- Konu Sahibi emellce
-
farkında mısın bilmiyorum ama herkes fotoğraflarını bekliyor:) biran önce koyarsan buraya süper olacak canım çok merak ediyoruz mutlu olmana da sevindimMerhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...
sevgili rosenoire,
her zaman güzel belirgin dudaklarım olsun istedim:) bunun için araştırmalar yaptım ve bu siteyi buldum, verdiğin aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler! kalıcı dolgu diye birşeyin varlığını senin sayende öğrendim bütün artı eksileriyle.
geçen sene hyaluronic asitle geçici dolgu yaptırdım, ankara'da. bana 6 - 9 ay kalıcı olacağı söylenen dolgu 1.5 ayda söndü gitti. ilk yaptırdığımda korkunç şiş olan dudaklar her geçen gün biraz daha biraz daha söndü ve dünyanın parasını boşa harcadığımla kaldım. şimdi senin sayende poliakrilamid türevi dolguların kalıcı olduğunu öğrendim, para biriktirdim bu iş için tabi annem izin vermem diyo ama ben kafaya koyunca yaparım:)
bu dolgular dudakta sertlik yaratır mı? şekil bozukluğu yapar mı? yabancı sitelerde kalıcılığı 1-3 yıldır deniyo bu doğru mu? şişlik ne kadar olur ve ne zamanda geçer? istemediğim sonuçlar alma olasılığım nedir? bunlar hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim..
evet arkadaşlar ben yaptırdım hemde istanbul nişantaşında klinigi olan bir doktora.Sakin diyorum tamamen para tuzagı ben dolgu yaptırdım doktorun bana dedigi 9 ay kalıcılıgını koruyacak fakat 2 ay sonra inmeye başladı ve eski haline döndü ben 600 verdim.Hoş bu sonucu bilseydim ne o kadar morlukla dolaşırdım ne yüzüm arı sokmuş gibi morarırdı sakin diyorum yaptırmak isteyenler belki operasyonla belli dikiş teknikleriyle kalıcılıgını saglayabilir ama diger yönemler tamamen para tuzagı ve 2 ayda dudak yerine geliyor.bide bir sürü yüzünüze igne yiyorsunuz önce local anestezi için 4 tane yüze igne sonra bir sürü dudaga ve yüzünüz 3 gün balon gibi oluyor.
Bencede geçici dolgular tamamen para tuzağı :1no2:.9 veya 6 ay gideceği söylenen dolgular değil 2 ay hatta 15 günde inebiliyor :1no2:.Yapılan bölgeye göre de değişiyor .Örneğin dudak çok hareketli bir bölge ,burun yanından inen gülümseme çizgileride aynı şekilde .benneyaptımkiEn fazla 1 veya 2 ay dayanıyor veya o kadar bile sürmüyor .İşin yoksa git ,doktora sürekli para kazandırCADIARZU .Bu bir sektör arkadaşlar . Geçici dolgulara boşuna para vermeyin yazık.Çünkü biliniyor ki hasta ,yapılan dolgu ile o görüntüye alışacak sürekli tekrarını isteyecek a.s.Bu yüzden geçici dolgular doktor açısından her zaman daha makbul olacaktır .jeyyar
selam,
bana lokal anesteziyi iğneyle değilde, emla isimli aynı görevi gören bir krem ile yaptılar...
Merhaba Arkadaşlar,
Ben dudak dolgusu yaptırdım ve sonucu harikaaaa! Öyle denildiği gibi günlerce morlukla da dolaşmadım, hatta hiç morarmadı bile diyebilirim... Doktorum Op.Dr.Bülent Cihantimur... sonucu görmek isteyen arkadaşlara resim bile gönderebilirim ... yaptırdıktan sonra keşke daha önce yaptırsaydım diye düşündüm. Dolgu yaptırmayı düşünen arkadaşlarr bence bir an önce yaptırın...
hiç dolguya benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?