Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet canım işte pek giremiyorum yogun oluyoruz evet biliyorum canım bu cumartesi gidiceginizi neyse artık fotolarınızı görürüm ben bu arada tanışsaydık süper olacaktı canım :26:

Canım yaptırısak rotus için tekrardan gidecegiz:29: seninkisi ile aynı güne denk getirmeye calısırız olur mu ?

İçimdeki his yarına bizim işinde yaş olacağını söylüyor :50: doktor yarım tüp yetmez deyip yollabilir.:50:

doktorum bana bir numara verdi..ben de aradım..350 tl yatırdım hesaplarına istanbuldan diyarbakıra ertesi gün ilaç elime geçti..350 tl de uygulama parasıydı ama burunla birlikte aradan çıkardığı için almadı doktorum o parayı..ben dolguyu ameliyata giderken yanımda götürdüm..yarım kutu mümkün değil yetmez..baksana arzumu dudakları etliydi iki tüpten bahsediyo..o da fazla geldi bana gerçi..bir kutu bir kişiye anca yetiyor..madde az olunca daha çabuk emiliyor vücut tarafından..çektiğin acıya değmez..

ben anlamadım ya hem 1 tüpe 350 vermiş hemde dudağa enjekte etmesi içinmi 350 vermiş arkadaşımız?:31:

Uygulama için 350 çok değil mi :26:
Yaaaaa ben sıkıldım galiba bu işten :(

Son düzenleme:
Balım bitanesin sen, kocaman öpücükkkkkk :54::54:

Neden öyle düşündüm biliyor musun :44: baksana şu Meganın haline :50:dolgu ilk yapıldığında eli yüzü şişmiş :50: allah effetsin maymun gibi duruyor .
Şimdi eğer böyle şişersek ne bk. yerim ,eve nasıl nasıl gideriz diye düşündüm .Arzu korkuyoruz biz anacım :5::2:

Eki Görüntüle 439129

Koptum ya allahım :52::52: benimde uzaktan bir arkadaşımın düğünü var o gün ama şişersem yatar ,gitmem :52:

Ya canım ben de kimsenin ismini bilmiyorum.Herkes ismini vermek istemeyebilir. Onların zaten bilgisi var 5 kişiden. Ben telefonla söyledim bazı arkadaşlarız yoğun oldugu için sonra gelecekler bu sizin için sorun olmaz değil mi dedim :55:kabul ettiler.
hımmm tamam canım isimden bişi olmaz canım ne olcak gerçi boşver o 5 kişilik gruptanız derim ve deriz halledieriz :3:

KALICI DOLGUYU NEREDEN ALABLİRİMM,HANGI MADDE Yİ ALMALIYIMMMM KIZLAR,FİATINI BİLENNN:d,

Forumda kalıcı dudak dolgusu yaptıran yok galiba :3:yardımcı olamayacagız sana .

Berrylips canım seninde post girişin dolmuş .:34:

maaşallah senin de yaptırmadığın bişey kalmamış yahu:)) şmdi güle oynaya anlattığına göre geçmiş gitmiş işte.. napalım yarım saat katlanıcaz acısına..ben de bu sene başladım .. sürekli bi yerlerimi yaptırasım var..anama çekmişim mükemmeliyetçiyim napayım :))

Evet canım,hamilelikten ve doğumdan sonra varisler ilerledi tabi.Buda bana annemden kalan bir miras maalesef ... Erken tedavi yaptık tabi,bunun yanısıra iki bacagımdaki ana damarlarda alındı.Şükür iyiyim ama,tedavi çok iyi sonuç verdi :34:

Bende mükemmelliyetçiyim maalesef.Bazen iyi bazende kötü bir durum tabi.En önemlisi birşey yaptığında Yada yaptırdığında sonucu mükemmel olması gerek bize göre :41:Yoksa Allah yanii,tutmayın beni :1:
Senin dudaklar cidden çok fazla inmiş.Yarım tüp uygulanmış anladığım kadarıyla,belki ondandır.Ödemler gidince sonuç ortaya çıktı ve hayal kırıklığı tabi. Bana iki tüp kullanıldı evet,belki biraz daha kalıcı olabilir. Birde Hasan bey rutiş yapılacakmı diye sorduğumda işlemden sonra rutuş yapılmasına sıcak bakmıyor.Zaman sonra dolguların gidince,gittiğini hissedince tekrarlarız dedi.Tekrarlandıkça kalıcılığı artar demişti... Bilemiyorsun tabi,metabolizma hızlı çalışıncada çabuk gidiyormuş... Gidecek artık,yapacak birşey yok. Ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi :31:

Evet canım,hamilelikten ve doğumdan sonra varisler ilerledi tabi.Buda bana annemden kalan bir miras maalesef ... Erken tedavi yaptık tabi,bunun yanısıra iki bacagımdaki ana damarlarda alındı.Şükür iyiyim ama,tedavi çok iyi sonuç verdi :34:

