angel-24 canım yarım cc paylaşmak isteyen var mı diye sormuşsun acaba yaptırdın mı dolgunu yaptırmadıysan ,bende dudak estetiği denemek isteyen biriyim yarım tüpü denemek isterim yaptırmadıysan tabi ????
İhmal etmişim bu sayfayı,özür dilerim kızlarBen de youtube da görmüştüm :/ uzun süreli kullanımda dediğim gibi dudaklarin porsür benden soylemesi .
Kalıcı dolguya sıcak bakmıyorum ,geçici dolguda topaklik yapıyor ve o topaklar cok zor eriyor ya da erimiyor :/
En mantiklisi yag enjekte ettirmek .
Ben de onu yaptiramam ,aileme söyleyemem dolgu islerini.
Arzumun dudakları ne alemdeki ?bir tek o yaptırmıştı .
Abicim yag enjekte ettirmekte cok pahalı ya .
Of
İhmal etmişim bu sayfayı,özür dilerim kızlarSon durum gayet iyi.Tabi zamanla erime oldu ama kesinlikle hyalüronik asit gibi degil sonuç.Ben yağ dolgusundan daha memnun kaldım açıkcası.Fiyat olarak biraz pahalı olabilir ama doktor,anestezi şekli,yeri falan fiyatları değiştiriyor biliyorsunuz.Ben genel anestezi altında özel lüks bir hastanede oldum o yüzden fiyat biraz yükseldi.Sedasyon yöntemi ile yada lokal diyim o şekilde olsaydım daha uygun olabilirdi..Neyse merak edenler için son halinin fotosunu ekliyorum
Eki Görüntüle 639170
Arzu ba-yil-dimmmmmmmmmmmm.
Inanilmaz dogal ve hic topaklik yok dimi ?
Gecicilerdeki topakliklar benim canimi sıkıyor bazen .
Çok güzel olmuş yaa bayıldım çok doğal güle güle kullan :) Peki birşey diyeceğim tam olarak ne kadara yaptırdın yani maliyetli derken :)
dersim mrb bende ankaradayim yaptirmak istiyorum.nerde yaptirdin.ama bi turlu yer bulamadim yani guvenemedim.ve suan tup bebek tedavisindeyim yani sonuclanmadan bisey baslayamam igne yiyorum hergun.:-kızlar ben yaptırdım dolgumu ve ogleden sonra foto koyacagım.cok cok memnun kaldım cokta uygundu ucret.ankarada olupta yapmayı dusunen varsa bırlıkte gıdersek dahada uygun fıyat olucak.ben bı tup daha ıstıyorum ust dudagıma.bırlıkte gıtmek ısteyenler bana ulassın
selam kızlar başlığın ilk sayfalarında yazdım belki hatırlayan olur resim falanda koydum ama şuan dudaklarım topak topakherkes beğeniyor ama tabi bn beğenmiyorum şuan bi tuhaf geliyo üstte iki top altta bir top ben farkediyorum valla fenalardayım 1 yıldan sonra böyle oldu anlamadım bende
selam kızlar başlığın ilk sayfalarında yazdım belki hatırlayan olur resim falanda koydum ama şuan dudaklarım topak topakherkes beğeniyor ama tabi bn beğenmiyorum şuan bi tuhaf geliyo üstte iki top altta bir top ben farkediyorum valla fenalardayım 1 yıldan sonra böyle oldu anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?