Dudak Dolgusu yaptıranlar

tamam resmımı koyucam ama burnumu estetık yaptırıcam bu ara dudak dolgusunu yaptırmanı tavsıye ederım ıstanbuldaysan doktor onerebılırım ben cok memnunum rujun bıle anlamı oluyor bana gore

Geçici mi kalıcı mı yaptırdın ne kadar ödedin bilgi verebilir misin ben kalıcı istiyorum hangi doktor buda önemli tabi :)

dersim doktorun adını soyadını yazabilir misin?

heeey. tesekkür ederim. hiç ummadığım kadar iyi geçti ameliyat. üst dudağım tam istediğim kalınlıkta ve hacime geldi. valla çok memnunum. doç dr tayfun türkaslan yaptı ameliyatımı. ellerine sağlık hocam. daha ne diyeyim. dolguya elveda kızlar..:))

yeni dudaklarınla mutlu olmanı dilerim. ilk başta insan acıdan sızıdan ne gereği var diyor ama sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyosun:)) iyi şanslar:)

Geçici mi kalıcı mı yaptırdın ne kadar ödedin bilgi verebilir misin ben kalıcı istiyorum hangi doktor buda önemli tabi :)

gecıcı yaptırdım ben ılk edapda kalıcı dusunmedım hanı gıder gıtmez cunku herkesın dudak yapısı farklı kımıne gıtmıyo mesela o bakımdan once gecıcı yapmak daha mantıklı kalıcıdusunuyorum cunku memnun kaldım

Geçmiş olsun canım resim koyacak mısın merak ettim.

kızlar dudak dolgusu yaptırmaya geçen hafta karar verdim internetten ufak bi araştırma yapıp geçtiğimiz cuma gününe Tolgahan Alpaydına randevu aldım ikna olasım varmış ki önümüzdeki c.tesi günü operasyonum var, hayat kısa uzun düşünmeye değmez diye düşünüp kararımı hemen verdim :) sadece üst dudağıma geçici yaptırıyorum dolgumu. daha önce herhangi bir operasyon geçirmedim tolgahan beyin herhangi bir hastasıyla da tanışmadım, sadece umarım güzel olur deyip gidiyorum sonuçta isimli bi dr riske edemez kendini biraz cahil cesaretiyle gidiyorum kısacası bakalım ne olacak :) nisan ayında da ufuk bilkaya silikon düşünüyorum bu ani kararlarım ve uygulamaya geçişlerim beni korkutuyor :):):)

Ah o anı kararlar:) bende aynıyım geçici yaptırmak istemıyorum gidince canım sıkılır kalıcıda nasıl olur bilemedim ilerde şekil bozukluğu falan olur mu net bilmiyorum bu kısımları doktorla konuşmak lazım :)

ne kadara yaptırdın canım ?

Ankarada bende yaptirmak istiyorumm.yapanlar ne foto koyuyo ne isim yAziyoo ne zormus be yaas.ben olsam hemen yardimci olurdumm:--(

Begendim guzel olmuss..bide bu ismi cok duyuyorum gidip bi konusmak lazim..benimde ust dudak ince tabi altta ona gore ayarlancakk;-);-) senin durum nee¿

ben de beğendim doldu yapıldığı da belli olmuyor, dediğin gibi gidip konuşmak lazım, yaptığı dudaklara bakmak lazım. İstanbulda arkadaşımın burun ameliyatını yapan çok ünlü bir doktora gitmiştim yaptığı dudakları görünce teşekkür edip çıkmıştım
gidersem ki bu ara pek mümkün görünmüo mutlaka yazarım sana haber veririm.
aslında dudaklarım çok ince değil ben biraz daha kalkık ve dolgun olsun istiyorum eklediğim resimdeki goddess ideal bence.

Bende bu dedigin doktora bi gideyimm.bi on gorusme yapayim bende sana haberucemm

kızlarrr bende yaptırmak istiyorum ama kalıcı istiyorum her zaman geçiciye para baycağıma kalıcı olur uzun süre kullanırım bir dünya rujum var hiçbirini kullanamıyorum ağzım küçük ve dudaklarım ip gibi çok rahatsız oluyorum kalıcı dudak dolguusu yaptıran bana msj atabilir mi :)

kızlar bir ara burada arkadaşlar bölüşerek yaptırıyorlardı geçici dolguları bu işlemi nerede yaptırıyolardı bende katılmak isterim
çünkü hafif bi dolgunluk istiyorum bölüşmek isteyen arkadaşlar olursa haberinizi bekliyorum kızlar

kızlar ust dudagım nerdeyse yoktu ankaradayım doktorum harıka bır ıs cıkardı bıkac kısı yapınca ındırım yapıyo gelmek ısteyen varsa beraber gıdelım goz altıma dusunuyorum sımdı cunku..ısteyenler bana ozelden ulassın beraber gıdelım kızılayda doktorum kalıcı 1-2 yıllık teosyal kıss yaptı hemde 600 lıra

bende yag dolgyusu yaptırmaya karar verdım,kalıcı gı daha fazla imiş,aynı amilıyatta hem burun hem dudak hem gögüs ameliyatı olucam,ins sorun cıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…