Maili gonderebildim sonunda size:)
Doktor paylaşmaya ok mi dedi ? juverderm hangisini kullanıyormuş ve kaç ml bir tüpü:26: bunları sorabilir misiniz riaca etsem :26:
0.50 ise çok az .
Evet ben de cevap verdim. Keşke buraya da ekleyebilseydin. Ben beğendim bayağı. Çok doğal olmuş :)
tüplerin ml lerinin değişklik gösterdiğini bilmiyordum standart 0.8 diye biliyorum ben ama şimdi maritsa siz öyle deyince kafam karıştı bencede tekrar bir sorabilirsek çok iyi olucak sanırım.
evet şişer ama hafif
bence tümünü erittrmeye kalkma, o kadar para vermişsin, o bombe inerse çok memnun kalacagını dusunuyorum
ama acaba bombe ürünün granül yapmasından mı kaynaklanıyor yoksa doktor elini mi ayarlayamadı ve bir bölgeye çok verdi?
eğer fazla ejekte etti ise, dediğim uygulama ile fazla olan kısım eriyecektir tüm dudaga değil sadece fazlalık olan yere yapsın
zaman içinde dudakların çok güzel olur, biraz vakit tanı uygulamaya
öyle uzun boylu değili bir ik hafta sonra çok memnun kalacağını düşünüyorum
evet ben sanırım burdakilere göre çok para vermişim 800 tl 1 tüp uygulanmış ve hyaluronik dolguymuş şimdi o işlem için acaba ne kadar alacaklar Allah bilir dudaklarım biraz indi ama sadece o topaklanma yapan yer çok kötü duruyor dudak şeklimi değiştirdi... eğer hemen mudahale ederse sadece senin dediğin gibi topaklanan yeri eritmesini sölicem
evet şişer ama hafif
bence tümünü erittrmeye kalkma, o kadar para vermişsin, o bombe inerse çok memnun kalacagını dusunuyorum
ama acaba bombe ürünün granül yapmasından mı kaynaklanıyor yoksa doktor elini mi ayarlayamadı ve bir bölgeye çok verdi?
eğer fazla ejekte etti ise, dediğim uygulama ile fazla olan kısım eriyecektir tüm dudaga değil sadece fazlalık olan yere yapsın
zaman içinde dudakların çok güzel olur, biraz vakit tanı uygulamaya
öyle uzun boylu değili bir ik hafta sonra çok memnun kalacağını düşünüyorum
eğer sorun, ürünün granül yapmasından kaynaklanıyorsa, hiç olmazsa erken müdahale ile, vucudun granül üzerine bir zar örüp
dudak dokusu içinde kistik bir yapıya dönüştürmesini engellemiş olur serum fizyolojik enjeksiyonu
maritsa sugiderm dudakta nebde mi yapıyor? eridi mi yoksa öyle kist türü bir yapıya mı dönüyor oluşan pürüzler?
Henüz yaptırmadık .Siz yaptirmadiniz mi zaten?
evet ben sanırım burdakilere göre çok para vermişim 800 tl 1 tüp uygulanmış ve hyaluronik dolguymuş şimdi o işlem için acaba ne kadar alacaklar Allah bilir dudaklarım biraz indi ama sadece o topaklanma yapan yer çok kötü duruyor dudak şeklimi değiştirdi... eğer hemen mudahale ederse sadece senin dediğin gibi topaklanan yeri eritmesini sölicem
Henüz yaptırmadık .
Sizin doktorunun sonuçlarını merak ediyoruz .
Juverderm mı kullanılmıştı sana .
Hyalüronik asit benımkı
0.8 ml di bana uygulanan
08ml kesin eminsin degilmi ya cunku 05ise yarisi bana hayatta yetmez bu araa mailine yazdim canim baktinmi
maritsa canım sen daha evvel dudak dolgusu yaptırdın mı? ve kullanılan ürün ultra 2 miydi?
yoksa yeni buldugunuz doktor mu duakta ultra 2 kullanıyormus?
şunun için soruyorum bende 1 enjektör açılmamış ultra 2 var, bir arkadaş ilgileniyor ,dudağa oluyorsa ona da uygun demektir
ben ultra 3 istiyorum yüz iin yanaklara daha sert bir ürün lazım
Biz surgiderm 24 xp yaptırdık .Onun ml si 0.80 di .
Juverderm ultra için şu iste böyle yazmış .
Juvéderm Ultra; Ağız kenarındaki kırışıklıkların giderilmesi, dudak büyütülmesi ve şekillendirilmesi, elmacık kemiğinin yeniden şekillendirilmesi, alın çizgilerinin azaltılması, göz çevresi ve kaşlar arası kırışıklıklarının giderilmesi, dudak kenarlarının kaldırılması, çenenin şekillendirilmesi ve ellerin üzerindeki kırışıklıkların giderilmesi amacıyla, cilt altına enjekte edilerek kullanılıyor..
Juvéderm Ultra lidokainle fark atıyor... | Medimagazin Sağlık Haber Portalı
Sen daha iyi biliyorsun ,maddelerden anlıyorsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?