Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim geri giderek yorumlara bir bak derim Ankara dudak diye aratirsan cikabilir amaAnkarada armadada bi doktoru onerdiler unal beyi, 800tl imis fiyati da... baska kimi onerirsiniz ankarada? Su an sosyal medyada arastirma asamasindayim...
Kesinlikle tecrubeli birine denk gelmek lazim gecenlerde uygun birine gitmis arkadasimin arkadasi, dudagi ödem yapmis, indiginde de hicbisi kalmamis da parasini iade almis... oyle olsun istemiyorum eşim zaten karsi dolguya fln... bi de guzel olmazsa bayaa dalga gecer:)) aratayim ben bi..Canim geri giderek yorumlara bir bak derim Ankara dudak diye aratirsan cikabilir ama
Doktorun dudagina ne sktigi da yuzde50 oraninda hatya belki daha bile fazla onemli bence dudak yapina ve zevkine uygun olacak olani ongroemye calis derim bol sans:)
Merhabalar;
Sizlerle dudak dolgusu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Dudaklarım çok inceydi. 8 ay önce dudak dolgusu yaptırdım fakat hiç değişiklik olmadı. 10 gün önce Dr. Aslı Aytekin'e gittim. Hyaluranik asit içerikli Juvaderm dolgu maddesi kullandı. İşlem öncesi adını hatırlamadığım bir krem ile dudaklarımı uyuşturdu. Sonrasında hiç canım acımadı. Dudaklarımı şekillendirip daha kalın görünmesi için alt ve üst bölgelere ip uyguladı (sanırım örümcek ağı deniliyor). Morarma olmadı. Ördek dudak gibi görünmüyor. Çok memnun kaldım. Becerebilirsem önce ve sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim.Eki Görüntüle 1999931
Acaba ünal beye dolgu yaptırdınız mı? Ali Şahanı düşünüyorum ben de, 1000tl dedi bir cc için ama en az iki cc şart dudaklarıma. Değer mi 2000tlye bilmiyorum . daha önce bilestte zilha hanıma yaptırdım ama hiç memnun kalmadım. 2 sene önceydi. 1 cc dolguya 650 tl verdim. Fiyatı normaldi ama hiiiç farketmedi. Ya madde kalitesizdi ya da 1 cc az geldi.Ankarada armadada bi doktoru onerdiler unal beyi, 800tl imis fiyati da... baska kimi onerirsiniz ankarada? Su an sosyal medyada arastirma asamasindayim...
İlk defa Dudak dolgusu yaptırdım birde dudak kenarlarını belirlemek için yapıldı ama inanın ki hiç memnun kalmadım eşim başka biri oldun sanki dedi acaba dudaklarım eski haline döner mi?
canm teosyel/belotero için uygun. Juvederm için hayli fazla.Acaba ünal beye dolgu yaptırdınız mı? Ali Şahanı düşünüyorum ben de, 1000tl dedi bir cc için ama en az iki cc şart dudaklarıma. Değer mi 2000tlye bilmiyorum . daha önce bilestte zilha hanıma yaptırdım ama hiç memnun kalmadım. 2 sene önceydi. 1 cc dolguya 650 tl verdim. Fiyatı normaldi ama hiiiç farketmedi. Ya madde kalitesizdi ya da 1 cc az geldi.