Bende mükemmelliyetçiyim maalesef.Bazen iyi bazende kötü bir durum tabi.En önemlisi birşey yaptığında Yada yaptırdığında sonucu mükemmel olması gerek bize göre :41:Yoksa Allah yanii,tutmayın beni :1:
Senin dudaklar cidden çok fazla inmiş.Yarım tüp uygulanmış anladığım kadarıyla,belki ondandır.Ödemler gidince sonuç ortaya çıktı ve hayal kırıklığı tabi. Bana iki tüp kullanıldı evet,belki biraz daha kalıcı olabilir. Birde Hasan bey rutiş yapılacakmı diye sorduğumda işlemden sonra rutuş yapılmasına sıcak bakmıyor.Zaman sonra dolguların gidince,gittiğini hissedince tekrarlarız dedi.Tekrarlandıkça kalıcılığı artar demişti... Bilemiyorsun tabi,metabolizma hızlı çalışıncada çabuk gidiyormuş... Gidecek artık,yapacak birşey yok. Ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi :31:

varizlerinin tamamen geçmesine sevindim..benim için umut verici bir haber oldu..bu yaz denize giremicem mosmor bacaklarla ama acısını seneye çıkarıcam inşallah:) dudağım için bi sürü komplo teorisi geliştirdim..alerji olabilir burundan nefes alamadığım içn çok kurumuş olabilir..dolgu madesi kalitesiz olabilir ...iyi enjekte edilmemiş olabilir vs..
bursaya dönünce bülent cihantemur dan denicem bi de..olmazsa bi daha da uğraşmıcam..baksana bade işçilin dudakları ipince kadın yine güzel yine seksi:))

hahahaha kızlar,sakın 5niz de muayenehaneden aynı anda çıkıp yanyana yürümeyin o gün. manzarayı düşündüm de :9::9: hatta hemen farklı yönlere dağılın,izinizi kaybettirin :9::52:

hahahah bende düşünemiyorum ama allahtan 5 imiz birden gitmyoruz :D

Bu kadar kısa sürmesinin nedeni ,burun ameliyatınla mı ilgili ki :30:
lütfen alınma:50:ben üst dudağa uygulanan dolguyu pek sevmedim:50: iyi ki ermiş üst dudak canım .
Alt dudak güzelmiş ama :31:

Sekerleme ve slogan aramıza katılsalar :26: sekerleme haftaya gidebilir.Sloganla tüpü bölüşme durumun var :54:
Cumartesi bilgilendircem hepinizi.

eevt canım haftaya cumartesi bende ordayım şimdi sizi çok merak ediyorum ben bu yorumu yaparken şuan kesin siz dolgu yaptıyorsunuzdur şu sıralar ayyyyyyy çok merak ettimmmm yaaaaaaaaaaa :D:34:

Şiparis olayı ne kadar oluyor canım ,ne kadar odedin ?
Canım bizde karamelle bölüşelim dedik ama :26: söylediğine göre tüpün geri kalanı rötuş ayırıyormuş doktor. o zaman yarım tüpten de az mı uygulanacak bize .
aaaaaaay üzüldüm .

şekerim sanki size 1 tüp yetmicekmiş gibi geliyor bana istediklerinize göre ama görcez artık fotolarınızı sabırsızlılla bekliyorum kızlaaaaarrrr :23::18::52::34:

varizlerinin tamamen geçmesine sevindim..benim için umut verici bir haber oldu..bu yaz denize giremicem mosmor bacaklarla ama acısını seneye çıkarıcam inşallah:) dudağım için bi sürü komplo teorisi geliştirdim..alerji olabilir burundan nefes alamadığım içn çok kurumuş olabilir..dolgu madesi kalitesiz olabilir ...iyi enjekte edilmemiş olabilir vs..
bursaya dönünce bülent cihantemur dan denicem bi de..olmazsa bi daha da uğraşmıcam..baksana bade işçilin dudakları ipince kadın yine güzel yine seksi:))

Canım,bende burun ameliyatımdan sonra dudaklar şişmişti açıkcası..Senin burun ameliyatıyla birleşince belki ayarlanamamışta olabilir dozu :26: Amann ben çok büyük bir degişiklik ve kalıcılık beklemiyorum asla bu geçici dolgu işleminden.Ama akılda kalacagına yaptıralım gitsin yanee...:34:
Bade işçil..Evet güzel kadın,alımlı gögüsleri ve dudakları yok ama dedigin gibi güzel,çekici ve sexy... :23: Bende çok begenirim kendisini.Ama sexy olmak dudakta bitmiyor görüldügü üzere.Öncelikle çekici olmak,güzel bakmakta gerekiyor :16:
Tekrar bir dene tabi,bakalım bu sefer ne olacak.Bende birkaç ay sonra,doktorumda tekrarlayalım dediginde yaptıracagım.Ama sonuç aynı olursa,bir ilerleme,bundan fazla bir degişiklik olmazsa tekrar yaptırmam valla..Parama yazık :19:
Ayy kızlar ne yaptılar acaba....Çabbııkk dönün aramıza,haber verin yahu ne yaptınız,nasıl geçti,yarım tüp yettimi,çok şiştimi?????????

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

arzum burnunu ne zaman kime yaptırmıstın kuzum ? ben de son zamanlarda dusunmeye basladım .yaptırırsam emre ilhana yaptırırım galiba :26:

Kızlar karamel ile dolgumuzu yaptırdık :) ben sadece alt dudağıma ,karamelde ust dudağına uygulattı .Ne yazık ki su an ikimizin dudağında morluklar mevcut :( büyük ihtimal bir kac gune kadar gecer .

Usb kablom olmadıgı için fot koyamıyorum şimdi. Karamelde soyler bende bariz bir farklılık yasanmadı .ama karamelizeye feci yakıstı çok ama çok begendim :54: zaten kendiside çok guzel ,fıstık gibi :31: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X