• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum
Yaa buna bayildim bnde düşünüyorum ama nerde yaptircagimi bilmiyorum:((

dolgu-ata-estetik-300x175.jpg

Estetik dolgu, zamanla miktarı azaldığı için yüzde çökme, sarkma ve kırışmaya neden doku elemanlarının yerine konulmasını amaçlar. Gençliğimizdeki yüz dolgunluğunu geri kazandırmak, dudakları dolgunlaştırmak, elastikiyet kaybı olan ve çöken bölgeleri eski haline getirmek veya ince kırışıklıkları yumuşatmak amacıyla kullanılır.

En sık kullanım alanları elmacık kemiğinin belirginleştirilmesi ve göz altındaki çökmelerin tamiri, burun-yanak bileşkesinin doldurulması, dudakların belirginleştirilmesi ve ağız köşelerindeki kırışıklıkların giderilmesidir. Doktorunuz cilt tipinizi ve dolgu ihtiyacı olan yüz bölgelerini inceledikten sonra sizin taleplerinize göre bir uygulama stratejisi belirleyecektir.

Neden Dolgu?
  • Cerrahi iyileşme süresi gerektirmeden yüz germe işleminin pek çok kazanımını sağlaması bakımından “sıvı yüz germe” olarak tanımlanmaktadır.
  • Sodyum hyaluronat hayvansal kaynaklı bir ürün olmadığından alerji testleri gerektirmez, insan kaynaklı bu üründe red reaksiyonları oluşmaz.
  • Cerrahinin faydalı olamayacağı ya da cerrahiyi destekleyici girişim gerektiren bazı durumlarda fayda sağlayabilmektedir.
  • İşlemden hemen sonra gündelik hayata devam edilebilir.
  • Bazı dolgu maddeleri botoks ile beraber kullanılarak ihtiyacınıza uygun çözümü üretebilir. Bu konuda uzman hekiminize danışabilirsiniz

Kızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum
ya acaip güzel olmuş masallah

Bende 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım kızlar fotoğrafını burdan paylaşacağım daha sonra :)

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

Selam, bende goz alti ve dudak dolgusu var ama malesef 6 ayda bir yaptirmalisin. Isvicreden gelen bi dolgu maddesiymis koyduklari. Aci cok onemli degil uyusturuyolar, oyle katlanilmiycak bisey degil. Valla benim dolgum harika ldu, dudaklarim dolgun ve daha seksi duruyo. 6 ayda bir yaptircam artik surekli

Kızlaaar...belki dudağına estetik yaptıran olmuştuır diye konuyu yukarı almak istedimmm...Var mıdır dudağına herhangi bir işlerm yaptıran acabaa?a.s.
evet ben dolgu yaptirdim ve de cok harika seksi bi gorunum oldu memnunum. 6 ayda bir yaptircam

Merhaba bende dun yaptirdim bugun 2.gunum fakat dudagim cok sisti nekadar surer bu sislik moralim bozuldu..

Tecrübeli arkadaslar birşey sormak istiyorum ..1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım..dr um 5 hafta içinde oturacak masaj yapma sakın dedı..tecrubelı guvendıgım bir dr ama şu var sag ust ve altta biraz boyle kabarıklık var topaklanma..acaba bekleyımı gecermı dr u dinleyıp 5 haftayı..yoksa bu bir problemmı..boyle topaklanmanın içi beyazınsı gıbı ufak ufak..normalmı kızlar

bende yaptırmayı düşünüyodum ama yorumları okuyunca korktum açıkcası :( İzmirde hala doktor arayışındayım napsam bilemedim

Ankarada yaptıran ve tavsiyesi olanlar var mı?
Canım cuma günü yaptırdım daha yeni, bilkent estetik center diye bir yerde zilha elma hanıma yaptırdım. İki seansta yapcağını söyledi. Yaşım küçük olduğu için başlarda öyle çok sıcak bile yaklaşmadı. İlk seansı yaptık. Ciddi bi şişme yok, sadece üst dudağım daha belirgin şuan. Zaten sadece üst dudağıma işlem yaptırdım. İlk seans için 650 tl ödedim tabi bu kişiden kişiye değişir. İkinci seansıma da bir ay sonra gidebileceğim sınavlarım derslerim var insanların anlamasını istemiyorum:KK48: gerçekten çok araştırdım hatta burda da bi kaç sayfada fikir aldım ama o sayfaları bulamıyorum şuan:mad: yine de şimdilik tavsiye ederim demiycem ikinci seansa da gideyim daha net söyleyebilirim dene ya da deneme diye. Ama canım neredeyse hiç yanmadı, hassas olduğum için iki kere uyuşturdu ve ertesi gün bazı insanların dudakları ciddi anlamda şişer, bende öyle bir sorun da olmadı.

Merhaba arkadaşlar,
Aranızda Dr. Mehtap Bayramoğlu'na dudak dolgusu yaptıran var mı? İnstagram sayfasına denk geldim, iyi bir doktora benziyor, yaptığı çalışmaları da beğendim.
Sizin de bir fikrinizi akmak istedim. Aranızda Mehtap Bayramoğlu'nu duymuş, ona işlem yaptırmış olan var mı?

Veya İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mı? Ve maliyeti nedir?
Çok teşekkürler :)

Back
X