merhaba arkadaşlar bende doğuştan mı yoksa küçükken sürekli tik olarak elimin üst dudağımın ortasını sürekli kurcalamaktan yara yapıp yarayı koparmaktan mı bilmiyorum bi çukurluk oluşmuştu. ufak bir dolgu yaptırmaya karar verdim ve p.cerraha gittim ...cerrahın aslında siz diğene kadar pek göremidğini siz söyleyince fark ettiğini ama ufak bir dokunuşla halledebileceğini söylerek hatırladığım teosyal dolgu yaptırdım sadece ve sadece çukur olan bölgeye az ve öz olarak yaptırmamı defahatçe söyledim. kullandığı dolgunun sadece özellik olarak da dudak dolgusu olduğunu da pek sanmıyorum. iğne baya acıtmıştı ince değil kalın uçluydu her nitkeim işlem bittikten sonra kliniğin aynasına bakıp dudaklarımı görünce bir anda ters batı başım döndü bayılacak gibi oldum hemen bi koltuğa oturup kendimi toparladım aynaya tekrardan bakınca dudak çukurumun aynen kaldığını yanlarırının acaip şekilde şiştiğini görünce bu adam bunun dozunu aşırmakla kalmamış yanlara dolguyu enkekte etmiş diğerek ısrarla sektere doktorla hemen görüşmek istiyorum dedim.. doktorla görüştüğünü şiş oludğunu işlemin yapıkldığı yerin değilde yanlarına şişliğin vurduğunu 15 gün sonra kontrola gelmem gerekiği ve 7 gün içersinde şişliklerin gideceğini söyledi.. 7 .gün dudaklarım şişliği aynen devam etmiş üstüne birde uçuklar çıkmıştı..10.gün dayanamayıp kliniğe gidip doktora hemen işlemi eski haline çevirin eritin diğerek doktorun bana yapamayız inmesini beklemeliyiz var olan dokuyuda eritebiliriz fazla yapıp demesiyle birazdaha bekleme kararı alarak .. 15.gün tekrar kliniğe gittim nerdeyse dudaklarımı 15 gün sıkarak dolaşım.. doktoraa kontrole gittimde ısrarla siz nereye yaptınız dolguyu üst dudaklarım mahfolmuş hemen eski haline döüştürünüz dememle hyralürüdaz enzimi zorda olsa enjekte ettirdim eriyecek olmasının rahatlığıyla üzerimden biraz yük atmış eve gitmiştim hyülirdaz enzimini erdağlı ve hakanbozoğlu biri medikal biri doktor sanırım açıklamalarını defaatçe okuyarak fikir sahipi olmaya çalıştım medikal 24-48 saat etkisini göstereceğini ve bu sürenin uzayabileceğini yazmış bozoğluda 2 hafta sonra kontrole gidilmesi gerektiğini yazmıştı bunlardan fikir sahip olarak doktoruma ulaşıp ne zaman kontrole gelicem sordum bana 3 haftada erime işlemi tamamlanıyor sonrası görüşelim dedi 3.hafta sonrası dudaklarım bi nebze olmuş sönmüştü ama yinede eskine göre arasında uçurum vardı..3.hafta sonra tekrar kliniğe gittim tekrar eritme işlemi talep ettim. doktor yanıma gelerek ok takıntılı oldumu aslında bişey yok sen kuruntu yapıyorsun falan vesayre başladı fırça vari konuşmaya .. hazırlıklı gelmiştim eski halinin resmini gösterince sesi gitmişti. tekrar eritme işlemi enjekte etti yalnız bi önceki eritmeye nazaran diğerinde enzimi direk çektimişti bu seferki eritme de enzimi bi cam tüp kırıp ondnda eklemişti artık bilemiycem ne ekledi. inşallah birdaha görüşmeyiz dilerekten ayrıldım. bugun dudaklarımı artık sıkarak dolaşmıyorum fakat yinede eski haline yakın durumdalar tamamen erimesini bekliyecem .... birdaha dolgu mu asla diğorum ama ben doktor kurbanı oldum .. kalan dolguları yine bu forumda okuduğum kadarıyla bol bol masaj öneriyor arkadaşlar sanırım arada sıra masaj yapıp süreyi kısaltmaya çalışacağım.
evet ben yaşadığım tecrübeden sonra dudak dolgusunu tavsiye etmiyorum ufak tefek sebeplerden bence riske girmeye değmez.Kötü bir tecrübe olmuş. Dudak dolgusunu tavsiye etmezsiniz galiba değil mi?
Aslında ben de bazen üst dudağıma yaptırmak istiyorum fakat internette gördüğüm silikon felaketlerinden dolayı cesaret edemiyorum.
