• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar merhabalar;

Ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum lakin etrafımda dudak dolgusu yaptırıp, ördek gibi dolaşan çok kişi var. Benim dudaklarım gerçekten ince; hafif kalınlaşması benim için kafi olacaktır. Ama yine de bi tüp kullanılır diye tahmin ediyorum.

Instagram'dan Luva Klinik'in hesabına hasbelkader rastlayıp; yaptıkları dudakları inceleme fırsatı buldum. Güzel gözüküyorlar. Ama yine de sizlere danışmak istedim.

Aranızda, İstanbul'da dudak dolgusunu doğal yapan bir yer tavsiye edecek biri olursa çok mutlu olurum.

canım senin bildiğin gördüğün kaynağına güvendiğin uzun süre kalıcı (2-3 yıl) dudak dolgusu var mı . yalnız yağ transferi şeklinde değil .
Araştır canım :KK66: Buna dermis tabakasından dudak dolgusu gibi netten birçok doktorun açıklaması vardı.Hatta ben paylaşmıştım ama bulursam yine senşn için paylaşırım :KK66:

canım senin bildiğin gördüğün kaynağına güvendiğin uzun süre kalıcı (2-3 yıl) dudak dolgusu var mı . yalnız yağ transferi şeklinde değil .
2-3 Yıl kalıcı bir dolgu maddesi bilemiyorum canım. Zaten dolgu maddesinin kalıcılığı kişiden kişiye değişiyor. En kalıcısı dudak implantı ama onada cesaret gerek maalesef.. Sürekli tekrarlatmak gerek Hyalüronik asitte olsa,yağ dolgusuda olsa. Tekrarlattıkça kalıcılık biraz artıyor. Ünlülerde sürekli tekrarlatıyor zaten,öyle kalıcı olsa onlarda o maddeyi tercih ederdi sanırım ;)

arkadaşlar luvaklinikte dudak dolgusu yaptıran varmı?ilkkez yaptırıcam bu işlemi ve biraz endişeliyim aaçıkcas1 yıl fiyatı 900 1 buçuk yıl 1000 tl olduğunu sölediler ama birbuçuk yıl yıl gerçekten kalıcılığı devam ediyormuve acıma yanma vss çok fazla oluyoumu bu konuda bilgili akadaşlar yardım bekliyorum
arkadaşlar merhabalar,

bugün luva klinikde dudak dolgusu yaptırdım. Juvederm 1 ml. Görüntü oldukça güzel fakat dudaklarım şu an çok sert ve gerginler, umarım geçici bir durumdur. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim

Arkadaşlar merhaba , ben dudak dolgusu yaptırdım,bugün 8. Gün,asimetri oluştu acaba ödem mi ? Juvaderm 1.1 ml yapıldı, buz koyuyorum gün be gün değişiyor iniyor gibi, ama her yer eşit inmemekle birlikte sanki şişiyorda, ödem mi oluyor acaba ? Yoksa dolguyu eşit yapmadı mı ? Dudaklarım inceydi evet ama asimeyrik değildi en azından şuan çok pişmanım, tecrübeli arkadsşlar deneyimlerini yazabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba , ben dudak dolgusu yaptırdım,bugün 8. Gün,asimetri oluştu acaba ödem mi ? Juvaderm 1.1 ml yapıldı, buz koyuyorum gün be gün değişiyor iniyor gibi, ama her yer eşit inmemekle birlikte sanki şişiyorda, ödem mi oluyor acaba ? Yoksa dolguyu eşit yapmadı mı ? Dudaklarım inceydi evet ama asimeyrik değildi en azından şuan çok pişmanım, tecrübeli arkadsşlar deneyimlerini yazabilir mi ?
ben daha 2. gündeyim. Asimetri olmadı ama buz koyduktan sonra iyice şişiyor, bıraktım buz koymayı o yüzden. Bende de aşırı sertlik var plastik gibi oldu dudaklarım. Sen de sertlik oldu mu ? yardımcı olursan sevinirim..

ben daha 2. gündeyim. Asimetri olmadı ama buz koyduktan sonra iyice şişiyor, bıraktım buz koymayı o yüzden. Bende de aşırı sertlik var plastik gibi oldu dudaklarım. Sen de sertlik oldu mu ? yardımcı olursan sevinirim..
fotoğrafınızı görmem mümkünmü ve ne kadara yaptırdınız

arkadaşlar dolgu sonrası dudakta sertlik normal mi ? kliniğim pazar olduğu için kapalı çok endişeliyim.. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Selam... benim resimde goruldugu uzere dogustan dudak yarigim var, kk deki butun dudak dolgu forumlarini okudum. Dudaktaki asimetriyi bu yontemle duzeltebilen varmi pek rastlamadim. Aslinda bu resimleri hem suzden fikir almak, hemde bu dolgu isleminde alacagim yolu benim durumumdaki insanlara yardimci olmak icin koyuyorum. Yarin izmirde bi klinikle gorusmeye gidecegim. Mevcut olan dikis icin olumlu bi yanit alabirmiyim bi fikrim yok. Benim gibi rahatsizligi olanlar icin adim adim bu asamalari anlatmaya calisacagim... sizdende ricam bu yolda bana destek olmaniz... sevgilerimle:))

