Dudak Dolgusu yaptıranlar

arzum hanımm merhaba ben dudak dolgusu yaptırmak ıstıyorum ama sızın dolgunuz ıyı olmus anladıgım kadarıyla memnunsunuz sanırım bana onerebılecegınız maddı acıdanda zorlamayacak bıyer var mı acabaa ?

Canım ben meme büyütme yaptırdıgım cerraha gittim direk.Yani diger başka yerlerde ucuz olan yer varmıdır,ne kadardır??Hiç araştırma yapmadım..Doktorum bir tüp dolguyu 1000 tl ye yaptı.Burada daha uygun fiyata dudak dolgusunu yaptıran arkadaşlarımız var.Eminimki bu konuda size yardımcı olacak birileri çıkacaktır :34:

peki arkadaslardan bırı yardımcı olabılır mı guvenılır ıyı yapan ve ıyı bı fıyat verebılecek doktor var mıdır ?

ya bu kadınların dudakları güzelden ziyade yumruk yemiş gibi olmuş.silikonun etkisi geçince şişmiş dudaklar geri söner ama pörsür yani eskisi gibi asla olmaz

Canım benim,bu dolgu maddesiyle yapılan sonuçlar degilki etkisi geçsin..Silikon kullanılmış bu bayanların dudaklarına.Tabi zorlamanın,ameliyat edilip kesilip biçilmenin sonucunda oluşan ödemler var zamanla biraz daha inecektir ama ııhhh.... Sonuçlar çok feci..Bakın en baştaki fotograf Aysu Baceogluna ait.Dudaklarına silikon taktırmıştı,sorun yaşadı çıkarttı.Dudak iç kısmı dikiş dolu ve bu silikonun çıkarılmış hali :50: Baksana büzük büzük duruyor..Netten Aysu Baceoglu dudak yaz arat,sonuçları oku :19:

Bazı yorumlarda üst dudağımın alta göre biraz büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu:49::16:...onlar için farklı bir acıdan çektim(dudağımda sadece parlatıcı var,biraz karanlık çıkmış idare edin artık :9::9:)... $ggg.webp

ya bu kadınların dudakları güzelden ziyade yumruk yemiş gibi olmuş.silikonun etkisi geçince şişmiş dudaklar geri söner ama pörsür yani eskisi gibi asla olmaz

Herşey dozunda güzell...maymun olmuşlar resmen:9::9:

[SUB][/SUB]
Bazı yorumlarda üst dudağımın alta göre biraz büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu:49::16:...onlar için farklı bir acıdan çektim(dudağımda sadece parlatıcı var,biraz karanlık çıkmış idare edin artık :9::9:)...Eki Görüntüle 513770

Çoooooookkkkk güzeller canım :nazar::nazar:Valla içimizde dolgusu en çok işe yarayan,belli olan,iyi sonuç alan sensin galiba :21:Inşallah benimkilerde ikinci dolgudan sonra bu kadar iyi bir sonuç verir :31:

Bazı yorumlarda üst dudağımın alta göre biraz büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu:49::16:...onlar için farklı bir acıdan çektim(dudağımda sadece parlatıcı var,biraz karanlık çıkmış idare edin artık :9::9:)...Eki Görüntüle 513770

ya canım süpeeeeeeeeeeeer ötesi çok güzel çok kıskandım vall
param olsada bodruma gelsem bu ne böyle kim der buna dolgulu diye
güle güle kullan burda zaten beğendiğm en favori dudak
yaaaaaaa bende istiyom bayıldım bayıldım bayıldım:)))))

[SUB][/SUB]

Çoooooookkkkk güzeller canım :nazar::nazar:Valla içimizde dolgusu en çok işe yarayan,belli olan,iyi sonuç alan sensin galiba :21:Inşallah benimkilerde ikinci dolgudan sonra bu kadar iyi bir sonuç verir :31:

Teşekkürler canım :16: senin dudakların da harika:nazar:,2.dolguda çok daha güzel olucak,o günün fotolarını bekliyorum sabırsızlıkla:16: canım olay 2. dolguda benden sölemesi..1. dolgular antrenman oluyo :1::1:

ya canım süpeeeeeeeeeeeer ötesi çok güzel çok kıskandım vall
param olsada bodruma gelsem bu ne böyle kim der buna dolgulu diye
güle güle kullan burda zaten beğendiğm en favori dudak
yaaaaaaa bende istiyom bayıldım bayıldım bayıldım:)))))

