- 3 Ekim 2007
- 3.606
- 964
- 688
- Konu Sahibi emellce
- #3.621
Ah keşke benimki de geçici dolgu olsa, beklerim bile... Ama maalesef 5 yıllık dolgu ve o kadar süre bu şekilde gezmek istemiyorum. Peki Rosenoire adlı üyeye mesaj atabildin mi ? Onunki kalıcı dolguymuş ve fazlalığı aldırmış okuduğum kadarıyla. Ben hala mesaj atamıyorum, atabilirsen çok ama çok sevinirim.
Evet demin roseoire ye mesaj attım ama adını yazmayı unuttum ama yüz estetiği ve dudak dolgusu kısmında olduğunu yazdım birazdan ikinci mesajımda senin adını da yazarım
Kızlar özel mesajınızı aldım :) şimdi bilgi veriyorum.Benimki kalıcı dolgu AQUAMİD dolguydu.Üsgt dudaktaydı ve fazla yapılmıştı.Hiç hoşuma gitmiyordu.bir kaç yıl böylr gezmek zorunda kaldım .Çünkü doktorum dolguyu çekmeyi bilmiyordu ama artık bu işi çok iyi biliyor, yani dolguyu enjektöre alabiliyor.Geçen sen fazlallığı aldırdım.Zaten hepsinin alınmasına imkan yok.Ama şu anda dudağım yumuşacık ve o şiş görüntü azaldı çok çok farketti.5 yıllık dolgu dediğin dolgunun markasını veya içeriğini yazarsan daha fazla yardım edebilirim .Çünkü hangi tip dolgu olduğunu bilmediğim için enjektörle alınır mı bilemem.Bu nedenle dolgunun adını rica ediyorum.Sevgilier.
SEVGİLİ KIZLAR ÜZÜLMEYİN TELAŞ YAPMAYIN.kALICI DOLGU BİLE OLSA ÇOK BÜYÜK BİR KISMI ALINIYOR.Ben bu konuda üzülen ve araştıran biri olduğum için duygularınızı çok iyi anlıyorum.Beraber çüzüm buluruz.En azından bu tip maddeleri geri alabilen bir doktorum var.Gerekirse ben onunla konuşurum size özelden adını veririm .Hallederiz.Öpüldünüz:)