Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
crazy cim kusura bakma sana atcam die lolabunny ye atmışım işalla atmışımdır sanada atmamışsam atarım tekrar cnm özüüüürrrrrr ....(

cooook tesekkurler ederim canım cvp attığın için...ben yağ enjektesi düşünüyordum ama funny nin solediklerinden sonra vazgectim.senin veya funnynin yontemini dusunuyorum simdi,bi karar vercem insallah yerimseniben bu arada senin dudaklar da cok cok guzel olmus :)

canım aldım mesajını,,cok tesekkurler..soylediklerinden sonra yag enjektesinden vazgectim.su an dolgu yada senin yonteminden birini yaptırmayı dusunuyorum,onumuzdeki ay biseler yaptırcam bakalım.eger seninkinden karar verirsem yardım isticem senden yerimseniben

tamam cnm benm ama şunu söliim sana yağ bende kalmadı benim bünyeden dolayı yani tabii genede sen bilirsin :)))) yardımcı olurum cnmmm

funny cnm senin dudakalrı görünce korkumu yenip yaptırasım geldi hergün aynada kendini beğenmemektense yaptırırım aman nie yaptırmadım die pişman olmam..

kesinlikle cnm aklında kalcaana yaptır derim sana ama iyi bi doktor seç cnm bugün 8.günüm ve hala dikişlerim düşmedi ((( bian önce dikişlerden kurtulmak istiorum :))))

walla cnm benm başkalarının sölediklerini söliim sana sadece konuşmamdan anlıolar çok doğal olmuş diolar cnm

pekiiiii dışarı çıkmaya başladın mı cnm? kaç günde normal görünüme geliyor?

walla cnm bugün 9.günüm halaa ne normall ne ymek yiebiliorum ne gülebiliorum bikere her yemekten sora mutlaka gargara yapmam gerekio çirkin bi tentürdiyot gibi bişe war sürekli yanımda taşıorum insanlarla zor konuşorum gerdirio dikişler hala bugün fenalık geldi yani hele işi insanlarla konuşanlar kesinlikle tatil zamanlarda yaptırsınlar benm işim rahat olduu için ben 3.günü gittim işe bide benimkiler yağ enjektesinden alışık oldukları için gittim ama başka biyerde çalışsaydım bi 10 gün izin alırdım öle sölim sana cnm. alışveriş merkezine gidiosun yemek yiosun 10 saatte soora git hemen çalkala falan (((( rahat diiliim cnm ( görüntü olarak çok iyi memnunum ama bugün fenalık geldi cnm dediim şeelerden görüntüye lafım yook ama kaç gündür çektiimi ben biiorum ((

funny dudaklarını merak ettim :) arkdslıkn isteği gönderiyorum kabul edermisin:)

yani cnm tabi ki haklısın ama önemli olan görünümünü beğenmen =)
acaba ne zaman rahatlıcaksın? doktorun bir şey söylemiş miydi bununla ilgili?

cnm doktorum çok rahat bi insan onlara tabi çok basit gibi gelio bana sadece dikişleri almıcam kendileri düşcek dedi normalde benim ağrı eşiğim yüksek bi insanımdır ama artık bunun ağrıyla bi alakası yok inanılmaz sıkıldım çünkü hiç rahat diilim her yemekten sora çalkalamak artık fenalık getrdi yooksa görüntümden doktorumdan inanılmaz mutluyum ama biraz uzun sürdü sadece sıkıldım cnm.

funyy dayan canım ya.. tuvalete gittiğinde makyajını da tazelersin.. ya da yanında küçük bardak gibi bişey taşı, ağzını çalkalarken yüzündeki fondöten vs gitmesin istiyorsan bu bardağın içine dökersin onunla ağzına alırsın ilacı. böylece makyajın da bozulmaz. bunlar ufak detaylar sen sonuca odaklanmaya çalış... :)

funny ben de inanılmaz istiyorum bu ameliyatı. ancak çeken bilir yıllardır hep kötü hissettim kendimi hala da öyleyim ama öğrenci olduğum için şimdilik parayı toplamam çoook zor

acaba taksit yapar mı doktor =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…