Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlar usb kablomu bulamadıgım ıcın gecıktı fotolar ama bugun atabılırım sanırım

Arkadaşlar ben de dudaklarıma yaptırdım. Doktorum Adana'da. Topaklanma hiç olmadı. Masaj yapılması lazım ama sen yapma buraya gel dedi. Kendileri yaptı masajı. Zaten en çok acıtan kısmıda masaj kısmı bence:) Arkadaşların da yazdığı gibi.. 1 kez uygulattım az geldi 2 gün sonra tekrar gittim tamam oldu falan diye düşündüm. 1 ay sonra inmeye başlayınca tabi pişman oldum keşke daha fazla uygulattırsaydım diye:)

Kalıcı dolguları daha mantıklı buluyorum fkat onund en büyük handikapı alt ve üst dudağı ve aynı zamanda sağ saol dudak kanatlarında orantsızlık olması. Bir çok tanıdığım var hepsinde bariz bir şekilde asimetri var maalesef.

bende herşeye genel anestizyle yaptırrım mantığına sahiptim. 3 kez ameliyat oldum 2 si burnumdan:) herneyse narkoz bende inanılmaz kötü etki yaratıyor. Sabaha kadar kustum Sen kolaymı atlattın narkozun etkilerini. Hayırlı olsun bu arada:)

Valla ben narkozu seviyorum,sanırım bağımlılık yaptı İkinci dudak dolgum yağ enjeksiyonu oldu.Karnımdan yağ alındı lipofeeling yöntemi ile.Narkozlu olmasını doktorumda önerdi bizde istedik açıkcası.Lokal olması için sedasyon yöntemi olması gerekirdi sanırım.Narkozlu daha iyi

kızlar teosyal kıss ıkıncı dolgumu yaptım sımdı ıstedgım gıbı oldu..ankarada gıttıgım doktor cok uygunn ve ne sısme ne morarma sıfır nazobıal bolgemede yaptrdımm ohhhh mıs ısteyen varsaa yazabılırım

:)) ben dudak dolgusu yaptıracağım. yeni bir şey deniyorum arkadaşlar.. organik dudak dolgusu diyorlar. sezaryen izim var. ordan parça alacak doktorum, dudağımın için e yerleştirecek. üst dudağım çok ince benim. ip gibi:)) ömür boyu kalıcıymış. hiçbir deformasyon olmayacağı sözünü almak benim içimi rahatlattı. daha önce yaptıranların fotolarını gösterdi doktorum. kararımı verdim. önümüzdeki haftaya operasyon. şans dileyin bana kızlar.

kızlarr önerebilceğiniz doktor var mı dudak dolgusu için

yeni dudaklarınla mutlu olmanı dilerim. ilk başta insan acıdan sızıdan ne gereği var diyor ama sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyosun:)) iyi şanslar:)

cnm ankaranın neresi bu yaptırdığın yer. ben yakın zamanda ankaraya taşınıyorum. bir kez dolgu yaptmıştım ama şimdi yenisini istiyorum. Bu arada forumda yazdın mı bilmiyorum ama ne kadardı??

:) hayırlı olsun

cnm bende istiyorum. ankaraya taşınmak üzereyim inş:) ikinci dolgumu yaptırmak için yer arıyordum. msj hakkım falan yok ama sen bana özelden semtini dor nin ismini ve fiyatını yazarsan cok sevinirim:) hayırlı olsun

bende dudak dolgusu yaptırıdım çok memnunum tabı begenmeyenler oldu neden mı kıskandılarrrrrrrrrrrr ama onemlı olan benım begenmem hıcbır arkadasımın fıkrıne ıhtıyacım yok kıskanıyolar anacım dolgun dudak kım ne derse dedın kadını daha seksı kılıyorrrrrrrrrr

Neden kiskansinlar ki :) isteseler onlarda yaptirirlar .
Sadece maddiyata bakar bu isler .
Paran varsa yaptirirsin :)

Ankarada nerede kime ve ne kadara yaptırdın acaba

açıklamaların için çok teşekkür ederim doktorun adı soyadı nedir acaba çevrede çok anlaşılıyor mu yaptırdıktan sonra?

dersimm taksit ile ödeme oluyor mu acaba

canım taksıt olayını hıc bılmıyorum sorarız ama ıstersen.hıc bellı degıl cok dogal yaptı ama bı turlu foto ekleyemedım kızlar kusura bakmayın ya.ama gıdecekler bırlıkte gıdelımde fıyatı dusursun kızlar ya ne kadar sayıca cok olsak o kadar ıyı

Merhaba ben biraz önce üye oldum bu güzel siteye.
Ankarada doktor hakan erbile dudak dolgusu ve burun ameliyatı yaptıran var mı acaba?

canım resim koymanı merakla bekliyorum :) bende istiyorum çünküü:)))

tamam resmımı koyucam ama burnumu estetık yaptırıcam bu ara dudak dolgusunu yaptırmanı tavsıye ederım ıstanbuldaysan doktor onerebılırım ben cok memnunum rujun bıle anlamı oluyor bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…