Dudak Dolgusu yaptıranlar

kime yaptirdin ve ne yapildi cnm sana? vede maliyeti neydi ?
ayrica cok guzel :)
alt dudagada mi yaptirdin yoksa sadece ust dudaga mi?:44:

Canım ben Istanbulda Hasan Fındık a yaptırdım dudak dolgumu.Bir tüpü 1000 tl.Bana iki tüp uygulandı ama çogusu gitti.Bu hali ile şu anki hali arasında fark var zaten,belli oluyor.Şimdi tekrar uygulatacagım.İkinci dolgudan sonra daha kalıcı oldugunu daha uzun süre gittigini söylüyor arkadaşlarım.İnşallah öyle olur ;) Üst dudaga bir tüpten biraz daha fazla uygulandı canım.Alt dudagada kalan ilaç enjekte edildi.Görüldügü üzere dudaklarım oldukça dolguyu emmiş :9: Bu arada dudaklarımı begendigin içinde çok teşekkür ederim :16:Uygulatmayı düşünüyorsanda çokgüzel sonuçlar dilerim canım :29:

Son düzenleme:
arzumcum,bu ikinci dolgu yapılmış hali mi yoksa daha yapılmadı mı

Yok kıızzz....İkinci dolguyu daha yaptırmadım,bu perşembe günü yaptıracagım :18: Bu şu anki hali.İlk dolgudan 6 ay sonraki hali oluyor sanırım.Ne kadar geçti aradan tam hatırlayamadım şimdi :44: Çok heyecanlıyım canım yaa..Rüyalarıma girmeye başladı bile :27:

Canım ben Istanbulda Hasan Fındık a yaptırdım dudak dolgumu.Bir tüpü 1000 tl.Bana iki tüp uygulandı ama çogusu gitti.Bu hali ile şu anki hali arasında fark var zaten,belli oluyor.Şimdi tekrar uygulatacagım.İkinci dolgudan sonra daha kalıcı oldugunu daha uzun süre gittigini söylüyor arkadaşlarım.İnşallah öyle olur ;) Üst dudaga bir tüpten biraz daha fazla uygulandı canım.Alt dudagada kalan ilaç enjekte edildi.Görüldügü üzere dudaklarım oldukça dolguyu emmiş :9: Bu arada dudaklarımı begendigin içinde çok teşekkür ederim :16:Uygulatmayı düşünüyorsanda çokgüzel sonuçlar dilerim canım :29:

cok sagol canim, yaptirmayi dusundugum icin ilgileniyorum... senin onceki fotonu gorme sansimiz varmi acaba? bende dudagimin fotografini koyup fikirlerinizi almak istiyorum. Ust dudagim ince acaba dolgu olunca nasil olur bu fikir beni hem heyecanlandiriyor vede korkutuyor.:41:

Arzum harika görünüyorsun bu halinle bile :nazar:

Berry ,karamel ve diğer İzmirli hatunlar :) bir sonrakini biz ne zaman yaptıralım :32:

Canım,bu dolgu yapılmadan önceki hali Buda dolgudan sonraki hali ..Buda dolgudan bir gûn sonraki hali ;) Umarım yardımcı olabilmişimdir.Geçmiş sayfalarda fotograflarım var zaten.282. Sayfa olması lazım

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $image.webp
    $image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $image.webp
    $image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $image.webp
    $image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $image.webp
    $image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.webp
    $image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar fotografları cepten yüklediğim için karışık olmuş.Şöyle açıklayım ... Dudaklarımda parlarıcı olan iki fotograf dolgudan önceki hali.Üzerimde beyaz t shırt olan iki foto dolgudan sonraki ilk akşam.Pembe ruj olan iki fotograf ise dolgudan sonraki gün çekildi canım ☺

iyi görünüyor hala, bir süre daha idare edermiş aslında.
İdare edemem Alexus,idare edemem :9:Böyle bir reklam vardıda ondan öyle dedim canım yanlış anlama :34:Yok anam doktoruda ikna etmişken vazgeçemem vallahi :52:
Arzum harika görünüyorsun bu halinle bile :nazar:

