Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaslar merhaba gecen hafta dolgu yaptirdim ben de bosalan yerler icin bugun tekrar rotus yapildi fakat simdi de bi taraf kalin bi taraf ince oldu doktor normal dedi yalniz su an yamuk bi agzim var deneyimli arkadaslardan yardim istiyorum normal midir

Merhaba size nasil ulasabilirim acaba

ve dün itibariyle korkumu yenip dudak dolgusu yaptırdım Barış Çakıra az acıdı ama gecti sonrası acısı sımdılık cok guzel agzım sankı az buyudu cok az yaptırdım umarım cok cabuk ınmez ust dudagım acayıp guzel kalkık duruyorrr bakalım etkisi ne kadar sürecek acaba biraz fazlamı yapsaydımm duruma bakıcazz...:)

Ustte resimim var diger sayfalardada ben cok memnunumm cnm elmacikta istiyorum. Bu hafta sen hangi gun musait sen ben uyarim.cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Ankarada nereye gidiyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

Merhaba kızlarr ben 11 temmuzda yaptırmama rağmen yeterli hissetmediğim için yarın tekrar yaptıracam.
Evet şuan az bir fark var bir benim hissedebildiğim o kadar. İlk zamanki şişlikten ne yazık ki eser kalmadı.
Umarım ikincisinde daha mutlu olurum.

Merhabaaa
Gule gule kullan
Dudak dolgusu sonrasi masaj yaptin mi?
Bana doktorum yapmami soyledi ama ne zamandan itibaren yaptin ilk gunler yaptin mi??

merhaba,
ben de daha önce üst dudağıma geçici dolgu yaptırmıştım, 3. gün çok güzeldi,sonraki günler biraz inmeye başladı ve zaman geçtikçe dolgular top top dağınık bir şekilde durmaya başladı, hatta elimde bastırıp dağıtma ihtiyacı hissediyordum, o yüzden tavsiye etmiyorum çünkü dolgu erimeye başladığında , ilk yapıldığındaki gibi homojen olmuyor, sonra zamanla hepsi geçti zaten,şuan eski haline geri döndü, görüntü dışında sağlık ile ilgili bir sorun yaratmıyor

geçici süre dedikleri 6 ay fakat benim neredeyse 1 yıl olacak içinde o pütür pütür dolgu duruyor.dışardan belli olmuyor tabii ama sizde tamamen erimesi ne kadar zaman aldı acaba ?

geçici süre dedikleri 6 ay fakat benim neredeyse 1 yıl olacak içinde o pütür pütür dolgu duruyor.dışardan belli olmuyor tabii ama sizde tamamen erimesi ne kadar zaman aldı acaba ?
merhaba,
aynen bende de bir yıldan fazla zaman aldı , hatta şuan üzerinden birkaç yıl geçmesine rağmen hala elimle dokunduğumda minik minik hissediyorum top top olmuş şekilde, ama dışardan bakınca belli olmuyor

bende dudak dolgusu yaptırdım büyük hayallerle 6 ayı beklerken 3 günde dolgu indi bu nasıl olabilir bir bilgisi olan var mı ?

kızlar 4 gün önce juvenille dudak dolgusu yaptırdım. Doktor %75 ini kullandı. Şu an üst dudağın iç kısımlarında ufak topaklanmalar hissediyorum ve görünüşüm de pek değişmedi. Haftası dolunca gidir rötuş yaptırcam ama homojen olmaz ya da asimetri olur mu diye korkuyorum..
Bilgisi olan yardım etsin lütfeennnn.

yaptıran arkadaşlar lütfen birşeyler söyleyin. İlk etapta ne kadarlık enjekte edildi size ve oturması ne kadar sürdü?

ben 3 gün önce yaptırdım bağdat Caddeside doktorum çok iyi ve gerçekten çok güzel Motive etti. şuan çok mutluyum zaten en önemlisi de buydu. çevremde kimse farketmedi ama burada en önemlisi doktor ve kullanılan malzemenin kalitesi :)) sürekli aynaya bakasım geliyor bence istiyorsanız hiç düşünmeden yaptırın :)

Eklentiler

• IMG_20140906_101310.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.520
:):)İşlem yarın saat sürdü
ilk gün ödem vardı ama 24 saat geçmeden şişlik indi.
estetik fiyatına gelecek olursak..
bağdat Caddesi pahalı diyebilirsiniz ama ben diğer yerlere göre uygun yaptırdım
1.2 tüp 900 TL verdim 400-500 TL Fiyat verenler genelde çok gerçekçi olmuyor çünkü verdikleri fiyat genelde yarım tüp için geçerli işlem sonrası 1 tüp kullandık 1000 TL vereceksiniz diyebilirler:) benden bu kadar umarım faydalı olur

biraz da işlemle ilgili bilgi vereyim :):) yarım saat sürdü ilk emla sürüldü canım yanınca ağızdan diş hekimlerinin kullandığı uyuşturucudan yapıldı
ilk gün ödem vardı ama 24 saat geçmeden şişlik indi.
estetik fiyatına gelecek olursak..
bağdat Caddesi pahalı diyebilirsiniz ama ben diğer yerlere göre uygun yaptırdım
1.2 tüp 900 TL verdim 400-500 TL Fiyat verenler genelde çok gerçekçi olmuyor çünkü verdikleri fiyat genelde yarım tüp için geçerli işlem sonrası 1 tüp kullandık 1000 TL vereceksiniz diyebilirler:) benden bu kadar umarım faydalı olur
doktorum da Arzum Emiroğlu ben yoldan geçerken fiyat sormak için yukarı çıkmıştım caddede tatlı dilleriyle beni kendilerine çektiler :)

merhaba dudaklarınız çok doğal gözüküyor .yaptırdığınız geçici dolgu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…