tamam resmımı koyucam ama burnumu estetık yaptırıcam bu ara dudak dolgusunu yaptırmanı tavsıye ederım ıstanbuldaysan doktor onerebılırım ben cok memnunum rujun bıle anlamı oluyor bana gore
kızlar ben yaptırdım dolgumu ve ogleden sonra foto koyacagım.cok cok memnun kaldım cokta uygundu ucret.ankarada olupta yapmayı dusunen varsa bırlıkte gıdersek dahada uygun fıyat olucak.ben bı tup daha ıstıyorum ust dudagıma.bırlıkte gıtmek ısteyenler bana ulassın
yeni dudaklarınla mutlu olmanı dilerim. ilk başta insan acıdan sızıdan ne gereği var diyor ama sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyosun:)) iyi şanslar:)
Geçici mi kalıcı mı yaptırdın ne kadar ödedin bilgi verebilir misin ben kalıcı istiyorum hangi doktor buda önemli tabi :)
heeey. tesekkür ederim. hiç ummadığım kadar iyi geçti ameliyat. üst dudağım tam istediğim kalınlıkta ve hacime geldi. valla çok memnunum. doç dr tayfun türkaslan yaptı ameliyatımı. ellerine sağlık hocam. daha ne diyeyim. dolguya elveda kızlar..:))
dudak dolgusu yaptıranlar resimlerini koysalar da biz de sonuçları görseydik keşke.
kızlar dudak dolgusu yaptırmaya geçen hafta karar verdim internetten ufak bi araştırma yapıp geçtiğimiz cuma gününe Tolgahan Alpaydına randevu aldım ikna olasım varmış ki önümüzdeki c.tesi günü operasyonum var, hayat kısa uzun düşünmeye değmez diye düşünüp kararımı hemen verdim :) sadece üst dudağıma geçici yaptırıyorum dolgumu. daha önce herhangi bir operasyon geçirmedim tolgahan beyin herhangi bir hastasıyla da tanışmadım, sadece umarım güzel olur deyip gidiyorum sonuçta isimli bi dr riske edemez kendini biraz cahil cesaretiyle gidiyorum kısacası bakalım ne olacak :) nisan ayında da ufuk bilkaya silikon düşünüyorum bu ani kararlarım ve uygulamaya geçişlerim beni korkutuyor :):):)
:)) ben dudak dolgusu yaptıracağım. yeni bir şey deniyorum arkadaşlar.. organik dudak dolgusu diyorlar. sezaryen izim var. ordan parça alacak doktorum, dudağımın için e yerleştirecek. üst dudağım çok ince benim. ip gibi:)) ömür boyu kalıcıymış. hiçbir deformasyon olmayacağı sözünü almak benim içimi rahatlattı. daha önce yaptıranların fotolarını gösterdi doktorum. kararımı verdim. önümüzdeki haftaya operasyon. şans dileyin bana kızlar.
Ankarada bende yaptirmak istiyorumm.yapanlar ne foto koyuyo ne isim yAziyoo ne zormus be yaas.ben olsam hemen yardimci olurdumm:--(
maalesef cevap vermiyor kimse...
hakan erbil internette araştırırken ChunLi ile Makyaj, Saç ve Güzellik: Teosyal Kiss Dudak Dolgusu Doç. Dr. Hakan Erbil adresinde buldum doktor ankarada bi bak istersen
Begendim guzel olmuss..bide bu ismi cok duyuyorum gidip bi konusmak lazim..benimde ust dudak ince tabi altta ona gore ayarlancakk;-);-) senin durum nee¿
ben de beğendim doldu yapıldığı da belli olmuyor, dediğin gibi gidip konuşmak lazım, yaptığı dudaklara bakmak lazım. İstanbulda arkadaşımın burun ameliyatını yapan çok ünlü bir doktora gitmiştim yaptığı dudakları görünce teşekkür edip çıkmıştım
gidersem ki bu ara pek mümkün görünmüo mutlaka yazarım sana haber veririm.
aslında dudaklarım çok ince değil ben biraz daha kalkık ve dolgun olsun istiyorum eklediğim resimdeki goddess ideal bence.
Eki Görüntüle 659637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?