- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.941
Kalıcı dolgu yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyor bana. ama hangısının daha zararlı oldugu tatrısılır. Ben kalıcı dolgu ıstıyorum kalıcı dolgu yaptıranınız yok mu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrr ankarada dudak dolgusu yapacak yokmu ya elmacik kemigime yaptrcamm simdide bikac kisi gidince baya indiirm yapio doktor.duaunen varsa bu firsattan beraber yararlanalimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de dudak, çene ve elmacık kemiğime yaptırcam, ilk başta kararsızdım ama şimdi kararımı verdim, giresen haberleşip birlikte gidelim
Ben 2 yıllık kullanıyorum kalici pek tavsiye edilmio cnm
Anladım canım zararlı sanırım oyuzden tavsıye edılmıyor.gayet guzel gorunuyor dudakların. Ikı sene kaldımı senın pekı nerde hangı doktora yaptırdın pekı canım ama cok pahalıysa yaptıramAm acıkcası
Canım ben ıstanbulda oturuyorum ya 😊 uygunmus fıyatı ama 2 yıllık dolguyu hıc duymadım en fazla 6 ay falan dıyordu kızlar bu dolgunun adı ne pekı belkı ıstanbulda yapan doktor vardırTatlim iki sene aynen durdu tabiki valla 700 falan cnm 2 yillik ankaradayim ben sen ankaradaysan adres vereyim sende git
Canım ben ıstanbulda oturuyorum ya 😊 uygunmus fıyatı ama 2 yıllık dolguyu hıc duymadım en fazla 6 ay falan dıyordu kızlar bu dolgunun adı ne pekı belkı ıstanbulda yapan doktor vardır
Tatlim iki sene aynen durdu tabiki valla 700 falan cnm 2 yillik ankaradayim ben sen ankaradaysan adres vereyim sende git
.
simdi baktım rewend'in eski mesajlarına da doktor mehmet akgune yaptırmış fotgrafini da koymus ama bulamadim.mehmet akgun gorustugum bir doktor ama bana olan tavrından dolayi ona yaptirmayi dusunmuyordum ne guzel sevinmistim fiyat ve performansu görünce.simdi üzüldüm(
Eki Görüntüle 1192953
İlk yaptrdığımda çok iyi durmuyodu
Biraz ördek ve biçimsizdi o yüzden uzun vadede oturcak bişey olduğundan aceleye getirmemenizi tabdiye rdiyor
Eki Görüntüle 1192963
Sonradan oturup havasını buluyo
dudağına dolgu yaptırıp moraran ve dudaklarının iç kısmında acı hisseden oldu mu? bugün ikinci gün ama acaip hissizlik, ödem ve morarma ile karşı karşıyayım, sanırım bünyem alerji yaptı, burun oluğuma doğru da kızarmalar mevcut, aranızda böyle bir durumla karşılaşmış olanınız mevcut mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?