Dudak Dolgusu yaptıranlar

fiyat kullanılan miktara göre değişiyor sanırım sizin dudak gerçekten güzel olmuş benimde dolgum var ama belli belirsin bende ki problem üst dudak hattının çok silik olması hiç kıvrım yok onun için dolguda da kıvrım olmadı. kaç ay dayanacak dolgun ?
Sizin gibi dudak hattı silik olanlarda da çok güzel sonuçlar alan var aslında önce kontür yapıp sonra içini dolduruyolar.benimki 1 yıl kalcak dedi doktor ama ben o kadar dayancağını sanmıyorum

juvadermin çeşitlerimi var canım ben bunu bilmiyordum.
Mesela burda bi arkadaş istanbulda luva klinik diye bi yere yaptırmışki çoğu kişi ordan memnun onlarda juvaderm kullanıyor.
ama fotoğrafını gördüm çok kötü uygulanmıştı,morluk şişlik topaklanma hepsi vardı.
heryere güvenmemek lazım.ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..
Belki ilk zamanlarının fotoğraflarıdır o canım benimde ilk iki hafta çok hoş değildi dediğim gibi 15.günden sonra Tam oturdu.morluk topaklanma çok normal çünkü defalarca iğne girip çıkıyo:/ galiba 5 çeşidi var juvadermin kontür için ayrı hacim için ayrı ama voluma dediğim çeşidi yüzdeki çukurlar için onu dudağa uygulatmak kötü sonuçlara mal olabilir

Canım çok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim.İzmirde Ufuk Bilkay doktorum :) inan kaç cc bilmiyorum sormadım ama 1 iğneyi bitirmedi.kesinlikle doğal istediğimi söyledim.zaten resimde gördüğün boşluklara uyguladı sadece iç kısımdan o yüzden doğal oldu dışardan hiç anlaşılmıyo.gerek olursa alta yaparız dedi ama şu an bi ay olmak üzere gerek yok diye düşünüyorum belki ikinciye alta da hafif yaptırabilirim.

ya kusura bakma ücreti yazabilirmisin sormayı unutmuşu dudaklarının güzelliği karşısında güle güle kullan izmir deyince nasıl sevindim anlatamam en kısa zamanda para durumunu ayarlayım kesin gidicem

arkadaşlar dolgu sonrası dudakta sertlik normal mi ? kliniğim pazar olduğu için kapalı çok endişeliyim.. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

canım luva kliniğe bende yaptırmayı düşnüyodum endişelendims enin yorumundan sonra dudaklarının son durumu nedir hala sertlik varmı?
arkadaşlar ben daha önce dudak dolgusu hiç yaptırmmaış biriyim ilk his nasıl oluyor bu sertlik vs devamlımı kalıyor kalıcı hissizlik vs oluyom bemni aydınlatırsanız çok sevinicem bu konuda

canım luva kliniğe bende yaptırmayı düşnüyodum endişelendims enin yorumundan sonra dudaklarının son durumu nedir hala sertlik varmı?
arkadaşlar ben daha önce dudak dolgusu hiç yaptırmmaış biriyim ilk his nasıl oluyor bu sertlik vs devamlımı kalıyor kalıcı hissizlik vs oluyom bemni aydınlatırsanız çok sevinicem bu konuda
İlk his açıkçası biraz kötü oluyo maddenin dudağına girdiğini hissediyosun ve bi anda balon olmuş gibi geliyo aynaya bakmadan önce ben çok korkmuştum.10 gün boyunca benim sertlikler pütürler geçmedi sonra masaj yaptım.15.günden itibaren masaj pek işe yaramıyo çünkü tam oturuyo dudaklar.benim 1 buçuk ay oldu şuan çok memnunum sadece dilimi değdirdiğimde yada ellediğimde iç tarafta sert küçük pütürleri hissediyorum ama rahatsız edici bişey değil

