- Konu Sahibi emellce
- #3.281
İnince daha da güzelleşmiş canım :) alt dudakta ısrarcıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi gittim yaptırdım şu dolguyu.emla diye bir krem sürdüler bolcaaa.45 dk bekledim.sonra işleme geçildi.hiç acımadı yapılırken.1 tüpten biraz az kullandı doktor.özellikle üst dudağıma istemiştim.dudağımın sol tarafında kılcal damara geldiği için kanama oldu.tabi orası epey morardı.akşam eve gittiğimde gün boyu buzla masaj yaptım,çok şişmedi.beğenmesine beğendim.morluklar da geçiyor ama sorun şu ki bazı kısımlarda top top maddenin durduğunu hissediyorum.masaj da yaptım.geçmiyor.zaten üstüne bastırınca da acıyor.sinir oldum.o top top yerler acıyor.ne zaman geçecek kızlar ya bu acı?böyle sorun yaşayan var mı???bugün 4.günüm.valla mutsuzum...
sağol canım.kremle 45 dk bekledim ve hiiiççççbir şey hissetmedim.o kadar çok sürdüler ki kremi içine dışına.neredeyse dilim uyuşacaktı.ama iyi ki öyle yapmışlar iğnenin girdiğini bile anlamadım.şaşırdım.bugün daha iyi şu top toplar.bi daha yaptırmam demiştim ama acısı geçince tekrar ister insan.bu arada ben 1 tüp teosyal i 330 tl ye bursa da yaptırdım.kampanyaları vardı.çok uyguna geldi.gene indirime girerse alıcam.çalışanlarda gayet güler yüzlü,doktorda iyi.
ayy çok güzel,bu tam tüp mü canım,üste yarım mı tam tüp mü uyguluyor,üst özellikle çok güzel![]()
Ayyyyyyy Kiz bayildim dudaklarinaaaa yaaaaaaaaaaa, tam benim istedigim dudaklardan. Sen Bodrumda yaptirmistin demi? Ayy kiz zamanim ve daha fazla param olsa ozel bu dudaklara sahip olabilmek icin taa Bodruma giderdim. Mukemmel! Gercekten bayildim ya. Canim sorarmisin doktoruna hangisini enjekte etmis, markasi neydi, Juvederm mi? ve ne kadar enjekte etti toplam? Bu ikinci islemdi cunki demi? Of offfffffffffffff kiz yine benim kafaya soktun bu dudak isini, bir kac gundur sayiklamiyordum, simdi yine sayiklarim...Birde hangi teknik uygulamis, onuda merak ettim, bazilari capraz yapiyor, (benim doktor o cok agritir demisti ve o sekilde yapmiyorum ben demisti) . Beni bir bilgilendirirsen canim ya. Ha unutmadan, birde totonu kasi, gercekten nazar deger yoksa, cok baktim cunki..![]()
tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.[/QU
hadi ya kutunun içinden 2 tüpmü çıkıyormuş şimdi kutusu nekadar canım bilgini varmı ayyyy siz 2.aşamaya geçtiniz ben hala yaptıracagım offf yaaa :18:
Nasıl yahu? hangi marka ne alıyorsunuz ve bunlar dışarıda satılıyor mu? konuya sonradan dahil oldum belki başta yazmışındır ama merak ettim yani nasıl ve nereden alınıyor bu? ben sadece plastik cerrahlarda yada medikal estetikçilerde falan oluyor diye biliyordum. valla kendim alırsam daha da guzel en azından emin olurum ne enjekte ediyorlar...
Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki haliSüreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..
Nasıl yahu? hangi marka ne alıyorsunuz ve bunlar dışarıda satılıyor mu? konuya sonradan dahil oldum belki başta yazmışındır ama merak ettim yani nasıl ve nereden alınıyor bu? ben sadece plastik cerrahlarda yada medikal estetikçilerde falan oluyor diye biliyordum. valla kendim alırsam daha da guzel en azından emin olurum ne enjekte ediyorlar...
canım hakiketen nerden alınıyor bende alıcam kesin eczanelerde varmıdır gerçi zannetmiyorum ya :18:
Kızlar google dolgu maddesinin isimi,fiyat vb. yazdıgınızda sadece o site cıkıyor zaten .
Acaba toplu alımlarda indirim yapıyorlar mı ? Eğer indirim yapıyorlarsa kimler alır ?