Dudak Dolgusu yaptıranlar

maritsa,evet doktor da dedi bayrama kadar çok var,,önce geçiciyi düşün dedi..dokuda iz kalıyor deyince fiyatı sormadım ama eylülde birdaha gideceğim..ozaman sorarım dokunun fiyatını da,,o da yüzde 90 kalıcıymış..yağda asimetri olmadığını söyledi..olur da olursa diye sordum,,ozaman sadece hastane masrafı 400-500 e düzeltiriz dedi ama hiç öyle şikayetle gelen olmadı dedi..bir de önce sonra resimleri gösterdi..çok doğal duruyor öyle balon gibi yapmamış çok hoşuma gitti..benim de fotoğrafımı çekecek eylülde tabi sadece dudaklarımın..önce geçici yaptırayım ozaman..kaç ay gidiyor geçici?yağ yaptırana kadar tekrar para biriktirmek gerekecek:(epey maliyetli olacak bu iş biz:(

Ben yanağına yağ enjekte ettiren kızların yorumlarını okudum :26: onlarda asimetrik erime olmuş ve onun içinde kalıcı değil diyorlar.
Bilmiyorum dudakta kalıcılığı nasıl olur ki:26:

Geçici kişiye göre değişiyor aslında :50: onun hakkında bizde net bişey soyleyemiyoruz .Bizde yeni bulaştık sayılır dolgu olaylarına .En tecrübelimiz ruby ona sormak lazım .

Yağı yaptırmayı düşünüyorsan ,hiç para harcama geçicilere zaten.

Karamelim :29: sen beğeniyoreeeee diye öyle söyledim :) barcelonayı hiç izlemedim ,dur bir bakayım nasılmış orada.

Son düzenleme:
evet yağ düşünüyorum hatta dokuyu da sormayı düşünüyorum..ama insan bir kereliğine geçici yaptırayım da diyor..ya beğenmezsem diye..mesela doktorun birisine gittim sekreterinin dudaklarını gördüm patlayacak gibiydi..daha görüşmeden vazgeçtim ama yine de görüştüm..2 doktor dedi ki ben sana bırak yağ yapmayı geçici dolgu bile yapmam..dudakların çok küçük ama şekli güzel dedi birşey yaptırma dedi soramadan moralimi bozup gönderdiler..maritsa sizin geçici dolgular öyle çok şişiyormu insan içine çıkamayacak gibi..mesela cumadan yaptırsam pazartesi işe gitsem çok belli olurmu?bir de işin sosyal yönü var..ben öyle sorsunlar filan istemiorum..

evet yağ düşünüyorum hatta dokuyu da sormayı düşünüyorum..ama insan bir kereliğine geçici yaptırayım da diyor..ya beğenmezsem diye..mesela doktorun birisine gittim sekreterinin dudaklarını gördüm patlayacak gibiydi..daha görüşmeden vazgeçtim ama yine de görüştüm..2 doktor dedi ki ben sana bırak yağ yapmayı geçici dolgu bile yapmam..dudakların çok küçük ama şekli güzel dedi birşey yaptırma dedi soramadan moralimi bozup gönderdiler..maritsa sizin geçici dolgular öyle çok şişiyormu insan içine çıkamayacak gibi..mesela cumadan yaptırsam pazartesi işe gitsem çok belli olurmu?bir de işin sosyal yönü var..ben öyle sorsunlar filan istemiorum..

Benim ve karamelin dudakları çok ince değildi :26:o yüzden pek anlaşılmadı çevremiz tarafından .Zaten 0.4 ml çok birşey değil .Eğer senin inceyse 1 tüp uygulatacaksan ,cumaya denk getir derim.

Şişlik değil de ödem oluşuyor biraz :40: o da zaten 2-3 güne geçiyor .Tabii gidersin hatta biz öğle arasında gidip yaptırdık ,ben arkasına hemen işe döndüm :) Akşamına morluk oluştu ,iğnenin girip çıktığı yerlerden .Bir haftaya kadar geçiyor o da.

