Ben hastane ortamında genel anestezi alarak yaptırdım bu işlemi ve bir gece yattım.Opersyonumu doktorumun ameliyatlarını yaptigi Çamlıca Alman Hasatahanesinde oldum.Toplam 2000 tl ödedim.Lokal sedasyon,uyuşturularakta olabiliyor ve daha uygun oluyor haliyle.
Ayrıca begenmenize sevindim,çok teşekkür ederim
bende herşeye genel anestizyle yaptırrım mantığına sahiptim. 3 kez ameliyat oldum 2 si burnumdan:) herneyse narkoz bende inanılmaz kötü etki yaratıyor. Sabaha kadar kustumSen kolaymı atlattın narkozun etkilerini. Hayırlı olsun bu arada:)
kızlarr önerebilceğiniz doktor var mı dudak dolgusu için
:)) ben dudak dolgusu yaptıracağım. yeni bir şey deniyorum arkadaşlar.. organik dudak dolgusu diyorlar. sezaryen izim var. ordan parça alacak doktorum, dudağımın için e yerleştirecek. üst dudağım çok ince benim. ip gibi:)) ömür boyu kalıcıymış. hiçbir deformasyon olmayacağı sözünü almak benim içimi rahatlattı. daha önce yaptıranların fotolarını gösterdi doktorum. kararımı verdim. önümüzdeki haftaya operasyon. şans dileyin bana kızlar.
kızlar teosyal kıss ıkıncı dolgumu yaptım sımdı ıstedgım gıbı oldu..ankarada gıttıgım doktor cok uygunn ve ne sısme ne morarma sıfır nazobıal bolgemede yaptrdımm ohhhh mısısteyen varsaa yazabılırım
kızlar ben yaptırdım dolgumu ve ogleden sonra foto koyacagım.cok cok memnun kaldım cokta uygundu ucret.ankarada olupta yapmayı dusunen varsa bırlıkte gıdersek dahada uygun fıyat olucak.ben bı tup daha ıstıyorum ust dudagıma.bırlıkte gıtmek ısteyenler bana ulassın
kızlar teosyal kıss ıkıncı dolgumu yaptım sımdı ıstedgım gıbı oldu..ankarada gıttıgım doktor cok uygunn ve ne sısme ne morarma sıfır nazobıal bolgemede yaptrdımm ohhhh mısısteyen varsaa yazabılırım
kızlar ben yaptırdım dolgumu ve ogleden sonra foto koyacagım.cok cok memnun kaldım cokta uygundu ucret.ankarada olupta yapmayı dusunen varsa bırlıkte gıdersek dahada uygun fıyat olucak.ben bı tup daha ıstıyorum ust dudagıma.bırlıkte gıtmek ısteyenler bana ulassın
selam kızlar başlığın ilk sayfalarında yazdım belki hatırlayan olur resim falanda koydum ama şuan dudaklarım topak topakherkes beğeniyor ama tabi bn beğenmiyorum şuan bi tuhaf geliyo üstte iki top altta bir top ben farkediyorum valla fenalardayım 1 yıldan sonra böyle oldu anlamadım bende
bende dudak dolgusu yaptırıdım çok memnunum tabı begenmeyenler oldu neden mı kıskandılarrrrrrrrrrrr ama onemlı olan benım begenmem hıcbır arkadasımın fıkrıne ıhtıyacım yok kıskanıyolar anacım dolgun dudak kım ne derse dedın kadını daha seksı kılıyorrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?