Berry ,karamel ve diğer İzmirli hatunlar :) bir sonrakini biz ne zaman yaptıralım :32:

Hadi bakalım...Benden sonra sıra sizde olacak o zaman :34:Gerçi siz benden hızlısınız ama neyse :54:

ben bzimkini baharda yaptıralım derim neden dersen benim çok kötü bi topak var dudağımda ve baktığında belli yani enazından ben farkediyorum.:19:
oyuzden nisan falan derim nasılll:52:

Hadi ya :50: Of karamelim demek sende de topak oluştu .Sakın masaj fln yapma eriyor çünkü .Ben dudaklarıma masaj yapa yapa erittim iyice .Ama bendeki topak öyle böyle değildi .Üst üste yapıldığı için böyle oldu :(
Juverderm yaptıralım bari zamanı gelince.

Berry sen ne zamana düşünüyorsun canım ?

Hadi ya :50: Of karamelim demek sende de topak oluştu .Sakın masaj fln yapma eriyor çünkü .Ben dudaklarıma masaj yapa yapa erittim iyice .Ama bendeki topak öyle böyle değildi .Üst üste yapıldığı için böyle oldu :(

canım benım bu topak taaa ilk yaptırdığımda oluştu ama illet ovsamda masj yapsamda sıksamda gitmio yer etti
benım her dolgudan sonra dehset topak topak oluodu zaten :5: ama alt dudakta nedense olmuo pek valla juvaderm olur teosyalade hayr demem
maritsacım sen hangi ay düşünüosun kı?
birdahakine nası yaptırcaksın yarımmı çeyrek mi?:ssz: tam mıııı:52:

canım benım bu topak taaa ilk yaptırdığımda oluştu ama illet ovsamda masj yapsamda sıksamda gitmio yer etti
benım her dolgudan sonra dehset topak topak oluodu zaten :5: ama alt dudakta nedense olmuo pek valla juvaderm olur teosyalade hayr demem
maritsacım sen hangi ay düşünüosun kı?
birdahakine nası yaptırcaksın yarımmı çeyrek mi?:ssz: tam mıııı:52:

Ben pilli diş fırçam ile masaj yapmıştım :52: birazda ısırdım çünkü çok rahatsız edici boyuttaydı.

Of bilemiyorum zaman konusunu .Tam hiçbir zaman yaptıramam :50: her daim çeyrek bundan sonra.

Ben pilli diş fırçam ile masaj yapmıştım :52: birazda ısırdım çünkü çok rahatsız edici boyuttaydı.

Of bilemiyorum zaman konusunu .Tam hiçbir zaman yaptıramam :50: her daim çeyrek bundan sonra.

kuzum çeyrek yetiyor mu yaptırıyorsan yarım yaptır bari derim ben???:8:
çeyrek 0,2 oluyodu demi cnm:ssz:

Ya kızlar,iki tüple rekor bende galiba :))) Ama gördüğünüz gibi abartı birşeyde olmadı yani.Bende her dış fırtçaladıgımda en son dudaklarımıda fırtçalarım.Hele naneli dış macunuysa dudaklar dolgun görünüyor.mutlu oluyorum :D Bakalım bu sefer ne kadar uygulayacak doktorum :*

