Dudak Dolgusu yaptıranlar

1 ay kadar önce bir arkadaşım dudağına estetik yaptırdı, üst dudağı çok inceydi, hep dolgu yaptırıyordu, bıkmıştı artık.Kısa süreli bir operasyonla kalıcı ve muhteşem dudakları oldu. Çok araştırdı sonra,Prof.Dr. Aylin Bilgin Karabuluta yaptırdı, acayip memnun kaldı, 2 günde de işbaşı yaptı, ben de kesin yaptırıcam, hem kalıcı,her sene dolgu yaptırmak gerekmiyor,üstelik de ördek dudağı :) gibi olmuyor çok doğal ve güzel oldu...

permalipmi canım

Bir sene kadar önce ben de enjeksiyon yaptırmıştım. Hala yapıldığı günki gibi duruyor. Ama minicik bir dudağı kocaman yapmıyor. Beklentiye de bağlı tabi, beni memnun etmişti.

Şimdii...Bu operasyonu çok yakında olacak arkadaşlar varr..Tabi korkutmayalım ama,acıyor birazcık... :53:

lokal anestesıyle olduguma ragmen hıssettım ıgneleri.zaten o lokal yapılan ıgneler baslı basına korkunc..ben bıdankıne yaptırırsam kalıcı yaptırırım..gecıcı seyler ıcın o acıyı cekmem bıdaha

Bence de üst dudak alt dudak kadar olsa tam olurmuş ama alt dudak hakikaten güzel olmuş valla :)

çok guzel ama ust dudak nıye alta gore buyuk.ozellıkle sızmı ıstedınız

Teşekkürler canım...üst büyük falan değil,fotodan sanırsam ama,üst ve alt eşit dolgunlukta,benn öyle daha cok seviyorum...:16::16:

Arkadaşlar aranızda dolgu eritici iğne yaptıran var mı? Tamamen dolguyu eritiyor mu ve lütfen bana bunun için İstanbul'da bir doktor tavsiye eder misiniz?

1 ay kadar önce bir arkadaşım dudağına estetik yaptırdı, üst dudağı çok inceydi, hep dolgu yaptırıyordu, bıkmıştı artık.Kısa süreli bir operasyonla kalıcı ve muhteşem dudakları oldu. Çok araştırdı sonra,Prof.Dr. Aylin Bilgin Karabuluta yaptırdı, acayip memnun kaldı, 2 günde de işbaşı yaptı, ben de kesin yaptırıcam, hem kalıcı,her sene dolgu yaptırmak gerekmiyor,üstelik de ördek dudağı :) gibi olmuyor çok doğal ve güzel oldu...

hangi yöntem uygulanmış canım öğrenebilir misin, bide fiyat : )

.........................................................................merhaba

Arkadaşlar aranızda dolgu eritici iğne yaptıran var mı? Tamamen dolguyu eritiyor mu ve lütfen bana bunun için İstanbul'da bir doktor tavsiye eder misiniz?

Bu soruma cevap verebilecek olan yok mu :( İstanbul'da bu eritici iğneyi yapan iyi bir doktor bilen varsa nolur mesaj atsın. Şimdiden teşekkürlerrr

Yaaa kızlar birşey soracagım..Dolgu işleminden sonra ara ara bir bölgede şişme oluyor benim dudaklarda.Dolgu kendine geldi,etkisini gösteriyor diyip gülüyorum :1: Bu sorunu yaşayan varmı aranızda :44:

Yaaa kızlar birşey soracagım..Dolgu işleminden sonra ara ara bir bölgede şişme oluyor benim dudaklarda.Dolgu kendine geldi,etkisini gösteriyor diyip gülüyorum :1: Bu sorunu yaşayan varmı aranızda :44:

Arzucum geçenlerde karamelle özelden konuştuk bu durumu .O da aynı şeyi yaşadığını söyledi :1: bir gün şiş ,diğer gün normal görünüyor .

Arzucum geçenlerde karamelle özelden konuştuk bu durumu .O da aynı şeyi yaşadığını söyledi :1: bir gün şiş ,diğer gün normal görünüyor .

:44: Allah allah..Neden böyle birşey oluyor acaba..Alerjik bir durummu,normalmi ?? Bir bilginiz olursa yazın lütfen,bende bilgi alırsam yazarım mutlaka :34:

Bir sene kadar önce ben de enjeksiyon yaptırmıştım. Hala yapıldığı günki gibi duruyor. Ama minicik bir dudağı kocaman yapmıyor. Beklentiye de bağlı tabi, beni memnun etmişti.

Nerede yaptırdın, ne kadara yaptırdın ve ne kullandılar? Çok soru sordum ama ; Ben de çok istiyorumm=(=(

Aylin bilgin karabuluta nekadara yaptırdı cnm biliyor musun?

tatlım bende surgiderm kullanıldı,senin şimdiki de surgiderm mi,seninki bence erimez ama artık sende yine 15-16 ay kalır gibime geliyor,ben 6 ay kalsa razıyım:31:ikinci 3 ay kalsa ondan sonra da 6 ayda bir yeniletsem ona bile razıyım,yasemin hanım bu sefer üste alta yarımşar tüp uyguladı dimi,ay maşallah nazarımız değmesin:nazar:bayılıyorum böyle olunca
merhabalar ilk olarak iki sene önce agustos sonunda dudak dolgusu yaptırdım plastik cerrah yaptı,ikincisini iki sene sonra dermotolog bu agustosun ikisinde yaptırdım ikisinde de birer enjektör uygulandı bir tüp olup olmadığını bilmiyorum çünkü bakmayı edemedim bu yüzden size sorup duruyorum bir tüpten kaç enjektör çıkıyor diye çünkü bana bir enjektör uygulandı onu iyi biliyorum.

Normal dudağım ince değildi hafiften de dolgun sayılırdı ama ben daha dolgun kalın dudaklarımın olmasını istemiştim ama malesef iki dolgudan da memnun kalmadım dudaklarımda sadece ilk gün şişlik oluştu ertesi gün günler o da indi ve nerdeyse aynı dudağımla kaldı sadece tam da emin değilim ama üst dudağım azıcık yukarı çıktı gibi ya da benim dudak yapım öyleydi çok da hatırlamıyorum eski dudaklarım da hafiften kalın olduğu için ilk dolguda doktordan üst dudağım alta göre daha ince olduğu için oraya daha çok yapmasını istemiştim

Iki dolgudan ikincisinden daha çok memnun kalmadım nerdeyse 10 günde eski halini aldı şu an bir buçuk ay oldu yaklaşık dudaklarım eskisi gibi diyebilirim dudaklarım fazladan bir kalınlık dolgunluk yok gibi çok sinir bozucu o kadar para verdim yaptırdığıma pişman oldum üstelikde ikincisinde dermotolog doktor alt dudağımın sol alt tarafında hata yaptı oraya fazla dolgu vermiş okısım daha çok şişti oraya ilk günler elimle masaj yaptım sol altttakii hahiften olan şişlik insin diye 10. Günde bir de baktım ki içten sol alt tarafında bir tane baya büyük bir tane de küçük beze var ertesi gün doktora gittim orayı gösterdim doktor önce orayı sıktı sonra geçmeyince dolgu eritici iğne yaptı iğne o bezeyi eritti büyük beze eridi küçük beze hala sol alt dudağının içinde duruyor ,dolgu yaptırdığıma pişmanım dudaklarım hala eskisi gibi bu ikinci dolgu sanki birinci dolgudan kalan ya da kendi dudağımında olan üst dudağımın kalkıklığına dolgunluğunu bile bozdu gibime geliyor

Back
X