- 15 Nisan 2017
- 305
- 68
- 98
- Konu Sahibi emellce
- #5.401
Ben yanlarda daha çok seviyorum ama dudağının şekli güzel olduğu için kaldırmış çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.
Juvederm vobella mı
Juvederm vobella mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meltem önderin instagramı var mı acaba?
Merhaba bende dudagima yakinlarda dolgu yaptirdim . uzun zamandir arastiriyordum . cok memnunum his kaybi asimetri gibi seyler yasamadim. Dudaj cizgilerim cok azaldi ruj cok guzrl duruyor. Hatta rujsuz bile guzel duruyor . yuzume yag enjeksiyonu dusundugumden beraber yag enjeksiyornu mu yaptirsam dedim fakat doktorum dudak bolgesi cok hareketli oldugu icin ve yag enjeksiyonunun iyilesme surecini daha uzun oldugu icin yapmayi dogru bulmadi . tek doz yapildi 1cc . cok dogal duruyor .
Ben dolgumu Özlem Köse’ye yaptırdım. İstanbul’da kendisi hem memnun kaldım hem de sonrası takipleri çok iyi tavsiye ederim.
Çok çok teşekkğr ederiiim böyle güzel cümleler motive ediyor:) dr secil engin yapmıştımerhabalar..dudak dolgunuz çok güzel inanılmaz doğal olmuş: ) yaptırdığınız yerin bilgilerini paylaşmanız mümkün mü acaba?
Canm çok teşekkğr ederim bu aradane ameliyatı anlayamadım ? dolgu değilmi bu çokda güzel görünüyor dudaklarınız? önceki yorumları okuyamadımda o yüzden ameliyat yazınca siz şaşırdım
Kızlar Dr. Mücahit Erden hakkında bilgisi olan var mı, forumda arattım bulamadım![]()
ben ilgileniyorum birlikte yaptıralımmmBen gelecek ay yaptiriyorum dudak dolgumu. Bana verilen fiyat hep 1500-1800 tl arasi 1 tüp icin. Ilgilenen olursa bana ulasabilir, paylasir daha az öderiz.
Canm ben sana özelden yazmştım değil mi? Hepsi 1er ml 1 tüp. Juvederm 0.50 gelebiliyor. Teosyelde arkdşm getirmişti ben rica ettim diye 2ml birden gelmişti. Çok eski yazılarımda vardı ordan görmüş olabilirsin.Canim ben sana özelden yazdim ama cevap alamadimbu konuda bilgili birine benziyorsun.. Hangi dolgu markalarini önerirsin? Istanbulda tavsiye edebilecegin doktorlar hangisi? Bana simdi sagolsun ilk defa bir doktor lafi eveleyip gevelemeden cevap verdi. Boletero / juvederm 1 tüp 1500tl diye. Bu fiyat uygun degil mi? 1 tüp 1 ml yoksa 2 ml oluyor?
Çok çok teşekkğr ederiiim böyle güzel cümleler motive ediyor:) dr secil engin yapmıştı