şunun gibi mesela : Eki Görüntüle 2077096
Hatırladığım kadarıyla paylaşayım.. Bu kadın Jocelyn Wildenstein, eşi multimilyoner her kadın gibi estetik dr larına gidiyor, bir süre sonra bunalıma giriyor eşinden ayrılıyor ve aldığı yüklü tazminatı öyle tüm ilgisini estetiğe veriyor ve bir süre sonra yüzü estetik tutmamaya başlıyor.
Dr. lar yapmak istememesine rağmen estetik yapmaları konusunda israr ediyor. Dr. lar hiçbir maddenin etkili olmayacağını söyleyince mutfaktaki yemek yağını yüzüne enjekte ediyor (ettiriyor da olabilir).
((Bu arada dolgu maddeleri rahatlıkla eritilebiliniyor dilssolving denilen işlemle))
Sonuç olarak bu tüyler ürpertici görüntünün arkasında ciddi bir dram ve psikolojik sıkıntılar var.. Bir işi abartmanın bütün kötüsonuçları estetik operasyonlar için daha somut. Yalnızca bu konuda okuyarak araştırarak daha bilinçli hale gelmek gerekiyor. Doğru adresler de cabası... Her iyi yapan dr.a güvenmektense de bünyeye göre dolgu maddesi cilde göre de makina seçimi (scarlet, bbl, cool laser vs..) yapılmalı. Bu tip forumları okuyup çok ama çok daha bilinçlenilmeli. Estetik şart değil fakat insanın kendine yakışacak bir şeyden bu tarz kötü örnekler yüzünden vazgeçmesini değil bilinçlenerek adım atmasını daha faydalı buluyorum nacizane :)
Ajda Pekkan misali.. Kadinin gozleri ve agzi kapanmiyor artik :))Hatırladığım kadarıyla paylaşayım.. Bu kadın Jocelyn Wildenstein, eşi multimilyoner her kadın gibi estetik dr larına gidiyor, bir süre sonra bunalıma giriyor eşinden ayrılıyor ve aldığı yüklü tazminatı öyle tüm ilgisini estetiğe veriyor ve bir süre sonra yüzü estetik tutmamaya başlıyor.
Dr. lar yapmak istememesine rağmen estetik yapmaları konusunda israr ediyor. Dr. lar hiçbir maddenin etkili olmayacağını söyleyince mutfaktaki yemek yağını yüzüne enjekte ediyor (ettiriyor da olabilir).
((Bu arada dolgu maddeleri rahatlıkla eritilebiliniyor dilssolving denilen işlemle))
Sonuç olarak bu tüyler ürpertici görüntünün arkasında ciddi bir dram ve psikolojik sıkıntılar var.. Bir işi abartmanın bütün kötüsonuçları estetik operasyonlar için daha somut. Yalnızca bu konuda okuyarak araştırarak daha bilinçli hale gelmek gerekiyor. Doğru adresler de cabası... Her iyi yapan dr.a güvenmektense de bünyeye göre dolgu maddesi cilde göre de makina seçimi (scarlet, bbl, cool laser vs..) yapılmalı. Bu tip forumları okuyup çok ama çok daha bilinçlenilmeli. Estetik şart değil fakat insanın kendine yakışacak bir şeyden bu tarz kötü örnekler yüzünden vazgeçmesini değil bilinçlenerek adım atmasını daha faydalı buluyorum nacizane :)
sadece bu kadın değil bu tip çok örnek var. bu da haliyle korkutuyor insanı.
umarım dediğiniz gibidir. peki sizin yakınlarınızda böyle dudak dolgusu yaptırıp da memnun kalanlar var mı?Bir dönem nasıl makyaj malzemelri patladı ve çok kullanmanın cildi yorduğu görüldü o misal, bilinçli olmak ve abartmamak koşuluyla avantajlıyız bence çünkü bu işlemler sayesinde imkansız diye bir şey yok:)
aa burda var mı?Benfotolarım var bol bol attım :)))
var var:) siz de söyleyin fikrinizi ismimi aratınca çıkar sanırım teknikte iyi değilim :) :)aa burda var mı?