Donutcum sana katılıyorum:) 1986 dogumlu (benle aynı yasta:))) ama nedense 30 yasında gibi duruyor bircok fotoda, hatta dudak kenarlarında kırışıklık cildinde ise asırı pürüz gözenek büyümesi var yani 24 yasında biri için cok normal seyler degil, ustelik kaslarını kaldırtmak içinde botoks kullandıgı iddia ediliyor bu yasta bunca estetik operasyon gecirmesi özellikle cilt altı olanlar ileride başına büyük dert açacaktır bence megan'in uzaktan sıvama fondöten ile cekilmiş fotolarında cok guzel ancak yakın cekim olanlarda anlaşılıyor kusurlar. Yanlış anlaşılmasın elbette o kadar kusur kadı kızındada olur ama bu güzelliği deri altı enjeksiyonlarla 30 una varmadan yok edecek gibi geliyor:) umarım ben yanılırım :)
ya demek megan 2 haftada iyileşti (donutcum alıntı yapmadım resimler cok buyuk:))) of gelde korkma ya nasıl işe gidicez o dudakla:))) maske filan takmak lazım hehe
Canım merhaba :) Yazdıkların elbette reklam değil.Paylaşımların çok güzel bunun için ayrıca teşekkürler.Ama dediğim gibi bu konu ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım:)Kalsiyum dudakta kesinlikle kullanılmamalı .Sertleşme yapıyormuş.Sevgilerimle....Selam rosenoire :) Açıkcası bende kendilerine kalsiyumla nasıl destekleniyor diye sormadım zaten telefonda görüştüm, ancak madde adını özellikle sordum juvaderm olduğunu ve özel kalsiyum sentezleme yöntemi ile 2 sene garantili kalıcılık oluşturduklarını öğrendim, Yapan doktorda (lütfen reklam sanılmasın cünkü kendisini sadece araştırdım birebir hiçbir görüşmem yada operasyon geçirmişliğim yoktur) baya ünlü bir estetisyen profesör hatta bu yöntemin patentini aldığını söylediler, aynı doktor burun ameliyatındada baya değişik teknikler keşfetmiş bende o nedenle paylaştım belki uzun süre kalıcılık bekleyen arkadaşlar gidip görüşürler ona göre karar verirler diye, Aynı doktor dudakta aquamid ve bioalkamid türevlerinede karşı olduğundan uzun süreli kalıcı dolgu yapmıyormuş dudağa o nedenle bu yöntemi keşfetmiş. evet fiyat pahalı ama 2 sene kalıcılık elde edilecegi garanti olan bir yöntem için 4 enjektör parası pekte birşey sayılmaz, ne de olsa yapilan diger dolgular o güzel dolgunluğunu ilk 4-6 ayda yarı yarıya kaybediyor..sevgiler.
Donutçuğum ben bu kızn dudak dolgusunu çok beğeniyorum .Kim ne derse desin dudak biçimi çok güzel olduğu için dolgu yakışıyor.rosenoire meganın dudaklarının sonucuna ne dıyorsun :)
Donutçuğum ben bu kızn dudak dolgusunu çok beğeniyorum .Kim ne derse desin dudak biçimi çok güzel olduğu için dolgu yakışıyor.
evet canım cıldının cok kotu oldugu dış basında okuyorum hep..ama sankı buaralar bıraz duzelmıs gibi..
heidi montage laf soyluyorlar,on tane amelıyatı bir gunde oldu dıye..ama sayalım meganda cok farklı degıl..kaşlara kaldırtma,burunu ıkı kez estetık,dudaklara sayısız dolgu,goguslere sılıkon...ee daha ne farkı kaldı..ha tek gunde 10,ha 10 ayda 10 tane..
guzel olmus dudakları,ama o zaman demeyecek " benı Angelinaya benzetmeyin" diye..cunku barız taklide son hız devam..bu denli buyuk dudak takıntısı baska neye yorulmalı kı...neden gogus degil,burun degil,neden dudak :)))
donut bence gıt yaptır esın karısır dıye korkuyorsun dımı?
birsey sürüyorum dersin nerden anlıycak kı? hem ona ne halla halla dudaklar senın dı mı heheh
tuonela sıvı fondoten mı kullanıyor demıstın megan ıcın?
uzaktan fondoten mı ay adını unuttum bahsettıgın sey su spray fondotenler mı?
markası neymıs canım bılıyor musun?
deri altı doku eklemekde ne oluyormus canım? biraz anlatır mısın? buarada dudakların cok mu ınce,yoksa normal mi?
Sanırım derialtı doku derken dermal greft tekniği ( vücuttan alınan doku ) anlatılmak istenmiş.
Aşağıda bir plastik cerrahi sitesinden alıntı yaptığım yazıyı okursanız, bu yöntem pek iç açıcı değil.Yağ enjeksiyonundan farklı bir yöntem.
ALINTIDIR
"""ALINTIDIR"""Dudak Büyütme için bir başka teknik vücutta var olan eski bir ameliyat izi dokusunun( kendi vücudunuzda olan bir yara izi ) şekillendirilerek dudaklara yerleştirilmesi ve dudak dolgusunun sağlanması işlemidir. Dermal Greft adını verdiğimiz bu dolgu işlemi diğer yöntemlere göre daha kalıcı niteliktedir ama kontraktür, distorsiyon gibi komplikasyonların sıklığı fazladır. Yine başka bir estetik operasyon esnasında alınan dokulardan hazırlanan doku kokteyli de dudaklara enjekte edilebilir. Kalıcılığı yağ enjeksiyonundaki gibidir.
Dudak Büyütme için yukarıda bahsettiğimiz operasyonel yöntemler ve çeşitli dolgu maddeleri öteden beri kullanılmıştır. Dermal greft tekniği( kendi vücudunuzdan alınan greft şeklinde dokular) cerrahi yöntemler içinde en güvenilmez ve komplikasyon oranı fazla olan yöntemdir. Başta kontraktür olmak üzere oluşan komplikasyonların giderilmesi zordur. ALINTIDIR
e simdi gelde tereddüt etme :)))bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?