• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben yaptırdım kızlar iki sene önce filan restylane maddesi kullanılandan. İlk hafta baya şiş kaldı özellikle ilk günler .. Ama normal ilk zamanlar şişmesi tabi.. Bağdat caddesinde Emre İlhan a yaptırdım hemde 750 TL ye.. Bir ay sonra inip kayboldu yavas yavas zaten şekli de güzel olmadı. Belki benim dudak yapımla ilgilidir kabul etmemiştir maddeyi bilemicem orasını yok yere kimseyi suçlamam.. Ama saolsun Emre Bey beni çağırdı sonradan tekrar gitseydim benden ücret almadan yine yapıcaktı.. Benim zamanım yoktu gidemedim.. Sonradan aynı işlemi 400 - 450 TL ye yapan hastaneler buldum ama yaptırmadım ben bişeyden soğuyunca bidaha zor oluyo.. Bu işlem çok basit bi işlem yaptırdıgınız yer hijyenik olsun bide tabi yapan kişi deneyimli olsun yeter..Öyle tutup Acıbadem Hast. e filan gitmeye gerek yok yani. Ben çok iyi biyere yaptırdım da noldu yani memnun kalmadım.. Fiyatı uygun olarak gaziosmanpaşa da Özel Bahat Halk Hastanesi var oranın fiyatı uygundu sordugumda.. 400 filandı sanırım ama geçen sene oldu bu..

Bence de en en önemli faktör doktor seçimi , çünkü deneyimli ellerde yapılmayan işlemler gerçekten hoş olmayan görüntülere sebep olabiliyor ve kişinin eski haline dönmesi de bir süreç gerektirdiğinden sıkıntılı durumlar yaratabilir.Şahsen benim başıma böyle bir durum gelmesini bile düşünemiyorum.
Benimde dudaklarım çok inceydi , özellikle üst dudağım hiç yok gibi ince bir çizgi gibiydi.Başta çok korkmama rağmen çok başarılı saç tedavim sonrası tanıdığım,güvendiğim ve kliniğinde gördüğüm diğer hastalarında yaptığı güzel uygulamaları görüp özendiğim cesaret ederek yaptırdığım dolgu işlemimi yapan dr.kerem baykal'dan çok memnunum.Botoks-dolgu yaptırmak isteyen arkadaşlar ben derimki internet arama motorlarından dr.kerem baykal adını sizde bir araştırın...

Bacagımın dizlerime doğru olan iç tarafından yağ alıp dudagıma enjekte ettiler 3 gun önce. Üst dudağıma 2cc alta 1 cc bu şekilde duydum doğru mu yazdım bilmiyorum:50: bana üstü kalın dudak yakışmadı gibi sanki, şuan mor bide, doktor aynaya bakma dedi, kolaysa sen bakma! Diyemedim ya la:43:

Bacagımın dizlerime doğru olan iç tarafından yağ alıp dudagıma enjekte ettiler 3 gun önce. Üst dudağıma 2cc alta 1 cc bu şekilde duydum doğru mu yazdım bilmiyorum:50: bana üstü kalın dudak yakışmadı gibi sanki, şuan mor bide, doktor aynaya bakma dedi, kolaysa sen bakma! Diyemedim ya la:43:

geçmiş olsun . foto paylaşman mümkün mü ? bir de bu işlemi ne kadar da bir tekrarlamak gerekiyormuş. sakıncaları var mıdır araştırdınız mı:26:

Bende karın bölgemden yağ aldırıp dudaklarına enjekte ettirmiştim..Üstelik 7 cc :)) İlk başlarda şişlik olması normal,geçecek endişe etme.Bende morluk olmamıştı,doktorumun eli hafifmiş :) Daha öncesinde dudaklarıma hyalüronik asit te enjekte ettirmiştim ama yağ dolgusunu daha çok beğenmiştim açıkcası.Yağ dolgusu daha güzel oldu..
Sabırlı ol canım,doktorununda dediği gibi aynaya fazla bakıp canını sıkma..Korkma öyle kalmayacak ;) Bir miktarı eriyor ilk haftada..