Morluk yüzünden çok sıkıntı çektim ama geçti.

Son düzenleme:
kızlar bu işin bir de psikolojik yönü var..taktım kafaya bir kere yolda yürürken herkesin dudaklarına bakıyorum,,dudakları güzel olanları çok kıskanıyorum içten içe..gören olsa sapık zanneder ama ben kendimden dolayı taktım..bir de kalın dudaklı olanlara acaba dolgumu diye şüpheyle gözlerimi kısarak bakıyorum..sonumuz hayır olsun:(

doku hakkında bilgisi olan yaptıran varsa payaşsın lütfen..dokuda şunu merak ediyorum derinin dermis tabakası alınıyormuş ya,,acaba katı birşeymi oluyor??yağ gibi sıvı değilmi?dudak içinde insan hisseder rahatsız olurmu acaba??bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim..

Bu konu hakkında hergün düşüncelerim değişiyor ama kusura bakmayın arkadaşlar hergün görüntü farklı geliyor gözüme.Bugün de daha hoş geldi yine gözüme.Sadece şöyle bir sıkıntım var,zaman zaman dudağımın üstü şişiyor,sanırım uykusuzluk falan etkiliyor veya çok uyumak vs.Bir de güldüğümde daha çok anlaşılıyor sanırım,belki de zamana ihtiyacım var tamamen doğal görünmesi için bilemiyorum.Doktorla da ilgili olabilir tabii.Sonuçta kul yapımı olan bir şey,bir tarafa eksik bir tarafa fazla konmuş olabilir,asimetri sorunu oluşabilir,morarabilir,ödem yapabilir.Tıpkı eli hafif bir hemşirenin yaptığı iğne hiç can yakmazken,aynı iğneyi yapan başka bir hemşirenin yaptığı iğne can yakabilir morartabilir vs.

Bu konu hakkında hergün düşüncelerim değişiyor ama kusura bakmayın arkadaşlar hergün görüntü farklı geliyor gözüme.Bugün de daha hoş geldi yine gözüme.Sadece şöyle bir sıkıntım var,zaman zaman dudağımın üstü şişiyor,sanırım uykusuzluk falan etkiliyor veya çok uyumak vs.Bir de güldüğümde daha çok anlaşılıyor sanırım,belki de zamana ihtiyacım var tamamen doğal görünmesi için bilemiyorum.Doktorla da ilgili olabilir tabii.Sonuçta kul yapımı olan bir şey,bir tarafa eksik bir tarafa fazla konmuş olabilir,asimetri sorunu oluşabilir,morarabilir,ödem yapabilir.Tıpkı eli hafif bir hemşirenin yaptığı iğne hiç can yakmazken,aynı iğneyi yapan başka bir hemşirenin yaptığı iğne can yakabilir morartabilir vs.

siz ne yaptırdınız ve nerede yaptırdınız?

forumu okudum bazıları demişki yağ enjeksiyonu yaptırdım hemen eridi demişler..yağ enjeksiyonu 2000-2500 arasında fiyatları!!hemen eriyecekse bu kadar parayı çöpe mi atalım kolaymı kazanıyoruz!!onca ay biriktir,,bir de erisin gitsin yada istediğin gibi olmasın:((çok iyi düşünüp karar vermek lazım..

ewet...hyorülonik acid diye bi madde enjekte ediliyor...uygulamadan 15 dk önce dudaklara uyuşturucu krem sürülüyor...işlem 10 dk kadar sürüyor sonuç hemen kendini gösteriyor..1,5 sene önce yaptrmştım daha doğrusu burnumun üstünde bi çizik vardı orayı doldurtmuştum kalanınıda doktorum dudaklara yaparız dedi çünkü 1 tüp şeklinde oluyo yarısı boşa gidecekti dudaklara yapmasaydı.iyikide yaptırmışım çok güzel oldu ihtiyacım yoktu ama daha kalın oldu ..şimdi ramazandan sonra burnumdaki çiziğe bir seans daha yaptırıcam aynı işlemide tabi...