sanırım aranızda hıc ankarada dudak dolgusu yaptıran yok :(((

bı yardım ıstedım ama kımsede cıt cıkmadıı

Valla bana da azalmış geliyor nedense,ben de masaj yaptım masaj yapın dedi erimiş midir çok masaj yapınca diye arayıp sorsak ya,8 ay demişti,bende ilk seferde nerdeyse hiç olmamıştı topak,çok az numunelikti,3 ay sonra 2. yi yaptırınca yaptırınca topaklık oldu baya topaktı,ama geçti şimdi dolgunun kendi de az gibi yapıldıktan 4-5 gün sonraki halini çok beğenmiştim,şimdi ağustostaki hali kadar bile kalmadı anlamadım ki,ilk dolgumda 1 ay sonra bile bu kadardan fazla kalmıştı dudağımda şimdi 2 hafta geçti sadece bana sanki ilk haline yakın görünüyor çok az kalmış gibi dolgu,juvaderm yaptırsak bence daha iyi olur gibi,bizim metabolizmalarla mı alakalı acaba

Valla bana da azalmış geliyor nedense,ben de masaj yaptım masaj yapın dedi erimiş midir çok masaj yapınca diye arayıp sorsak ya,8 ay demişti,bende ilk seferde nerdeyse hiç olmamıştı topak,çok az numunelikti,3 ay sonra 2. yi yaptırınca yaptırınca topaklık oldu baya topaktı,ama geçti şimdi dolgunun kendi de az gibi yapıldıktan 4-5 gün sonraki halini çok beğenmiştim,şimdi ağustostaki hali kadar bile kalmadı anlamadım ki,ilk dolgumda 1 ay sonra bile bu kadardan fazla kalmıştı dudağımda şimdi 2 hafta geçti sadece bana sanki ilk haline yakın görünüyor çok az kalmış gibi dolgu,juvaderm yaptırsak bence daha iyi olur gibi,bizim metabolizmalarla mı alakalı acaba
Arayalım tabii de ,aradığımızda ne diyeceğiz :26: Ben anlamıyorum geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar 1 sene idare etti bizi dolgu demişler .Bizim ise 1 ay bile dayanmıyor :53: zayıflamak için metebolizmayı hızlandırıcı çay fln içiyorum acaba ondan mı :/ üffff sıkıldım berry ya .Biz dolguya para yetiştiremeyeceğiz böyle .

Ben de ödemli haline yani 1.gününe bayılıyorum .Sonra zaten hızla eriyor :50:
kuzum çeyrek yetiyor mu yaptırıyorsan yarım yaptır bari derim ben???:8:
çeyrek 0,2 oluyodu demi cnm:ssz:
0.2 oluyordu :26: bana yetiyor çünkü yarım tüpü annemler çakar gibi artık.

Arzum bence bu sefer çok uygulamaz çünkü dudakların gayet hoş görünüyor .

Son düzenleme:
Arayalım tabii de ,aradığımızda ne diyeceğiz :26: Ben anlamıyorum geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar 1 sene idare etti bizi dolgu demişler .Bizim ise 1 ay bile dayanmıyor :53: zayıflamak için metebolizmayı hızlandırıcı çay fln içiyorum acaba ondan mı :/ üffff sıkıldım berry ya .Biz dolguya para yetiştiremeyeceğiz böyle .

Ben de ödemli haline yani 1.gününe bayılıyorum .Sonra zaten hızla eriyor :50:

0.2 oluyordu :26: bana yetiyor çünkü yarım tüpü annemler çakar gibi artık.

Arzum bence bu sefer çok uygulamaz çünkü dudakların gayet hoş görünüyor .

Ben de 2-3 kere yeşil çay içtim ondan şüpheleniyorum:27:zaten hızlı niye yaptım diye yedim bitirdim kendimi:31:biz evet yetisemiyoruz bu duruma bir 3 ay en azından yeter sanıyordum ama arzumun dediği gibi idare edemicem idare edemicemm:52:hala duruyor tepede semsert hissediliyor ama olmaz ki canım böyle azalmış hali beni üzüyor:31:herşey biryana o kadar acıyı boşuna mı çektim ben:26:belki surgiderm zaten çabuk eriyendense 6-12 ay yazmış biryerde surgiderm için ama yok bu fena bir durum

Back
X