Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Canımsın ya :)))) Vallahi benim suçum yok , ablanıza sakın kızmayın .Yazı doktor sitesinden alıntıdır .Yani iyice araştırın derim :))

yok yok aksine böyle arastıran bilgili insanları cok seviyorum :)) sonucta yüz bu başka seye benzemez..:) ölcem dudak diye diye yaa napsak:))hihoyyyt

kafamçokkarıştı bak işte yedim kafayı:)

yok yok aksine böyle arastıran bilgili insanları cok seviyorum :)) sonucta yüz bu başka seye benzemez..:) ölcem dudak diye diye yaa napsak:))hihoyyyt

kafamçokkarıştı bak işte yedim kafayı:)

Canım çok istiyorsan öncelikle geçici dolguyu dene derim .Böylece yüzünde nasıl durduğunu görme imkanın olur.Hiç değilse beğenmezsen geri dönüşü var.Ama beğenirsen daha zor çünkü hep isteyeceksin :)))

evet canım doktorda öyle dedi önce geçici yaptiricaz:) sonra kalıcı bişeyler bulmaya calışıcamakannehir ama ne zaman yaptiririm bilmem hiç acele etmiyorum hoş sorsan dudağımdanda memnunum ama meganı böle dudaklarla gördükçe insanın yaptirası geliyor :)))

aa lildeniz sen benim bi ara uzaktan megan'a benzettigim kızmıssın hihi:)) baktım dudak dolgusu resimlerine baktım gayet hoş durmuş kullanılşan madde juvaderm midir? Birde ne kadara mal oldu :lepi:

teşekkür ederim tuonela uzaktan benzioruz işte :):icecream: hiyolorik asit yazılışı bölemi bilmiorum :) juvederminin içindede hiyolorik asit var öle biliorum.600 tl canm 3 ay önce 1 filakon 2 hafta öncede 1 filakon yapıldı zorla yapan güzellik merkeziyle biraz takışmalar olduğu için 2. rutuş bu kadar geçikti.öle iştee

donutcum çok haklısın onlar yüzünden bi ön yargı var erkeklerde.ön yargı var ama görünce içine düşücek gibi bakıolar delikafadulden.işte bunun gibi

donut enıste benım yazımı okusa benı vurur herhalde :)
benımkı karısmıyor o tarz seylere gercı ben yuzume dolgu yaptırdıgımı soylemedım
derma roller uygulamamı da saklıyorum
dugunden sonra nası olcak bılmıyorum ıs ıcın saga sola gıdıyor o zamanlar yaparım artık
tuenola juvedermı onerırım bak kardesımden ondan yaptırıcak

evt cok dolgun olmus.. sac rengı cok guzel.. soyle bı sarı tapamadılar sacımı yaktılar hep...gozlerı kendı rengımı pekı bu kadının...kım bu kadın tanımıorm

dudagın cevresınımı doldurtmuş bu ayol :))) bende abartılı buldum

evt cok dolgun olmus.. sac rengı cok guzel.. soyle bı sarı tapamadılar sacımı yaktılar hep...gozlerı kendı rengımı pekı bu kadının...kım bu kadın tanımıorm

canım ama kadının mayası sarısın..dolayısıyla sac rengini acmak kolay iş..kaşlara falan baksana..

evet kendi gözleri,cam gibi degil mi.

dudagın cevresınımı doldurtmuş bu ayol :))) bende abartılı buldum

ya sanki agız yapısına fazla gelmıs dolgu taşmıs gıbı

daha az dolgu varken..

ben bır sonuca daha ulastım,agız yapısı kucuk olanlarda dolgu daha cok sırıtıyor..

bu kadın aslında güzel olabilirmiş kaşı gözü ama yüzüne cok fazla sey sıktırmış yaşıda genç gibi duruyor ama bu yaşta yanakları dudakları alnı burnu her yeri yapılmış hatta burnunu bile begenmedim ilk resimde saga yatık:)) asıl konumuz olan dudağa gelince: aşırı abartılmış ..kadını çirkinleştirmiş

sankı ust dudakta ekstra bı rkatman daha oluyor,yandan foto bulursamkoyacagım.ordek gıbımı bakmak ıstıorum

bilemedim bu kadında beni rahatsız eden bişi var bi türlü güzel diyemedim:)))

yahu kadına bakma dolguya bakıoruz :)

dudak yapımıza en benzerı bulup nasıl olacagını tahmın edıoruz :))))

yahu kadına bakma dolguya bakıoruz :)

dudak yapımıza en benzerı bulup nasıl olacagını tahmın edıoruz :))))

ay napıyım şekerim dayanamadım bütüne baktım :))

neyse demek ki biz daha az doldurtucaz hehekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…