Canımsın ya :)))) Vallahi benim suçum yok , ablanıza sakın kızmayın .Yazı doktor sitesinden alıntıdır .Yani iyice araştırın derim :))
yok yok aksine böyle arastıran bilgili insanları cok seviyorum :)) sonucta yüz bu başka seye benzemez..:) ölcem dudak diye diye yaa napsak:))hihoyyyt
kafamçokkarıştı bak işte yedim kafayı:)
Canım çok istiyorsan öncelikle geçici dolguyu dene derim .Böylece yüzünde nasıl durduğunu görme imkanın olur.Hiç değilse beğenmezsen geri dönüşü var.Ama beğenirsen daha zor çünkü hep isteyeceksin :)))
aa lildeniz sen benim bi ara uzaktan megan'a benzettigim kızmıssın hihi:)) baktım dudak dolgusu resimlerine baktım gayet hoş durmuş kullanılşan madde juvaderm midir? Birde ne kadara mal oldu :lepi:
canım bekara koca bosamak kolay :))))) o da o zaman gıtsın saclarını Ümit Davala gibi yapsın :)
maalesef oyle olmuyor olamıyor,baska sey desem asla karısmaz..ama demet senerler,ebru sallılar sagolsun ördek gibi olmamdan korkuyor
evt cok dolgun olmus.. sac rengı cok guzel.. soyle bı sarı tapamadılar sacımı yaktılar hep...gozlerı kendı rengımı pekı bu kadının...kım bu kadın tanımıorm
dudagın cevresınımı doldurtmuş bu ayol :))) bende abartılı buldum
yahu kadına bakma dolguya bakıoruz :)
dudak yapımıza en benzerı bulup nasıl olacagını tahmın edıoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?