Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben 2 yıllık kullanıyorum kalici pek tavsiye edilmio cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405287184092.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 1.262

ben de dudak, çene ve elmacık kemiğime yaptırcam, ilk başta kararsızdım ama şimdi kararımı verdim, giresen haberleşip birlikte gidelim

ben de dudak, çene ve elmacık kemiğime yaptırcam, ilk başta kararsızdım ama şimdi kararımı verdim, giresen haberleşip birlikte gidelim

Ustte resimim var diger sayfalardada ben cok memnunumm cnm elmacikta istiyorum. Bu hafta sen hangi gun musait sen ben uyarim.cnm

Kızlar merhaba, ben yaptıralı 3 gün oldu ama dudaklarım inanılmaz indi :/ Erken sevinmişim sanırım 1 ay içinde tekrar gidip yaptıracam doktorum öyle demişti ? Sizce doğru mu ? Yoksa 2. yaptırışımda da mı aynı hüsran olur ?

Ev temizliğine görmekteyiz profyosyonel olarak çalışmaktayız bizden memnun kalacaksınız.

Ben 2 yıllık kullanıyorum kalici pek tavsiye edilmio cnm

Anladım canım zararlı sanırım oyuzden tavsıye edılmıyor.gayet guzel gorunuyor dudakların. Ikı sene kaldımı senın pekı nerde hangı doktora yaptırdın pekı canım ama cok pahalıysa yaptıramAm acıkcası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haziranda bi takım operasyonlar oldum vucudumdan yag alıncaktı doktoruma üst dudagıma biraz enjekte etmesini rica etmiştim gayet hoş oldu burun ameliyatımda tamamen yapıcak :)

Tatlim iki sene aynen durdu tabiki valla 700 falan cnm 2 yillik ankaradayim ben sen ankaradaysan adres vereyim sende git

Tatlim iki sene aynen durdu tabiki valla 700 falan cnm 2 yillik ankaradayim ben sen ankaradaysan adres vereyim sende git

Canım ben ıstanbulda oturuyorum ya 😊 uygunmus fıyatı ama 2 yıllık dolguyu hıc duymadım en fazla 6 ay falan dıyordu kızlar bu dolgunun adı ne pekı belkı ıstanbulda yapan doktor vardır

Teosyall kiss yada juvederm ikiside

dudağına dolgu yaptırıp moraran ve dudaklarının iç kısmında acı hisseden oldu mu? bugün ikinci gün ama acaip hissizlik, ödem ve morarma ile karşı karşıyayım, sanırım bünyem alerji yaptı, burun oluğuma doğru da kızarmalar mevcut, aranızda böyle bir durumla karşılaşmış olanınız mevcut mu?

.

selam kizlar ben yeniyim sanirim tecrubelerinizden cok faydalanacağım.bu ilk mesajım cok cazip geldi fiyat da kullanim suresi de.ne zamandir yaptirmayi dusunuyorum ancak bir türlü doktor bulamıyordum.siteye girdim cat diye buldum.tesekkurler kizlar tesekkurler kadinlar kulübü:)

Son düzenleme:
simdi baktım rewend'in eski mesajlarına da doktor mehmet akgune yaptırmış fotgrafini da koymus ama bulamadim.mehmet akgun gorustugum bir doktor ama bana olan tavrından dolayi ona yaptirmayi dusunmuyordum ne guzel sevinmistim fiyat ve performansu görünce.simdi üzüldüm(

kızlar ben geçtiğimiz eylül ayında denemek için birazda meraktan özel bi hastanede sadece üst dudağıma dolgu yaptırdım fakat..
Belli olmasını istemediğimden 1 cc den daha az yani bir tüpün yarısı kadar miktar üst dudağıma enjekte edildi.sonra ilk gün acayip şiştiler..ertesi gün indiler.ve kullanılar cc çok az olduğundan hiç yaptırmamış gibi dudaklarım eskisi gibiydi..
bunu en yakınlarım söylüyordu.

Ama ben dolgu maddesini dudağımın içinde sert bi şekilde hissediyordum tabi..yer yer..
şimdi 10 ay geçti..güya 6 ayda tamamen eriyorlardı ama halen daha dudağımın iç kısmında pütür pütür topaklanma yapmış gibi sertçe duruyorlar...
Benim ne yapmam gerekir.tecrübeli olanlardan yardım istiyorum..

Hicbisey anlamadım:))

Kizlar ben ve kk dan ve etrafimdan yapan 1 kisi haric herkes memnunn..ben sorumluluk almiorum ben beğendim diye sizde begenmek zorunda değilsiniz. .bu kuafordede yemek tavsiye ederkende herseyde boledir..ister gidin ister gitmeyin ben kimse ye git demem..bu mübarek gunde ben memnun oldugum icin yardim etmek amacli foto koydum.5 yildan fazladr bu forumda bin tane sey tavsiye ettim tabi begenmeyip kotu dediğim de cok..o yuzden tekrar diyorum isterr gidin ister gitmeyin paşa gonlunuz bilir

İlk yaptrdığımda çok iyi durmuyodu
Biraz ördek ve biçimsizdi o yüzden uzun vadede oturcak bişey olduğundan aceleye getirmemenizi tabdiye rdiyor

Sonradan oturup havasını buluyo

Senin dudaklarda super valla kim yaptiysa iyi yapmis cnm

morarma dün yoğundu, hassas bir cilt yapım var, iğne yerlerinde hafif ödem oluştu, ama an itibari ile şişlikler indi, morarma yok denecek kadar az, iğne yerlerinde vardı yine, ilk defa işlem yaptırınca panik oldum biraz ama şu an gayet iyi görünüyor, boşuna panik yapıp gerilmişim. görüntü güzel, içime siniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…