Bende yarin luvaya gidicem ama korktum acikcasi kizlar çalışıyorum ve pazartesine ole mor bi dudakla ise gidemem görüntü nasil oluyo yani rujla falan kapanio mu ordek gibi dolaşmak istemiyorum ortalikta zaten abarti bisey olmayacak ama bilemedim yardimm

İnanamıyorum bugun luvakliniğe kontrole gittim geç kalmışım ve kadın bakmadı bile. İlk randevum olsa neyse. İnsan yaptıgı işi kontrol eder hangi meslekte olursa olsun. Ayıp. Ayrıca dudaklarım rezalet oldu. Gecen gece barda karanlıkta hiç tanımadıgım bi adam yanıma gelip dudaklarını kim yaptıysa çok kötü olmuş dedi :(

Arkadaşlar merhabalar;

Ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum lakin etrafımda dudak dolgusu yaptırıp, ördek gibi dolaşan çok kişi var. Benim dudaklarım gerçekten ince; hafif kalınlaşması benim için kafi olacaktır. Ama yine de bi tüp kullanılır diye tahmin ediyorum.

Instagram'dan Luva Klinik'in hesabına hasbelkader rastlayıp; yaptıkları dudakları inceleme fırsatı buldum. Güzel gözüküyorlar. Ama yine de sizlere danışmak istedim.

Aranızda, İstanbul'da dudak dolgusunu doğal yapan bir yer tavsiye edecek biri olursa çok mutlu olurum.
İnanamıyorum bugun luvakliniğe kontrole gittim geç kalmışım ve kadın bakmadı bile. İlk randevum olsa neyse. İnsan yaptıgı işi kontrol eder hangi meslekte olursa olsun. Ayıp

Ayrıca gecen gece barda hiç tanımafıgım bi adam dudaklarını kim yaptıysa cok kötü yapmış dedi. Bin pişmanım oraya yaptırmaya fotolara aldanmayın

Kızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum
papatya dudakların cok güzel olmus hangi sehirde yaptırdın?

juvadermin çeşitlerimi var canım ben bunu bilmiyordum.
Mesela burda bi arkadaş istanbulda luva klinik diye bi yere yaptırmışki çoğu kişi ordan memnun onlarda juvaderm kullanıyor.
ama fotoğrafını gördüm çok kötü uygulanmıştı,morluk şişlik topaklanma hepsi vardı.
heryere güvenmemek lazım.ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..
Luva klinikte kontrole gec kaldım diye bakmadı bile kadın oysa kendisi saatlerce bekletiyo hastalarını. Arkadasım mehtap bayramogluna kontrole gittiğinde kadın asimetri oluşan yerleri para almadan düzeltmişti. Böyle bişi görmedim

Luva kliniğe yaptırma bin pişmanım kafın kontrol bile etmedi mahvetti dudaklarımı rezalet oldu. Suratıma bile bakmadı. Bi problem varsa insan düzeltir dimi

Bende yarin luvaya gidicem ama korktum acikcasi kizlar çalışıyorum ve pazartesine ole mor bi dudakla ise gidemem görüntü nasil oluyo yani rujla falan kapanio mu ordek gibi dolaşmak istemiyorum ortalikta zaten abarti bisey olmayacak ama bilemedim yardimm
Sakın gitme arkadaşım sakın gitme

kizlar ya bdn bgn 3te yaptirdim luvada duan sisti baya ama bu sislik normal dimi inicek bu dudak
Luva klinik için başlık actım orda toplayalım tecrübelerimizi. Şişlik iniyo bayaa ama asimetriyi filan düzeltmiyo doktor hanım

Benim iki hafta sürdü. Yaani iki hafta bıyunca herkes çok kötü olmuş dedi:) üçüncü haftadan sonraysa şişlik indi asimetrik bi görüntü ile simpsonslara benzedim
neee iki hafta mii aman Allahim saka dimi ee ise gidicem ben bu kilikta nasil gderim :(

Back
X