Eklentiler

• 20150315_183625.webp
    20150315_183625.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.428
  • 20150315_183704.webp
    20150315_183704.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 901
Sertlik oldu, ödemden oluyormuş sertlik, bende 3. Günden sonra doktırumun tavsiyesi üzwrine buz koydum, ilk yaptırdığımda buz koyma dediler,sıcak soğuk değişim iyce morartır dedi, 3. Gün süst dudağın solu şişmiş sağ inik gibi oldu kontrole gidince ödem dedi ve buz koy ama çok tutma sadece üşüt dedi, 6. Gün uyandım sağ tarafa çok buz tutmamıştım sağ alt şişmiş, her yerine tutuorm şimdi bugün çok şükür eşit her yeri, ödemmiş yani

arkadaşlar dolgu sonrası dudakta sertlik normal mi ? kliniğim pazar olduğu için kapalı çok endişeliyim.. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
İkinci gün en korkunç gününoluyor sert ve şiş oluyor hiç korkmayın 3. Gün geçmeye başlayacak bile o plastik his geçecek ve kendi dudağınız gibi olacak yani hissetmeyeceksiniz dolguyu, ben 10. Günümdeyim

Kızlar 0.5 cc yaptırabileceğim bi yer var mı yani yarım..daha önce 1 cc yaptırdım dudağım zaten kalın sayılabilecek bi dudak ilk 3-4 ay kocaman gezmek zorunda kalmıştım...biriyle ortak yapabileceğim yada yarım yapacak bi yer söylerseniz çok mutlu olucam

Kızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.169
  • image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.808
  • image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 1.032
Kızlar bende sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım ilk bi hafta çok şişti sertlik ödem yaptı biraz ördek dudak oldum ama şimdi sonuçtan çok memnunum dozunu iyi ayarlıcak bi doktora gittikten sonra bence yüzde baya etkili değişiklik yapıyo.eski yeni resimlerimi de koyuyorum

canım dudakların mutiş olmuş yahu kime ve nerde yaptırdın çok güzel yapmış en önemlisi doğal olmuş kaç cc
kullanıldı acaba nolur izmir deeeeeeeeeeeeeee nolur

canım dudakların mutiş olmuş yahu kime ve nerde yaptırdın çok güzel yapmış en önemlisi doğal olmuş kaç cc
kullanıldı acaba nolur izmir deeeeeeeeeeeeeee nolur
Canım çok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim.İzmirde Ufuk Bilkay doktorum :) inan kaç cc bilmiyorum sormadım ama 1 iğneyi bitirmedi.kesinlikle doğal istediğimi söyledim.zaten resimde gördüğün boşluklara uyguladı sadece iç kısımdan o yüzden doğal oldu dışardan hiç anlaşılmıyo.gerek olursa alta yaparız dedi ama şu an bi ay olmak üzere gerek yok diye düşünüyorum belki ikinciye alta da hafif yaptırabilirim.

çok güzel olmuş canm sadece üst dudağına uygulamış sanırım ilk zamanlar masaj yaptınmı hiç

çok güzel olmuş canm sadece üst dudağına uygulamış sanırım ilk zamanlar masaj yaptınmı hiç
Evet canım sadece üste yaptırdım çünkü ben değişikliğe çok zor alışıyorum.Masajı doktor yapma dedi çünkü bi tarafta ödem morluk fazlaydı.12.günde kontrole gittiğimde topaklar vardı hala elinle ez dedi 2-3 gün ezip ovaladım topaklanma geçti.zaten 15 günden sonra tamamen dolgu maddesi dudağınla bütünleşiyo anlaşılmıyo hiç.Ama iyi araştır.mesela ben bi doktora daha gittim o juvaderm voluma yapcaktı normalde voluma dudağa uygun değil

Evet canım sadece üste yaptırdım çünkü ben değişikliğe çok zor alışıyorum.Masajı doktor yapma dedi çünkü bi tarafta ödem morluk fazlaydı.12.günde kontrole gittiğimde topaklar vardı hala elinle ez dedi 2-3 gün ezip ovaladım topaklanma geçti.zaten 15 günden sonra tamamen dolgu maddesi dudağınla bütünleşiyo anlaşılmıyo hiç.Ama iyi araştır.mesela ben bi doktora daha gittim o juvaderm voluma yapcaktı normalde voluma dudağa uygun değil
juvadermin çeşitlerimi var canım ben bunu bilmiyordum.
Mesela burda bi arkadaş istanbulda luva klinik diye bi yere yaptırmışki çoğu kişi ordan memnun onlarda juvaderm kullanıyor.
ama fotoğrafını gördüm çok kötü uygulanmıştı,morluk şişlik topaklanma hepsi vardı.
heryere güvenmemek lazım.ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım..

Canım çok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim.İzmirde Ufuk Bilkay doktorum :) inan kaç cc bilmiyorum sormadım ama 1 iğneyi bitirmedi.kesinlikle doğal istediğimi söyledim.zaten resimde gördüğün boşluklara uyguladı sadece iç kısımdan o yüzden doğal oldu dışardan hiç anlaşılmıyo.gerek olursa alta yaparız dedi ama şu an bi ay olmak üzere gerek yok diye düşünüyorum belki ikinciye alta da hafif yaptırabilirim.
fiyat kullanılan miktara göre değişiyor sanırım sizin dudak gerçekten güzel olmuş benimde dolgum var ama belli belirsin bende ki problem üst dudak hattının çok silik olması hiç kıvrım yok onun için dolguda da kıvrım olmadı. kaç ay dayanacak dolgun ?

Back
X