• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar üç ay önce gıdı lipo oldum, doktoruma aynı anda çeneme yağ enjektesi istedim fakat doktorum önermedi yağın erime riski var dedi. Ama pişmanım keşke deneseydim, görseydim çenem nasıl olacaktı sonrada eriseymiş. Sonra kontrollere gittiğimde Çene kemiğinize dolgu yapalım dedi. Aranızda yaptıranlar varmı?
Neden önermediki. Hem Diger dolgularda eriyor bir miktar sonuçta. He kalıcı olsun diyorsan çene protezleri var.
Ben Yag dolgusu yaptırmıştım çeneye burun ameliyatımda çok memnun kaldım. Hepsi erimedi,kalan gayet yeterliydi.

nerde oldun gidi lipo? ve önerirmisin? almanyada doktorum tavsiye etti ama 4000€ istemisti.
Adana'da oldum. Tabiki öneririm. Çeneme doğru olan bir yerde çok az bir yağ kalmış ama eskiye göre çok çok iyi. Belki ileride orayada bir müdehale yaptırma bilirim.ücret için birşey diyemem benim gıdı lipom karın germe ücreti içerisindeydi.

Neden önermediki. Hem Diger dolgularda eriyor bir miktar sonuçta. He kalıcı olsun diyorsan çene protezleri var.
Ben Yag dolgusu yaptırmıştım çeneye burun ameliyatımda çok memnun kaldım. Hepsi erimedi,kalan gayet yeterliydi.
arzum77 arzum77 ahh arzum biliyorsun benim işlem biraz fazlaydı ve bütün bunlara çok odaklanmıştım. Çene konusunu konuştuk doktorla ilk başta implantı sordum, cesaret edemedim. Yağ enjekte edelim dedim önermedi! Kalın kafa işte istesene, bir dene, Gör. Daha sonra hoşuna giderse yağ dokusu erise dolgu yaptırırsın. Şuan bunu Söylemek için belki erken ve henüz daha doktorumla hiç görüşmedim ama sanırım revizyon isteyeceğim galiba. ayak bileğimin haricindeki tüm bölgeler tam istediğim Şekli almadı. Revizyon olursa yağ enjektesini denerim galiba. Senin çenede yağ enjekte olduğunu bilmiyordum. Nekadar süredir var?

arzum77 arzum77 ahh arzum biliyorsun benim işlem biraz fazlaydı ve bütün bunlara çok odaklanmıştım. Çene konusunu konuştuk doktorla ilk başta implantı sordum, cesaret edemedim. Yağ enjekte edelim dedim önermedi! Kalın kafa işte istesene, bir dene, Gör. Daha sonra hoşuna giderse yağ dokusu erise dolgu yaptırırsın. Şuan bunu Söylemek için belki erken ve henüz daha doktorumla hiç görüşmedim ama sanırım revizyon isteyeceğim galiba. ayak bileğimin haricindeki tüm bölgeler tam istediğim Şekli almadı. Revizyon olursa yağ enjektesini denerim galiba. Senin çenede yağ enjekte olduğunu bilmiyordum. Nekadar süredir var?
Burnumdan iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum ama düşme oldu burunda . Nefesde alamıyordum. Üçüncü revizyon oldum Hasan beye. O zaman Hasan bey çenen geride,Yag dolgusu yaparsak burunlara ve alına göre daha orantılı olur demişti. Zaten o ameliyatla birlikte badem göz,elmacık kemiklere Yag dolgusu ve dudak dolgusuda olmuştu. Yani komple bir işlemdi :)
Evet,zaten erime oluyor ama bende çok şükür tamamı erimedi ve kalan miktar eskiye göre iyi bir sonuç bıraktı. İki sene olmuştur bu işlemlere..

selam kızlar.. bende biara dudak dolgusunu düşünmüştüm.. hatta bunun için bi estetik cerrahla görüşmüştüm.. işte doktorun bana dedii vücuttan alınan yağın hiç bi yan etkisinin olmadığı ama 6 ay sora şişkinliğin azalacağı bi sene sonra dudağımdaki dolgunluğun maksimum %40'ının kalıcağıydı.. Ama kolajen daha etkili ve kesin bir çözümmüş duyduma göre ayrıca elde edilen dolgunluk daha kalıcı oluyomuş.. dudağa yağ enjeksiyonu olursa bu operasyon nerdeyse hersene tekrarlamak zorunda kalabilirmişiz.

