yazicaktim size cevap ama goremedim mailinizi.
Benimkini tekrar yaziyorum blueberrymuffin20@hotmail.com tekrar bekliyorum mailinizi

Biz surgiderm 24 xp yaptırdık .Onun ml si 0.80 di .

Juverderm ultra için şu iste böyle yazmış .

Juvéderm Ultra; Ağız kenarındaki kırışıklıkların giderilmesi, dudak büyütülmesi ve şekillendirilmesi, elmacık kemiğinin yeniden şekillendirilmesi, alın çizgilerinin azaltılması, göz çevresi ve kaşlar arası kırışıklıklarının giderilmesi, dudak kenarlarının kaldırılması, çenenin şekillendirilmesi ve ellerin üzerindeki kırışıklıkların giderilmesi amacıyla, cilt altına enjekte edilerek kullanılıyor..

Juvéderm Ultra lidokainle fark atıyor... | Medimagazin Sağlık Haber Portalı

Sen daha iyi biliyorsun ,maddelerden anlıyorsun canım .

Şimdi anlamadığım bir şey var.. Maritsa Juvederm 0.55 diyor, Eshotcan ben Juvederm yaptırdım, 0.8idi diyor. Çelişkili bir durum?

Neden kendiniz araştırmıyorsunuz ki o zaman .Diyorum ki juverderm satan yerlere sorun dudak için 0.55 mı yoksa 0.80 mı satıyorlar diye.
Kulaktan dolma bilgilerle yaptırılmaz.

evet canım dolgu malzemelerini uzun zamandır yaptırıyorum ama benim dudaklarımda dolgu yok
sadece yüzüme yapıldığı için, size de sormak istedim, arkadaş için emin olmak adına

arkadaşlar her markanın değişik ürünleri vardır, misal juvedermin smile diye bir ürünü vardır bu da dudak içindir, gramajı bilmiyorum

maritsanın da açıkladıgı uzre juvederm ultra 2 hem yüz hem dudakta kullanılır, 0.55 ml, hem yüz hem dudakta kullanılır 2 enjektördür

ayrıca bence 0.55 ml ürün en az 3 dudağa yeter gibime geliyor çünkü 1 enjektör ürün benim burundan dudaklara in çukurlar, dudaktan çeneye inen bölge

ve minik minik çökme olan bölgelere uygulandı

dudakta minicik bir dolgu çok şişkin bir görüntü verir, daha önce yaptıranların yanında bulunduğum için biliyorum

dolgu sizin zannettiğiniz gibi çok konulmuyor

aşırı şişirmek isteyen çok ince dudaklı bi hasta olursa o zaman hepsini enjekte ettirirse,orasını bilemem

juvederm ultra 3 u dudağa yapan bi hoca vardı , yalnız sonuç çok iyi olmadı

dolgu uygulandıktan sonra doktor elle şekil veriyor ona, ovalayıp bişiler yapıyor

ultra 3 kalın olduğu için dudak bölgesinde biraz sert ve doğal olmayan bi ifade verdi

kalın dolgular dudakta iyi olmuyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar dudak ımplantı dıye bırsey var gecıcılerle ugrasıcagınıza bı kere yaptırın ugraşmayın daha.Bu kalıcı dudagın seklını bozan gıbı değil nette arastırın gorun.Amerıkada alerji rıskıne karsı sayg-ın bır kurum tarafından onaylanmıs orada zaten cok önceden yapılıyormus Türkiyeye yenı yenı gelmış.Bende yaptırmayı dusunuyorum yaptırırsam oyle yaptırıcagım sonucta daha 1 ay bıle kalmayan gecıcılere her ay paramı dokuceksınız

ben gördüm onun ameliyatının nasıl yapıldıgını youtube de videoları var izleyebilirsiniz
sonuc hic de dogal olmuyor sahsi kanım..
bi kere dudagın üst kavisi kaybolup arı sokmuş gibi şişiyor
ve öpüşürken o maddeyi erkek mutlaka hisseder diyorum
dudak dolguları 1 ayda erimiyor ki, 6-12 ay arasıydı galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…