DUDAK DOLGUSU YAPTIRANLARIN ÖNCESİ VE SONRASI RESİMLERİ

sizinkide gerçekten çok güzle ama öncesi halinizide paylaşabilseydiniz keşke? genelde zaten doğal kalın olanlar extra kalınlık isteyince yapay durmuyor. sizin eski haliniz de kalındı sanırım. ayrıca kullanılan dolgu materyalini yazarmısınız lütfen?
Benim sadece üst dudagimin yan kısımları kaldirildi çok ufak bi işlemdi o yüzden şimdiye kadar kimse anlamadi:)

sizinkide gerçekten çok güzle ama öncesi halinizide paylaşabilseydiniz keşke? genelde zaten doğal kalın olanlar extra kalınlık isteyince yapay durmuyor. sizin eski haliniz de kalındı sanırım. ayrıca kullanılan dolgu materyalini yazarmısınız lütfen?
Yazmayı unutmuşum dışardan bi madde kullanılmadı benden alınan yağla enjekte edildi böyle daha saglikliymis dediğim gibi benim ki çok çok az bi mudale varla yok arası al dudagim zaten doğal üst dudagimin bitiş çizgilerine yakın dolgu var oda sisirmek icin değil şekli daha güzel dursun diye yaptırdım

Öncelikle Allah kolaylık versin hamilesiniz,çok zorlu bir süreç bekliyor ve güzel bi süreç aynı zamanda:)bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama burda maalesef yapılamiyor,küçük yer.bi ara niyetlendim evde yapcam dedim sonra vazgeçtim,bi komplikasyon olur diye.yedi yıl önce filan yaptirmistim,doktor yapmış olmasına rağmen dudak burun arası boşluk bir patates büyüklüğünde sismisti.gecmiyecek sanmıştım çok pişman olmuştum ama şükür ki bi haftada düzeldi.şimdi yaş itibariyle de biraz daha inceldiler.napicam bilmiyorum:((dermarollerle hyalorunik asidi dudagimda gezdirssem ne olur acaba?bi bilgisi olan var mi acaba:((

Merhaba kızlar. ben dudak dolgusu yaptırmak istiyorum fakat henüz bir türlü işin ehli en iyi kim diye karar veremedim. sizden yardımcı olmanızı istiyorum .burada öncesi ve sonrası dudağınızın fotoğraflarını paylaşarak birbirmize yardımcı olabilirsek çok mutlu olurum. resimlerinizi ,doktorunuzun ismiyle , bekliyorum hanımlar

Selam... Ben 15 gün önce dolgu yaptırdım. Yarın ilk kontrolüm var çekip paylaşırım isterseniz sizinle. Şuan gayet memnunum

uygulama yaptirip uzerinden 3yıl 5yıl gecenlere sormak gerek. mutlaka doktorunuza marka,isim, yasanabilicekleri sorun, araştirin. bunlarin birçogu kistleşip kalabiliyor.. güzellik mi saglik mı önemli bunu kendinize sorup karar verin.

Merhaba,ben de 2 gün önce hyaloronik asit dudak dolgusu yaptırdım.İlk gün gayet memnun kaldım görüntüsünden fakat şu an yani 2 gün içinde eridi gitti,dolgudan eser kalmadı..:( moralim bozuldu,acaba aynı durumla karşılaşanız var mı?

Merhaba,ben de 2 gün önce hyaloronik asit dudak dolgusu yaptırdım.İlk gün gayet memnun kaldım görüntüsünden fakat şu an yani 2 gün içinde eridi gitti,dolgudan eser kalmadı..:KK43: moralim bozuldu,acaba aynı durumla karşılaşanız var mı?

MERHABA..KİME YAPTIRDINIZ

Yazmayı unutmuşum dışardan bi madde kullanılmadı benden alınan yağla enjekte edildi böyle daha saglikliymis dediğim gibi benim ki çok çok az bi mudale varla yok arası al dudagim zaten doğal üst dudagimin bitiş çizgilerine yakın dolgu var oda sisirmek icin değil şekli daha güzel dursun diye yaptırdım

bende yağ enjeksiyonu yaptırırm yaptırırsam .ama işte yağ enjeksiyonunuda sürekli tekrar ettirmek gerekiyor sanırım. yüzde 40 kalıcı diyorlar ama bilemiyorum. sen sürekli yeniletiyormusun?

