Dudak Dolgusu yaptıranlar

kusura bakmayın kızlar giremiyodum, ben dolguyu biraz ertelemek durumunda kaldım

Dudak dolgusu bende yaptırmak istiyorum ve Denizli'de yaşıyorum burada yaptıran ve memnun kalan var mı ? :)
Ayrıca sizce çok mu kötü birşey yani sonradan pişman olma durumu olur mu ? :)

ankaralilarrrr dudakkk dolgusuuu yaptiran hicmi kimse yokkk yaaa...ankarali bayanlarrr bakimli olur ama demek dglmisss;-);-);-) tavsiyee istiyoruzz

bi kaç arkadaşım yaptırdı .. birisi kalıcı diğerleri geçiciydi. bana kalırsa ince dudak bir sorun oluşturmamalı. hani kemerli burun günümüz güzellik algısında bir kusur kabul ediliyor (bana kalırsa kişi sorun etmiyorsa değil,bir dönem burnuma takmıştım kemer olmamasına rağmen düşünün medyanın etkısını) ama ince dudak öyle değil. birde kişinin yüz yapısı çok çok önemli. sonradan konmuş gibi oldu bütün arkadaşlarımın. iyi düşünün sadece onu bunu şunu değil kendinizi dinleyın aynaya bakıp :)

İhmal etmişim bu sayfayı,özür dilerim kızlar Son durum gayet iyi.Tabi zamanla erime oldu ama kesinlikle hyalüronik asit gibi degil sonuç.Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldım açıkcası.Fiyat olarak biraz pahalı olabilir ama doktor,anestezi şekli,yeri falan fiyatları değiştiriyor biliyorsunuz.Ben genel anestezi altında özel lüks bir hastanede oldum o yüzden fiyat biraz yükseldi.Sedasyon yöntemi ile yada lokal diyim o şekilde olsaydım daha uygun olabilirdi..Neyse merak edenler için son halinin fotosunu ekliyorum

Bilmeyenler icin Buda dolgudan önceki ilk hali

Yağ dolgusundan sonraki ilk hali sayfa 384 de ve sonrasında ilerleyen zamanlardaki fotoları mevcut

Arzu ba-yil-dimmmmmmmmmmmm.
Inanilmaz dogal ve hic topaklik yok dimi ?

Gecicilerdeki topakliklar benim canimi sıkıyor bazen .

Çok güzel olmuş yaa bayıldım çok doğal güle güle kullan :) Peki birşey diyeceğim tam olarak ne kadara yaptırdın yani maliyetli derken :)

Arzu ba-yil-dimmmmmmmmmmmm.
Inanilmaz dogal ve hic topaklik yok dimi ?

Gecicilerdeki topakliklar benim canimi sıkıyor bazen .

Teşekkür ederim canım Yağ dolgusu gerçektende daha dogal sonuçlar veriyor ben bunu gördüm..Hyalüronik asit ile tapılan dolgudan sonra yani zaman sonra alt dudak bazı bölgelerde iki üç tane sadece benim hissettiğim topaklıklar oldu.Örnek veriyorum sert öpüşmelerden sonra o Topak olan bölgeler şişiyordu.Ben dudaklarımla çok oynarım.Yani mesela dişlerim Böyle durumlarda o toparlanmalar sanki alerjik reaksiyon verir gibi büyüyüp şişiyordu.

Yağ enjeksiyonundan sonra bu sorunu asla yaşamadım.Hiçbir şekilde topaklanma olmadı,eşit,rahatsız etmeyen dagılımdı dolgum..Ve toplam 7cc enjekte edildi,az degil yani...
İyi ve kendine güvenen bir doktor bulursan,güzel olur yapalım diyorsa yaptır yani..Hyalüronik asitte olduğu gibi topaklanma olmuyor yağ dolgusunda canım

Çok güzel olmuş yaa bayıldım çok doğal güle güle kullan :) Peki birşey diyeceğim tam olarak ne kadara yaptırdın yani maliyetli derken :)

Ben hastane ortamında genel anestezi alarak yaptırdım bu işlemi ve bir gece yattım.Opersyonumu doktorumun ameliyatlarını yaptigi Çamlıca Alman Hasatahanesinde oldum.Toplam 2000 tl ödedim.Lokal sedasyon,uyuşturularakta olabiliyor ve daha uygun oluyor haliyle.
Ayrıca begenmenize sevindim,çok teşekkür ederim

kızlar teosyal kıss kullanılarak dolgu yaptrcam bu ahfta.kullananlar memnunmu kalıcılıgı nasıl ya(ben kendı sonucumu paylasıcam burdan zaten kızlar oncekı sonrakı fotolarla fıkır olur en azından sızede.

selam kızlar başlığın ilk sayfalarında yazdım belki hatırlayan olur resim falanda koydum ama şuan dudaklarım topak topak herkes beğeniyor ama tabi bn beğenmiyorum şuan bi tuhaf geliyo üstte iki top altta bir top ben farkediyorum valla fenalardayım 1 yıldan sonra böyle oldu anlamadım bende

kızlar ben yaptırdım dolgumu ve ogleden sonra foto koyacagım.cok cok memnun kaldım cokta uygundu ucret.ankarada olupta yapmayı dusunen varsa bırlıkte gıdersek dahada uygun fıyat olucak.ben bı tup daha ıstıyorum ust dudagıma.bırlıkte gıtmek ısteyenler bana ulassın

dersim mrb bende ankaradayim yaptirmak istiyorum.nerde yaptirdin.ama bi turlu yer bulamadim yani guvenemedim.ve suan tup bebek tedavisindeyim yani sonuclanmadan bisey baslayamam igne yiyorum hergun.:--( yag ejeksiyonumu oldu.foto koy canim merak ettimm

Tekrar fotograf ekleyebilirmisiniz??
Bende ilk dolgum hyaluronik asitti.Zaman sonra topaklanma oldu,fazla degil aslında dışarıdanda belli degil.Ama ben dudaklarımla oynadığım zaman hissediyordum( Sonrasında doktorumla beraber verdigimiz bir kararla yağ enjeksiyonu yaptık.Onda böyle bir sorun olmadı.Topaklanma durumunda bazı doktorlar masaj yapmayı öneriyor o topaklanmayı dağıtmak için ama benim doktorum önermedi.Oynama sakın,zararlı demişti..
Birde sert öpüşmelerde o topaklanma olan bölgeler şişiyor fazlaca Sende böyle bi durum varmı acaba,merak ettim

Silikon ve dudak dolgusunu duyunca içim bir tuhaf oluyor niyeyse:S Öpüşünce ne hissediyorsunuz bende merak ettim

Acıyor mu peki bu topaklar? Hem hangi markaydı senin hyaluronik asit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…