Ya... dudak dolgusu yaptırdım ama 2 hafta dayandı... Benim cildim mi çabucak tolere ediyor; ürün mü kötüydü bilmiyorum... Dudak konusunda uzmanlaşmış önereceğiniz bir estetik cerrah var mı İzmir'de veya İstanbul'da?

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Ordu'da yaşıyorum ve küçük bir yer burası. Buralarda tavsiye edebileceğiniz birileri varmı acaba? Özlem Köse adını çok duydum Ordu Medical Park'taymış. Birde işlem yaptıranlar memun kaldımı acaba?

Küçük yerlerde hasta sirkülasyonu çok fazla değil... Bu tip konularda tecrübe ve vaka sayısı önemli.. o yüzden İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerden isim almanızı naçizane öneririm.

Küçük yerlerde hasta sirkülasyonu çok fazla değil... Bu tip konularda tecrübe ve vaka sayısı önemli.. o yüzden İstanbul Ankara İzmir gibi büyük şehirlerden isim almanızı naçizane öneririm.

Ama oraya gidecek zamanım yok o yüzden buraları araştırıyorum :(

bence hiç de öyle değil canım ya. istanbulda mundar olup tuncelide düzgün yapılanı bile gördüm

Dört gün önce üst dudağıma HA dolgu yaptırdım,hiç beğenmedim,doğal yollarla en hızlı nasıl eritebilirim acaba????Çok acil!!!!!

2 gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Mehmet Akgün e gittim bi kampanya hakkında bilgilendirdi ve bende zaten dolgu için görüştüm küçükken bi kaza geçirdim çene bölgemde dudağımda doku kaybı gibi sorunlar vardı şuan herşey istediğim gibi dudak, burun ve çene dolgusu yapıldı haftaya gidip kontrollerimi yaptıracağım birde botoks hediyem var tabii ki yaptırcak arkadaşlara öneririm:)

Ben izmirde ufuk bilkaya yaptırdım geçen sene ocak ayında hala dolgun duruyo dudağım henüz ihtiyaç duymadım tekrarına şekli de hoşuma gidiyo dudak konusunda ufuk beyi öneririm
canım ufuk beye dudak dolgusunu ne kadara yaptırdın ve şuan durumu nasıl memnunmusun

kızlar dudak dolgusu yaptıracağım 2 ml kadar birkaç sorum var..
ben sık uçuk çıkaran biriyim dudak dolgusundan sonra ucuk sorun yaratır mı cıkarsa?
yapılırken acıyor mu?
yaptığı gün yara oluyor mu?

kafamda deli sorular

plastik cerrah dr reşit burak kayan'a yaptıracağım bu arada ablamın burnunu yaptı 1 ay önce mükemmel oldu dudak için onunla anlaştım

Kizlar bilgi verin LÜTFEN

Iki gün önce dudak dolgusu yaptırdım ama dudak üstü yani biyik tarafi cok sis.

Sorum: dolgudan sonra ödem yada şişlik kac gün sürüyor????

Ya... dudak dolgusu yaptırdım ama 2 hafta dayandı... Benim cildim mi çabucak tolere ediyor; ürün mü kötüydü bilmiyorum... Dudak konusunda uzmanlaşmış önereceğiniz bir estetik cerrah var mı İzmir'de veya İstanbul'da?
İstanbulda önerebileceğim en iyi yer isveç klinik.. bence doktor isimlerine kanıp şişirilmiş insanlara gidip birton para kaptırmayın.. o kadar çok yer görüyorumki her sokak başı güzellik merkezi olmuş.:KK12:. bu tarz sağlıkla ilgili işleri hastanelerde kliniklerde yaptırın kızlar inanın pişman olmazsınız hiçdeğilse daha güvenli olur :KK25:

bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum :110: benim dudaklarımında altı kalın üstü ince. üst dudağımı biraz daha kalınlaştırmak istiyorum. ama zararı var mıdır bişi olur mu diye çekiniyorum biraz:KK17:

Ben geçen ay yenilettim dudak dolgumu odem olusmadi agrim sadece ignenin girdigi yerlerde oldu 3 gun felan Mehmet Akgün e yaptirdim 6sinda tekrar gorusecegiz kontrole gitcem suan hersey yolunda ban gore :)

Back
X