- Konu Sahibi emellce
- #3.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaaaa.... İşte o skleroterapy mıdır nedir işte o işlemi bende yaptırdım,biliyorum onuda)
O farklı,yani bacaktaki damarlara iğne ile ilaç veriliyor.Şimdi dudak olunca mesela dudak kenarından giriyooorrr ortaya kadar cart curt içerden delerek,yırta yırta(dudak dolgusu olacaklar ahada vazgeçtiler şimdi ) Korkmayın kızlar,müdahale yapılmadan önce uyuşturucu krem sürülün bekletiliyor.Biraz hissediyorsunuz tabi ama öyle dayanılmayacak birşey degil.Skleroterapy de daha ônce birşey sürülmeden yapılmıştı.Hemide canlı canlı
Korktunuzmu kıızzz, korkmayın ben yanınızda olamamamda ruhum hep yanınızda olacak.Ehehehhh... Korku filmi gibi karıyım heee
![]()
Berrplips,slogan ve sekerleme sizde kaynaşın anacım![]()
Eki Görüntüle 439740
buurn ameliyatıyla birlikte dudağı aradan çıkarım dedim:)
Eki Görüntüle 439741
14. günde çektiğim fotodan kırptım..sonuç bu![]()
Bu kadar kısa sürmesinin nedeni ,burun ameliyatınla mı ilgili kiEki Görüntüle 439740
buurn ameliyatıyla birlikte dudağı aradan çıkarım dedim:)
Eki Görüntüle 439741
14. günde çektiğim fotodan kırptım..sonuç bu![]()
evet biz de kaynaşalım,ben 2 hafta sonra olucam izmir de,şarttı ne yazık ki ben şimdi kimlerle gidiyorum paylaşıyorum![]()
tek tek alıntı yapamıyorum..hepinize cevap vermeye çalışıcam..geçmiş olsun canım ilk fotona bayıldım. 14 günde inmesinede üzüldümdoktorun hangi dolgu maddesini kullandı ? tekrar görüştün mü doktorunla
bizde yarııın bu saatelerde dolgulu olucaz canımmm
bizde yarım tüp düşünüyoruz senin iki dudağına toplam yarım tüpümü uygulacaktı doktorun canımm![]()
Karamelize bizim istediğimiz dudaklara yarım tüp yetmeyecek gibi baksana .
Boşuna gidiyormuşuz gibi.Yarım tüpten daha azada o para verilmez
Şimdi ofiste feci yoğunum kuzum ,müsait olduğunda gircem konuşalım![]()
Şiparis olayı ne kadar oluyor canım ,ne kadar odedin ?tek tek alıntı yapamıyorum..hepinize cevap vermeye çalışıcam..
5 günde eridi 14 gün bile dayanmadı
hydronik kullanıldı..emin değilim ama juvaderm di sanırım..
ilk fotoda üst dudak ödemli gibi duruyor daha çok yeniydi ondan öyle durmuştu..inmeseydi zamanla otururdu..
bir tüp siparş etmiştim ben..doktorum yarım tüpü kullandı kalanını da rtuş için ayırmıştı..hepsi inince rutuştan vazgeçtik doğal olarak..
bir arkadaş ta burun ameliyatıyla ilgili olabilir mi demiş..aslında mümkn..burnum kapalıydı ağızdan alıp veriyrodum nefesi sürkli kuruyordu dudaklarım..kapkalın kabuklar attı..sonra elime jel geliyordu sabahları uyandığımda..kim bilir belki de alerji yaptı..çünkü defalarca kez kabuk attı dudaklarım..tamamen dolgular bitince rahatladım..
bugün karneleri dağıttım arkadaşlar..seminer döneminde rahatım.en kısa zamanda herşeye rağmen bir daha denemeye varım:))
Yanlış yazmışsım ,şiparis olayı nasıl oluyor olacaktı![]()
doktorum bana bir numara verdi..ben de aradım..350 tl yatırdım hesaplarına istanbuldan diyarbakıra ertesi gün ilaç elime geçti..350 tl de uygulama parasıydı ama burunla birlikte aradan çıkardığı için almadı doktorum o parayı..ben dolguyu ameliyata giderken yanımda götürdüm..yarım kutu mümkün değil yetmez..baksana arzumu dudakları etliydi iki tüpten bahsediyo..o da fazla geldi bana gerçi..bir kutu bir kişiye anca yetiyor..madde az olunca daha çabuk emiliyor vücut tarafından..çektiğin acıya değmez..
canımm sen biraz daha az giriyosun galiba merhaabaa
bu cumartesi gitmeye karar verdik tatlım haftaya cumartesi benm içnde net değildi
bu cmts 12:30 gel sende?????![]()