- Konu Sahibi emellce
-
yok daha neler fırçalamakmı,aır bee.eminim kayısı yağı olduğuna güzellik böl.de
görmüştüm,acıyomuş hatta biraz ve pembelik veriyomuş,valla yazanların yalancısıyım..
bak istersen..
alternatif olarak da bepanten merhem önericem krem diil ama merhem gece yatarken sürerseniz sabaha baya bi fark ediyo, ucuz dolgunlaştırıcılara beş basar, annemin kullandığı oht pepetitin kini denemiştim bi kere, işte onun kadar işeyarıyo hemen hemen...hem de çatlamış dudaklara birebir.......
arkadaslar dudaklarını yaptıranlar ve memnun olanlar hangi doktora yaptıklarını belirtebilirlermi acaba.bende yaptırcam ama özellikle önerilmis olmasını tercih ediorum.cünkü kaliteli ve pahalı yerleri secmenin hicbiseye yaramadıgını arklarım yaptırdıgı icin gördüm.bu konudada baya hassasım estetik ameliyat yaptıramıorum cünkü alerjim var iz kalıo.
simdiden tesekkürler
Merhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...
Merhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?