Yağ dolgusunun son hâli

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 129
kızlar benım yag dolgusu tamamen eridi:))) tekrar dolgu yaptırıcam,ama tüpü paylasmak istiyorum yarısını,samsun istanbul kocaelınde olan düsünüenler bana mesaj atabılırmı:))

Eklentiler

• $2013-07-28 17.05.29.webp
    $2013-07-28 17.05.29.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 136
Selam arkadaşlar ,ben yeni üye oldum.Ben de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.Ne kadar süre kalıyor ve ağrılı bir işlem mi çok merak ediyorum

ben yaptırdım kızlar iki sene önce filan restylane maddesi kullanılandan. İlk hafta baya şiş kaldı özellikle ilk günler .. Ama normal ilk zamanlar şişmesi tabi.. Bağdat caddesinde Emre İlhan a yaptırdım hemde 750 TL ye.. Bir ay sonra inip kayboldu yavas yavas zaten şekli de güzel olmadı. Belki benim dudak yapımla ilgilidir kabul etmemiştir maddeyi bilemicem orasını yok yere kimseyi suçlamam.. Ama saolsun Emre Bey beni çağırdı sonradan tekrar gitseydim benden ücret almadan yine yapıcaktı.. Benim zamanım yoktu gidemedim.. Sonradan aynı işlemi 400 - 450 TL ye yapan hastaneler buldum ama yaptırmadım ben bişeyden soğuyunca bidaha zor oluyo.. Bu işlem çok basit bi işlem yaptırdıgınız yer hijyenik olsun bide tabi yapan kişi deneyimli olsun yeter..Öyle tutup Acıbadem Hast. e filan gitmeye gerek yok yani. Ben çok iyi biyere yaptırdım da noldu yani memnun kalmadım.. Fiyatı uygun olarak gaziosmanpaşa da Özel Bahat Halk Hastanesi var oranın fiyatı uygundu sordugumda.. 400 filandı sanırım ama geçen sene oldu bu..

emre ilhan kbb uzmanı değil miydi ya? nasıl oldu yani siz mi istediniz?

angel 24 cüm mesaj kütün dolmus bı baksana,iki tüp bana fazla gelio,uygun fiata vericem düsünen varsa...

Selam arkadaşlar ,ben yeni üye oldum.Ben de dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.Ne kadar süre kalıyor ve ağrılı bir işlem mi çok merak ediyorum

Selam , özellikle üst dudak dolgusunda bir miktar ağrı oluyor ama bu dayanılmaz veya çok rahatsız edici boyutta değil.Ama işlem yapılmadan anestezi yapılmasının çok faydası var bence.Benim dolgum yapılmadan dolgu yapılacak alana merhem ile anestezi yapıldı ve dediğim gibi çok hafif bir ağrı hissettim ilacı verirken.Bende 8 ay önce yaptırmıştım en son ve artık biraz azaldı sanırım Kasım gibi falan yeniden yaptıracağım.Bende işlem sonrası hiç morarma olmadı ama ilk yapıldığında ödemden dolayı dudaklar daha dolgun oluyor sonra max.bir haftada ödem bitip son şeklini alıyor.Yani yaklaşık 15 dakikalık bir işlem sonrası güzel dudaklar ve güzel gülüşe sahip olunabiliyor :)))
Ama güzel sonuçlar almak için doktorunuzu iyi araştırıp seçmenizi öneririm zira başarısız , kötü bir işlem yapılırsa geri dönüşü kısa sürede olmaz , bir dolgunun etkisi 8-10 ay kalıyor çünkü.

Arkadaşlar uzun bir süredir gerek ben, gerekse arkadaşlarım dolgumuzu Ankara Dr Mehmet Akgün'e yaptırıyoruz. Önceleri yeri Uğur Mumcu caddesinde idi. Şimdi Bahçelievler 7. caddede. 8 yıldır doktorumuzu değiştirmedik. Zaten özellikle dolgu hastası çok fazla olan bir hekim. Gidince zaten görürsünüz. Arzu edene telefonunu adresini veririm ama zaten yazsanız google dan da çıkar.

