- 15 Nisan 2017
- 305
- 68
- 98
- Konu Sahibi emellce
- #5.421
Kızlar ne yaptınız ben cahit vuralı ve renee kliniği ziyaret etmeyi düşünüyorum. h 100 ve botoks u soracağım bir de scarlet için. Nişantaşında bir çok dr gezdim çok pahalı fiyatlar ya da ilgi olarak memnun kalmadım. Daha önce Mücahit erdeni sormuştum karşıda olması ve dolar paritesinden vazgeçtim gibiRenee de baya yüksek ama hekim en iyileri kullanıyor onu biliyorum ama birkaç işlem var ve bunları uyguna yaptırıcam diye de kaliteden ödün vermek istemiyorum. Bir de avrupa yakası lokasyon önemli..
Cahit vurala işlem yaptıran var mı hiç? Burada yazmış sanırım bir dönem ama yaptıran varsa yazın lütfeeen ya da uyguna yapabilecek hekimliği iyi Nişantaşında doltor. Çnkü scarlet gözaltı ışık dolgu gibi işlemler de istiyorum bir iki ay sonra gidebileceğim bir yer olsun diye öldüm 10 doktor kadar gezdim resmen
Cahit vurala işlem yaptıran var mı hiç? Burada yazmış sanırım bir dönem ama yaptıran varsa yazın lütfeeen ya da uyguna yapabilecek hekimliği iyi Nişantaşında doltor. Çnkü scarlet gözaltı ışık dolgu gibi işlemler de istiyorum bir iki ay sonra gidebileceğim bir yer olsun diye öldüm 10 doktor kadar gezdim resmen