Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Üst dudağımın kenarları çok ince, dudaklarım dolgun olduğu halde kenarlar yüzünden ince gözüküyo' , sadece o kısımlara yaptırmak istiyorum, ne kadara mal olur acaba akannehir

bilmiorum ki cnm benmkindenmi yaptırmak istiosun cerrahimi yanii bişeyin deişceeni sanmıorum cnm zaten kolajendede bi tüpü açtılarmı onu parasını alıolar zaten yani hertarafına yaptırsanda aynı olur yaptırmasanda sonuçta tüp açılıo benmkindede bildiin ameliyat yapııo zaten cnm ama sen genede bi doktora sor istersen cnm

Teşekkkür ederim canım a.s

cnm benm ya olurmu hiç ööle şey aynı cnm dewam yavaş yavaş dökülüo dikişler ama gargaraya dewam kenardakiler acıtıo azcık artık katlancam az kaldı şurda geçmesine ama hala gülemiorum cnm bakalım bi tamamen dökülsünler bekliorum :))) bugün tam 2 hafta oldu cnm

Sevgili Funny,

Bu operasyon yağ enjektesi, dolgudan çok daha doğal ve kalıcı anladığım kadarıyla... rica etsem arkadaşlık teklifi mi kabul eder misin:) benim de aklıma yattı ama işten nasıl o kadar izin alabilirim bir de işe tekrar başladığımda çok mu garipsenir yeni halim; resimlerini görürsem sanırım içim rahatlayacak...

çok sağol böyle bir paylaşımda bulunduğun için...

yook be cnm işi sorun etme en fazla 2 gün garip gelio insanlara soora etrafındakiler alışıo cnm ama dediim gibi eğer insanlarla konuşulan bi iş yapıosan konuşmakta zorlanıosun sadece seni biraz zorluo okadar 2 hafta oldu konuşurken daha f harfini yeni yeni çıkarabilmeye başladım ama tabi rahat istediim gibi gülemiorum hala bunları sölüorum yanlış anlamayın nası zorluklarla karşılaşcaksınız bilin canlarım bana kimse bukadar olcaanı sölememişti ( he hoş söleselerdi gene yaptırırdım :))))

anladım canım ya çok sağol; bu arada albüme baktım da şimdi.... süper funny; kesinlikle süper olmuş, iyi ki yaptırmışsın ya o kadar doğal geldi ki gözüme, maşallah diyorum nazar değmesin.... doktorun ellerine sağlık valla, bir mahsuru yoksa kim olduğunu paylaşabilir misin? ben sana özel mesaj atamıyorum, sen atarsan görebilir miyim acaba? bir de üste doğru yaklaştı mı dudağın, yani burnuna daha mı yakın, yoksa aynı mı? tekrar çok çok sağol...

saoll cnm benm teşekkür ederim yok cnm bunuma yaklaşmadı aynı cnm şimdi özelden atıorum cnm

canım benim çok sağol:) mesajını aldım şimdi.. dediğim gibi tekrar maşallah diyorum sana:)

funny benıde eklermısın talep yolladım.. ben dolgu maddesı uygulıcam 275tl ye aldım surgılıps.. senın dudaklarını merak ettım

canım bende çok merak ettim opuyorumnanaktanistek gönderdim kabul edersen bakabilir miyimmkaydirigubbakcemile5

funnycim uzun bir ara oldu,ama sen bombasın :)
vallahi dolgu mu operasyon mu hıc bılemıyorum senin bu guzel sonucundan sonra :)

ay canım ne yapayım eşime yakalanacagım dıye erteleyip erteleyip duruyorum bu dolgu işini,off yaaaaaaaa

hepinizi ekledim cnm görebilirsiniz resimmi :)
gnn cim gelişmeler iyi ama hala tam olarak güleiorum yarıla yarıla :))) alttaki dikişlerin hepsi düştü ama üsttekiler duruyo hala birazıı ((
gargarayı bıraktım ona çok sewiniorum :))) yani çok doğal duruyo artık hiç kimse anlamıo yaptırdıımı :))))
ama biraz zaman geçsin tekrar yağ enjekte ettirebilirim cnm doktorum bidahaki yağda daha kalıcı olucaanı sölüo çünkü yağ koyucak alan çoğaldıı için daha kalıcı olurmuş ve daha çok enjekte edebilirmiş ama şuanki halimden memmnunum :) ama tabii kendi dudaağım hiç olmadığı için şimdide biraz abartı olsun istiorum :))) ve bidaa yağ yaptırabilrim :)))
donut cımmm sende karar wer bence bian önce çıksın aradan erteledikçe erteliiceksinnnn bence bian önce yaptırr deriim cnm benm :))) öptüümmmmmmmm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…