• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı
Canım çok okuyorum. başka yazılarım da vardı sağolsun herkes böyle güzel dönüşler yapıyor :) İnan kaç kişiyle konuştum kaç kişiyi gözlemledim haddi hesabı yok.
şöyle ki herkes koyuyor aslında bir şeyler ve dudak olayı önemsenmiyor. Ben prof. bir dr a yaptırdığım dudakla normal uzman a yaptırdığım dudağı göstersem inanmazsın :)
Aslında dudak baya önemli şu an sosis dudak olmasın mantığındalar ama mesela dudak kenarlarına konulan dolgunun yanaklarla yüzü orantıladığını konuşan yok. Ya da burun ucu yuvarlak ise orada nispeten daralma görünüp burnun daha kalkık durduğunu..
Herkes takmış birkendi içindeki orantıya. Bir de üst dudak ortasına koyuyorlar iki gram. Fransız dolgusu diye.. Hekimlere saygım sonsuz bu arada. ama hiç kimse madden suistimali haketmiyor. ondan biraz sert yazıyorum :) , Bir de doğru ve güzel tek değildir, kaç tane dr.a gittiysem en güzeli benim dediğim gibi yaptıklarında oldu açıkçası çünkü yüzüme yakışanı biliyorum.
Ondan iyi incele ama ilgilenen bir dr. olması daha önemli derim. bir de juvederm e 800 den fazla vermek anlamsız çok merak ettiğiniz bir cerrah değilse :)

Sakın sakın gitmeyin muhittin aktaşa diğer işlerini bilmem ama dudak dolgusunda beni rezil etti sadece istediğim çook az ve doğal inanın insan içine çıkamadım aylarca allah affetsin yamuldum resmen resimlerimde var mesajlarım hersey var benim tek istediğim başkalarıda çekmesin allah şahit ölmek istedim sonunda nasıl düzeldin derseniz muhittin aktaşın bozduğu dudakları gönderdiği bir doktor var sadık karakaya o düzeltti ama ne acılar çektim allah şahit Arkadaslar muayene haneden tut doktorla olan mesajlarıma kadar ve o felaket hallerime kadar resimlerlim kanıtlarım var düşmanımın başına vermesin allah işimden sosyal çevremden oldum kocamın yüzüne bakamadım ibretlik oldum

ÇOk çok geçmiş olsun canm. Fakat dolgu malzemeleri kolaylıkla eritilebiliyor. Dr beye sorduğunda eritme işlemini söylemedi mi, ya da geçer iner demedi mi?
Bir de hangi ürünle yapmıştı malzemesini biliyor musun hiç biz de kullandırtmayalım. Acaba alerji mi yaptı bünyenizde çünkü anlattığınız gibi bir olayın olması için sanki 3 4 ml kullanılmış ya da alerjik bir reaksiyon olması gerekir gibi.
Ben yap transferinden yaptırdğımfa öyle olmuştu ama iki ya da üç gün ki alerjik bir bünyeyim ben de.

Ben dolgumu Özlem Köse’ye yaptırdım. İstanbul’da kendisi hem memnun kaldım hem de sonrası takipleri çok iyi tavsiye ederim.

Canım mutlaka araştır. Markalarönemli madden suistimal edilmemek de lazım. 1200 tl ye kadar çıkabilirsin ama 1000 ideal olan. bence bu tabii belotero ve teosyel için geçerli

Canım istanbulda teosyal için önerebileceğin o fiyat aralığında dr var mı?

Merhabalar yaklaşık 14 gün önce dudak Dolgusu yaptırdım doğal olsun dedim dudaklarımın şekli güzeldi hafif dolgunluk istedim fakat dudaklarımın ağız kenarlarımın çizgilerine uygulamış ağzım büyütü böyle istemedim dudak çizgisine uygulamış alt dudağım hoş olmamış ben dudaklarıma istedim birde topaklanma oldu bu geçermi birde öpüşeöiyorum ağrıyor sertlik fark ediliyor böyle yaşayan oldumu

Merhaba, Topaklanma ödem belirtisi olabilir. Arkadaşımın olmuştu 1.5 sene kadar kaldı dudağında. Kistleşme olmuş olabilir dr unuza görünün derim. İstemediğiniz kısımlar için eritici iğneler yapılıyor kontür geçmiştir dudağınıza şişme ondan olmuş olabilir he rşekilde drnuzla görüşün derim

Dün dudak dolgusu yaptırdım .tahminimden daha az sisti .j ultra 3 yaptı doktorum . Bakalim nasıl olacak gelecek günlerde yazarım tekrar sonucları .

