• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ya bişe diimii 2 gündür çörekotu sürüorum ya psikolojikmidir nedir bugün dudaklarımı dolgun hisssettim walla bikaç gün deniim bakim resim çekip yollıcam :))))))))

bak hatta şimdiki halini koyiim buurayaa :))))

Cerrahi den sonra --- çörekotundan önceeeee ( resim koycaktım ama yapamadııım donutttt nasııı yapcaaammmm :(

Son düzenleme:
funnycim hizliresim yaz google a ilk cıkan siteye upload et fotonu sonrada orda forum3 yazan yerin altındaki linki copyleyip buraya yapiştir olacaktır, ben cörek otunu baska yerlerde denemistim psikolojikman işe yaradı ama yapmaktan sıkıldım,:)

kızlar az önce resim cektim elimden geldigince ısıklı yapmaya calıstım donutcum:))

böyle işte hafif kabuk var dudagımda niye bilmem bu arada su freeze 24/ yi nereden alabiliyoıruz bilgi lütfen:)))

cnm benim ne kadar güzel olmuş anlatamam ya! tekrardan söylüyorum bayıldımmmm!opuyorumnanaktan

canım yaptırmadım daha,benimki cok supriz bir zamanda ne plansız olacak.Malum kosullar olusana dek beklemedeyım :)))

Kızlar Doutzen da dolgu var sanki,yandan durusuna bakın dudakların .Ne dıyorsunuz ?

dou5xa.jpg

dou5xa.jpg

Back
X