Evet kıızzz :)) Duak dolgusuda yaptırdım ben hemde iki kez.Önce Hyalüronik asitle yaptırdım sonra yağ dolgusu yaptırdım.Buraya fotoğraflarımı eklemiştim ama gerilerde kaldı tabi.Yine ekliyimde görsün görmeyen arkadaşlarda sende :34:

Canım..Ben iki kez dolğu yaptırdım biri hyalüronik asitle sonrasındada yağ dolgusu idi.Fotoğraflarım buradada var,eklemiştim.Albümümde göğüs estetiği olduğum için göğüs fotoğraflarımda var,o yüzden gelen her arkadaşlık tekliflerini kabul edemiyorum özür dilerim.Meme estetiği düşünen,olan,olacak arkadaşları ekliyorum genelde.Sizin için,bilgilendirmek adına öncesi,hyalüronik asit sonrası ve yağ dolgusu sonrası olan fotoğraflarımı tekrar ekliyorum canım..Bakın bakalım beğenecekmisiniz :34: Eki Görüntüle 758017 Eki Görüntüle 758018 Bu dudaklarımın dolgudan önceki hali..... Eki Görüntüle 758019 Eki Görüntüle 758020 Bu iki fotoğraf iki tüp Hyalüronik Asitten sonraki hali :)) Bu ekleyeceklerimde yağ enjeksiyonundan sonraki hali.. Eki Görüntüle 758021 Eki Görüntüle 758022 Eki Görüntüle 758023 Buda şişlikler gidipte kendine geldikten sonraki hali.. Eki Görüntüle 758024 Eki Görüntüle 758025 [/QUOTE
Ay masallah valla cok basarili bi operasyon olmus bayildim bittim:)

Teşekkür ederim Bebiqqq ;))

Canım bende bayıldım ama yaa gerçekten haarika hatta gördüğüm en guzel dudak dolgusu diyebilirm. Nerde ve ne kadara yaptırdın hayatım bilgisini paylaşabilirmisin özel mesajdan yada mail den ya da burdan ben de çok istiyorum . sence peki yağ dolgusu daha mı iyi ? Çok guzel olmuş ya..

Selam , özellikle üst dudak dolgusunda bir miktar ağrı oluyor ama bu dayanılmaz veya çok rahatsız edici boyutta değil.Ama işlem yapılmadan anestezi yapılmasının çok faydası var bence.Benim dolgum yapılmadan dolgu yapılacak alana merhem ile anestezi yapıldı ve dediğim gibi çok hafif bir ağrı hissettim ilacı verirken.Bende 8 ay önce yaptırmıştım en son ve artık biraz azaldı sanırım Kasım gibi falan yeniden yaptıracağım.Bende işlem sonrası hiç morarma olmadı ama ilk yapıldığında ödemden dolayı dudaklar daha dolgun oluyor sonra max.bir haftada ödem bitip son şeklini alıyor.Yani yaklaşık 15 dakikalık bir işlem sonrası güzel dudaklar ve güzel gülüşe sahip olunabiliyor :)))
Ama güzel sonuçlar almak için doktorunuzu iyi araştırıp seçmenizi öneririm zira başarısız , kötü bir işlem yapılırsa geri dönüşü kısa sürede olmaz , bir dolgunun etkisi 8-10 ay kalıyor çünkü.

Selam biraz endişelerim vardı açıkçası ama tavsiye üzerine Dr Özgür Evren Ersoya gittim .o kadar memnun kaldım ki anlatamam.çok az bir ağrı oldu ama sonrası muhteşem oldu.bakalım kaç ay etkisi sürecek.çünkü bünyeyle de biraz alakası varmış. bazı bünyelerde daha çabuk eriyormuş.

Arkadaşlar ben Dr.mehtap Bayramoğlu ile görüştüm fakat daha önce bu Dr da işlem yaptıran varsa lütfen memnuniyetini yazsın. Iyi bir doktorsa gidip botoks ve dudak dolgusu yaptıracağım"......ayrıca Esteroyal de istanbul ataşehir oluyor..yaptıran var mı.? Acilen cevap bekliyorum
:1:

Kızlar merhaba ben de yeni üye oldum foruma. Perşeme gününe randevumu aldım ben de dudak dolgusu yaptırıcam. Serdar Eren le beraber çalışan bir doktor var Burak Bey ona yaptırma kararı aldım. Hayatımda ilk defa yaptırıcam baya korkuyorum ama burdaki fotoları görünce de cesaret geliyo :) bu doktora yaptıran var mı hic? sonrasinda sislik agri vs fazla oluyo mu?

merhaba kızlar bende dudak dolgusu yaptırmayı planlıyorum bu ara. geçen mayıs gibiydi sanırım burun dolgusu yaptırdım gayet memnunun sırada dudaklar var aynı doktora yaptırıcam ama malum öğrencilik para biriktiriyorum şuan :16:

Back
X