Teşekkürler tatlım...en güzeli,daha güzeli :34: senin olsun o zaman...Aylin Hanımı tek geçerim

Eveeet, nihayet ben de bir dudak resmi çekebildim.
Ben şubat 2011de ilk defa çok belli olmasın diye üst dudak çizgimden çok az dolgu yaptırmıştım. Çok belirgin olmadı istediğim gibi, yanlış anlaşılmasın ama 3 ay gibi bir sürede neredeyse kayboldu. yine de şu anda üst çizgide olan kabarıklığı o zaman yapılan dolguya bağlıyorum ben. sonra geçen yaz üst dudağıma içten dolgu yaptırdım, bu sefer 6 ay kadar kaldı ama tamamen geçmedi. en son mayıs ayında hem üst hem alt dudağa içten yapıldı. şu anki halinden memnunum, zaten çok fazla dolgunlaştırmıyorum birden bire koca dudaklı görünmemek için ama bence her dolgudan sonra az bir miktarı kalıcı oluyor.

$dudak.webp

Son düzenleme:
Eveeet, nihayet ben de bir dudak resmi çekebildim.
Ben şubat 2011de ilk defa çok belli olmasın diye üst dudak çizgimden çok az dolgu yaptırmıştım. Çok belirgin olmadı istediğim gibi, yanlış anlaşılmasın ama 3 ay gibi bir sürede neredeyse kayboldu. yine de şu anda üst çizgide olan kabarıklığı o zaman yapılan dolguya bağlıyorum ben. sonra geçen yaz üst dudağıma içten dolgu yaptırdım, bu sefer 6 ay kadar kaldı ama tamamen geçmedi. en son mayıs ayında hem üst hem alt dudağa içten yapıldı. şu anki halinden memnunum, zaten çok fazla dolgunlaştırmıyorum birden bire koca dudaklı görünmemek için ama bence her dolgudan sonra az bir miktarı kalıcı oluyor.

Eki Görüntüle 515406

Canım çok güzel görünüyor :16: Üst dudaktaki çıkıntıya bayıldım :nazar::nazar: Evet,kesinlikle ikinci dolguyu yaptırmalıyımmmmmm :52::52:

Yakin zamanda yasemen hanima gidecek olan var mi ? Eger varsa ,ortak bir gun belirleyim.
Kendisinden prp hakkinda bilgi almak icin , gitmek istiyorum.

Merhaba kizlar, ben Holladadan.
Yakin zaman icinde İzmire izine gelecegim ve dudak dolgusu yapmak istiyorum. Tecrubesi olan varsa lutfen bilgi istiyorum. Ama kalici dolgu degil, Restylane 6 - 12 aylik dolgu. Hangi doktoru öneriyorsunuz bana Ve ne kadara yaptiniz? Tskler

yaklaşık bir ay önce burun ameliyatı oldum 2 haftada kendine gelmesi imkansız bir ay da yeni toparlandım herşey eskisi gibi ama ilk 15 gün gerçekten çok zor.mutlaka ameliyat olanın yanında birileri olmalı fiziken değilde ruhen destek çok gerekli.ha şimdi çok iyiyim bir ayda herşey geride kaldı şükürler olsun çok memnunum iyiki yaptırmışım ama bundan bir hafta öncesine kadar lanet ediyordum niye bunu kendime yaptım diye:)

başka bir konu ise cuma günü yani bu gün 2. günü dudak dolgusu yaptırdım..yaklaşık tuonela gibi şişlikler yaşadım ama şuan çok memnunum istediğim gibi kalkık dudaklarım oldu umarım inmez şimdide inecek diye korkuyorum.geçici dolgu yaptırdım amalian ile doldurdu doktorum.0.5cc kullanıldı bakıyorumda herkez 1cc kullanmış inşallah kısa sürede sönmez okadar para veriyoruz umarım değer.

ben de amalian ile dolgu yaptırdım 0.3 cc yaptı ama doktor kalanını bu cuma yaptırıcam..seninki ne durumda?

Back
X