Çok güzel olur emin olun :) İyi bakın iyi olsun:)
ikinci üçüncü gün pik yapıyor şişlik. Juvedermi çok kullanıyor dr lar. Geçen sene çıkan seri özellikle. Ben belotero ve teosyel diyorum ama;

Bir foto atabilir misiniz :D merak ediyorum yine de before after varsa

İstanbul da permalip yapan iyi bir doktor bilen var mı ?

Canım permalip yapan illa ki vardır, birkaç dergiden plastik cerrahlara bakıp sorabilirsin derim yalnız permalip silikonumsu bir madde dudağa konnulduğu için sağlık açısından çok önerilmiyor diye biliyorum özellikle Amerika'da. FDA onaylı olup olmadığını bir araştır. Göğüse konan aqualyx e bakarken rastlamıiştım. O da önerilmeyenler grubundaydı. (Yüzde80 eminim ama bir araştır derim.) Dolguları denedin mi hiç. Yaptırdıysan permalip before after ını atabilir misin,

Yine emin değilim ama :) Cemal aygıt yapıyor olabilir sanki.

Belotero dolgum bu kızlar. Normalde incecik dudağım vardı. Bunda çok çok az kontür var kalanı dolgu. Nasıl olmuş

Eklentiler

• 650EE357-5F1B-41B8-BF4C-D85F42AEFCA8.webp
    650EE357-5F1B-41B8-BF4C-D85F42AEFCA8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 766
Kızlar dudak dolgusu yapılırken cok acı hissediliyor mu? Birde izmir veya ankarada doktor önerisi istiyorum

İzmir eray copcu/ulvi güner

Ankara Meltem Önder

Benm bildiklerim bunlar. Meltem hn ve eray bey prof dr. Ulvi güner in de popülerliği yüksek. biraz ticari bakar ama dr luğu beğenilir.

Meltem Önder Heidelberg'ten döndü çok genç yaşta prof. olmuştu trendleri takip ederken görmüştüm döndüğünü. O Cv'ye ve vizyona rağmen olaya ticari yaklaşmadığını duymuştum ama Ankara'ya yolum düşmediği için işlem yaptırmadım hiç.

Eray copcu İzmr'de yaşarken dudak ve göğüs yapmıştı. Kanül kullanmıyordu (iki sene kadar önce) genelde restalyne tercihi ama güvenilir bir dr. dur ve o da olaya yalnız ticari bakmayan nadir dr lardan.

İzmir eray copcu/ulvi güner

Ankara Meltem Önder

Benm bildiklerim bunlar. Meltem hn ve eray bey prof dr. Ulvi güner in de popülerliği yüksek. biraz ticari bakar ama dr luğu beğenilir.

Meltem Önder Heidelberg'ten döndü çok genç yaşta prof. olmuştu trendleri takip ederken görmüştüm döndüğünü. O Cv'ye ve vizyona rağmen olaya ticari yaklaşmadığını duymuştum ama Ankara'ya yolum düşmediği için işlem yaptırmadım hiç.

Eray copcu İzmr'de yaşarken dudak ve göğüs yapmıştı. Kanül kullanmıyordu (iki sene kadar önce) genelde restalyne tercihi ama güvenilir bir dr. dur ve o da olaya yalnız ticari bakmayan nadir dr lardan.
Meltem önderin instagramı var mı acaba?

Arkadaşım yaptırmıştı ama pek memnun kalmadı maalesef, çok rahatsız ettiğini söylüyor, tavsiye etmiyor

Kızlar nasıl olmuş? Yorumlar lütfen Perşembe günü yaptırdım sadece üste, halen morluklar var daha da inecektir zamanla :)

Eklentiler

• 2247B938-7D8F-4F19-AE90-F9A06344127F.webp
    2247B938-7D8F-4F19-AE90-F9A06344127F.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 559
  • 81E34A0C-312A-4F5C-AD23-00CA3EFD122D.webp
    81E34A0C-312A-4F5C-AD23-00CA3EFD122D.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 592
Back
X