Öncelikle Allah kolaylık versin hamilesiniz,çok zorlu bir süreç bekliyor ve güzel bi süreç aynı zamanda:)bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama burda maalesef yapılamiyor,küçük yer.bi ara niyetlendim evde yapcam dedim sonra vazgeçtim,bi komplikasyon olur diye.yedi yıl önce filan yaptirmistim,doktor yapmış olmasına rağmen dudak burun arası boşluk bir patates büyüklüğünde sismisti.gecmiyecek sanmıştım çok pişman olmuştum ama şükür ki bi haftada düzeldi.şimdi yaş itibariyle de biraz daha inceldiler.napicam bilmiyorum:KK43:(dermarollerle hyalorunik asidi dudagimda gezdirssem ne olur acaba?bi bilgisi olan var mi acaba:KK43:(

sakın böyle birşeyi evde deneme. ben doktorlara biel zor güveniyorum. sakın yapma böyle birşey kalıcı zarar verebilirsin dudaklarına.

uygulama yaptirip uzerinden 3yıl 5yıl gecenlere sormak gerek. mutlaka doktorunuza marka,isim, yasanabilicekleri sorun, araştirin. bunlarin birçogu kistleşip kalabiliyor.. güzellik mi saglik mı önemli bunu kendinize sorup karar verin.

tabiki önce sağlık benim için. o yüzden iyi kötü herkesin yorumunu bekliyorum. ben zaten yaptırırsam yağ enjeksiyonu olur. diğer dolguları düşünmüyorum.doğlada olsa yabancı birşey olmasını istemiyorum vücudumda.

Çok tşk ederim.tekrar zamanı geliyo bakalım 2.si nasıl olcak

keşke sizin gibi olanın kalıcısı olsa. yağ enjeksiyonu nu denedinizmi? sürekli iğne yaptırmak çok ürkütücü. yağ enjeksiyonu yüzde 40 kalıcı diyorlar, 4-5 sene önce yaptıranların yorumunu alabilsek keşke.

keşke sizin gibi olanın kalıcısı olsa. yağ enjeksiyonu nu denedinizmi? sürekli iğne yaptırmak çok ürkütücü. yağ enjeksiyonu yüzde 40 kalıcı diyorlar, 4-5 sene önce yaptıranların yorumunu alabilsek keşke.
Yok yağı denemedim onda çok şişlik oluyo ilk zamanlar ama kendi yağımız olduğundan pütürlük olmuyo daha homojen duruyo bildiğim kadarıyla.keşke olsa öyle bişey dudağımın bikaç ay önceki hali sabitlense :( ben asla kalıcıya cesaret edemem çok sıkar o beni 1 buçuk yılda bir tekrar yapabilceğim tek şey

sakın böyle birşeyi evde deneme. ben doktorlara biel zor güveniyorum. sakın yapma böyle birşey kalıcı zarar verebilirsin dudaklarına.
Haklısın ama artık bu ince dudaklardan sıkıldım.özgüven yerlerde:((psikolojim çok bozuk.ne yapcam bilmiyorum:((

Yok yağı denemedim onda çok şişlik oluyo ilk zamanlar ama kendi yağımız olduğundan pütürlük olmuyo daha homojen duruyo bildiğim kadarıyla.keşke olsa öyle bişey dudağımın bikaç ay önceki hali sabitlense :KK43: ben asla kalıcıya cesaret edemem çok sıkar o beni 1 buçuk yılda bir tekrar yapabilceğim tek şey

bende tam tersi solgular daha homojen dağılır ve erir diye düşünüyorum ama yağ dolgusu büyk bir miktarı eriyceği için homojen olmıycak gibi geliyor.keşke dediğiniz gibi olsa

Haklısın ama artık bu ince dudaklardan sıkıldım.özgüven yerlerde:KK43:(psikolojim çok bozuk.ne yapcam bilmiyorum:KK43:([/QU

benimde öyle üstelik senin cesaretin avr ben iğnedne çok tiksiniyorum.para birktir doktora yaptır kendi kendine yapmak olurmu hiç.

Back
X