canım sen nereye yaptırdın çok güzel oldu demişsin?çok merak ettim

Kızlar dudaklarımın son hali ;) Bu arada belirtiyim dün akşama kadar böyle degildi.Sert Öpüşmek iyi geliyor anladınız siz onu ;)

arzum77 dudaklarını çok beğendim gerçi ben okadar kalın istemiyorum ama çok düzgün olmuş şekli falan..kime nerede hangi dolgu maddesi ve kaça yaptırdın?

merhaba arkadaşlar
geçmişi biraz okumaya çalıştım ama çok hızlı ilerliyor sayfalar :))

benim de dudaklarım minnacık
aslında çok rahatsız değilim ama neden daha güzel olmasın
aslında sevmediğim kısmı inceliğinden çok kalkık olmaması
kalkık dudak istiyorum :ssz:

hepimiz aynı dertten muzdaripiz..bazen de yaptırmasammı diyorum bakalım belki geçici yaptırır,hevesimi alırım en azından,,ama birşeyi merak ediyorum..bu geçici dolgular vücut tarafından emiliyor vücutta mı kalıyor yoksa atılıyormu vücuttan?ilerde zararı olmayacağını nereden bileceğiz??bu maddeler eriyip nereye gidiyor?

Bence kendi dudak şeklimize yakın birisini model olarak almalıyız :1: illa ki gostereceksek onu gostermeliyiz .

Mesela bu kızında dudakları bana çok yapay geliyor .Allah affetsin maymun gibi yüz şekli ,agızı fln :1: karamel kızacak ama öyle yaaaaaaaaaaaaaa .

Bir tek Prestij filminde bu kadın hoşuma gitmişti :)

Scarlett-Johansson-4eb30bc8cb8e8.jpg

ayyy evet canım yaaa niye böyle abartıyorsa,gülünce hele patlıcak gibi olmuş yazık,prestijde daha gençti belki abartmıyordu o zaman dolgu olayını böyle değildi yani dudakları:36:

arkadaşlar merhaba, fox tv de yayınlanan yer gök aşk dizisinin başrolünde birce akalay adında bir kadın var - fotoğrafını yüklemeye çalıştım fakat dosyayı kabul etmedi bilgisayar ,forumda kadının dudak estetiğinin ne kadar başarılı olduğuna dair fotoları fotoğraflarla eski anılar yeni düşler bölümünde bulabilirsiniz- kadının dudak estetiği yok böyle güzel böyle doğal dudak dedirtecek cinsten ...Arkadaşlar bu nasıl bir yöntem ve kim yapmış acaba bu kızımızın estetiğini hep beraber bir öğrenmeye çalışsak bizimde dudaklarımız böyle güzel olsa........:31:

valla gulsakcım katılıyorum ben ilkini dr.a 2.sini fotoğraftaki kıza göre yaptırdım ama ilki bi ayrıydı ikincisi azzzcık fazla olaymış maymun oluomusum vallaha ıyy of yaaa:31::45:
fotoğrafla gitmeyin kızlar bence gidin dr. abırakın dudakları:45::19:
:23:

oyyy kuzum seninki güzzel olmuştur eminim ben, yasemen hanım resme göre deil senin tipine göre yapmıştır onu :)

arzum77 dudaklarını çok beğendim gerçi ben okadar kalın istemiyorum ama çok düzgün olmuş şekli falan..kime nerede hangi dolgu maddesi ve kaça yaptırdın?

Teşekkür ederim canım.Abartı olmayan,gayet dogal görünen dudaklarım oldu gerçektende :34: Belki fotolarda biraz daha kalın gibi duruyor olabilir ama öyle degil aslında.Ben İstanbulda Hasan Fındık a yaptırdım dolgumu canım.Kendisine daha önceden Meme büyütme ve ufak bir Lipo da oldum.İki tüp uygulandı bana.Bir tüp 1000 tl :34:

Back
X