- Konu Sahibi emellce
- #4.461
ben yaptırdım kızlar iki sene önce filan restylane maddesi kullanılandan. İlk hafta baya şiş kaldı özellikle ilk günler .. Ama normal ilk zamanlar şişmesi tabi.. Bağdat caddesinde Emre İlhan a yaptırdım hemde 750 TL ye.. Bir ay sonra inip kayboldu yavas yavas zaten şekli de güzel olmadı. Belki benim dudak yapımla ilgilidir kabul etmemiştir maddeyi bilemicem orasını yok yere kimseyi suçlamam.. Ama saolsun Emre Bey beni çağırdı sonradan tekrar gitseydim benden ücret almadan yine yapıcaktı.. Benim zamanım yoktu gidemedim.. Sonradan aynı işlemi 400 - 450 TL ye yapan hastaneler buldum ama yaptırmadım ben bişeyden soğuyunca bidaha zor oluyo.. Bu işlem çok basit bi işlem yaptırdıgınız yer hijyenik olsun bide tabi yapan kişi deneyimli olsun yeter..Öyle tutup Acıbadem Hast. e filan gitmeye gerek yok yani. Ben çok iyi biyere yaptırdım da noldu yani memnun kalmadım.. Fiyatı uygun olarak gaziosmanpaşa da Özel Bahat Halk Hastanesi var oranın fiyatı uygundu sordugumda.. 400 filandı sanırım ama geçen sene oldu bu..
Bence de en en önemli faktör doktor seçimi , çünkü deneyimli ellerde yapılmayan işlemler gerçekten hoş olmayan görüntülere sebep olabiliyor ve kişinin eski haline dönmesi de bir süreç gerektirdiğinden sıkıntılı durumlar yaratabilir.Şahsen benim başıma böyle bir durum gelmesini bile düşünemiyorum.
Benimde dudaklarım çok inceydi , özellikle üst dudağım hiç yok gibi ince bir çizgi gibiydi.Başta çok korkmama rağmen çok başarılı saç tedavim sonrası tanıdığım,güvendiğim ve kliniğinde gördüğüm diğer hastalarında yaptığı güzel uygulamaları görüp özendiğim cesaret ederek yaptırdığım dolgu işlemimi yapan dr.kerem baykal'dan çok memnunum.Botoks-dolgu yaptırmak isteyen arkadaşlar ben derimki internet arama motorlarından dr.kerem baykal adını sizde bir araştırın...