- Konu Sahibi emellce
- #5.381
Ben ankarada oturuyorumİzmir ve İstanbul

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ankarada oturuyorumİzmir ve İstanbul
Canım çok okuyorum. başka yazılarım da vardı sağolsun herkes böyle güzel dönüşler yapıyor :) İnan kaç kişiyle konuştum kaç kişiyi gözlemledim haddi hesabı yok.İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı
Canım mutlaka araştır. Markalarönemli madden suistimal edilmemek de lazım. 1200 tl ye kadar çıkabilirsin ama 1000 ideal olan. bence bu tabii belotero ve teosyel için geçerli
İstanbul da permalip yapan iyi bir doktor bilen var mı ?
Yollamaya çalıştım fakat beceremiyorum öğreneyim hemen atacağım bugün itibariyle resimTeknik kısımlara alışamadım kahkaha gibi olmuş kbakmayın..:)
Meltem önderin instagramı var mı acaba?İzmir eray copcu/ulvi güner
Ankara Meltem Önder
Benm bildiklerim bunlar. Meltem hn ve eray bey prof dr. Ulvi güner in de popülerliği yüksek. biraz ticari bakar ama dr luğu beğenilir.
Meltem Önder Heidelberg'ten döndü çok genç yaşta prof. olmuştu trendleri takip ederken görmüştüm döndüğünü. O Cv'ye ve vizyona rağmen olaya ticari yaklaşmadığını duymuştum ama Ankara'ya yolum düşmediği için işlem yaptırmadım hiç.
Eray copcu İzmr'de yaşarken dudak ve göğüs yapmıştı. Kanül kullanmıyordu (iki sene kadar önce) genelde restalyne tercihi ama güvenilir bir dr. dur ve o da olaya yalnız ticari bakmayan nadir dr lardan.