• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

funnycım nasıl dudakları kızımızın yaa öldüm bittim !

süperr cnm walla dolgun dolgunnnn süpeerrrrr cnm benimmmm

ya bişe diimii 2 gündür çörekotu sürüorum ya psikolojikmidir nedir bugün dudaklarımı dolgun hisssettim walla bikaç gün deniim bakim resim çekip yollıcam :))))))))

bari oncesı sonrası fotosu cekseydın :) daha objektıf bakardın :)

öncesi war işte cnm şimdikilere bakcam ama ii akıl werdin çekiim hemen :))))

bak hatta şimdiki halini koyiim buurayaa :))))

Cerrahi den sonra --- çörekotundan önceeeee ( resim koycaktım ama yapamadııım donutttt nasııı yapcaaammmm :(

Son düzenleme:
canım imageshackten yukle fotoları,buraya lınklerını koysan bıle yeter

funnycim hizliresim yaz google a ilk cıkan siteye upload et fotonu sonrada orda forum3 yazan yerin altındaki linki copyleyip buraya yapiştir olacaktır, ben cörek otunu baska yerlerde denemistim psikolojikman işe yaradı ama yapmaktan sıkıldım,:)

kızlar az önce resim cektim elimden geldigince ısıklı yapmaya calıstım donutcum:))

böyle işte hafif kabuk var dudagımda niye bilmem bu arada su freeze 24/ yi nereden alabiliyoıruz bilgi lütfen:)))

cnm benim ne kadar güzel olmuş anlatamam ya! tekrardan söylüyorum bayıldımmmm!opuyorumnanaktan

donut sen yaptrdınmı dolgu düşünüyodun ama?

canım yaptırmadım daha,benimki cok supriz bir zamanda ne plansız olacak.Malum kosullar olusana dek beklemedeyım :)))

Kızlar Doutzen da dolgu var sanki,yandan durusuna bakın dudakların .Ne dıyorsunuz ?

dou5xa.jpg

dou5xa.jpg

bende yaaa ordek gibi olmus degıl mı balım

Back
X