DUDAK DOLGUSU YAPTIRANLARIN ÖNCESİ VE SONRASI RESİMLERİ

:KK43:Merhaba kızlar :KK25:
Dermaroller soran olmuş bende iki yıldır dolgu istiyorum ama kırkıyorum istediğim gibi olmazsa diye ben devde kendim dermaroller ve hirolonik yazamadım neyse işte kullandım işe yaramıyor ama bir yıl önce yurt dışından dudak vakumu spariş etmiştim onu kullanıyorum anında dolgulu dudak oluyor ve gayet doğal ortalama 3-4 saat dolgunluk devam ediyor düzenli kullanımda kalıcı dolgunluk vaad ediyor ama pek inanmayan da düzenli kullanımda dolgunluk 5-6 saat devam ediyor

Merhaba,ben de 2 gün önce hyaloronik asit dudak dolgusu yaptırdım.İlk gün gayet memnun kaldım görüntüsünden fakat şu an yani 2 gün içinde eridi gitti,dolgudan eser kalmadı..:KK43: moralim bozuldu,acaba aynı durumla karşılaşanız var mı?

2 gün içinde mi?? çok kötü olmuş.çok acılı oldumu sizinkisi?

Herkese merhaba,

Dudak dolgulari ile ilgili bildiklerim
- Yag dolgusu yapildiginda, eger yag hucreleri bozulmadan yapilirsa daha fazla kalici oluyor ama homojen olmuyor, eger yag hucreleri bozularak yapilirsa homojen oluyor ama bu seferde kalici olmuyor. Ve normalde dudaklarimizda hic yag dokusu bulunmuyor :) bir sebebi vardir heralde. Cogu dr yag onermiyor dudaklara, bazilarida oneriyor. Karar sizin !!!
- Dudak dolgularinda, uzun sure kalici ve tam kalici dolgulari (igne ile yapilanlar) tercih etmek hata. Kalici dolgularin doguracagi problemlerde kalici oluyor. Ayrica bildigim kadari ile yuz bolgesinde, belirli hastaliklar disinda (HIV .. vb) kalici dolgularin uygulanmasi yasak olabilir.
- Yaygin olarak kullanilan hyaluronik asit dolgularin, degisik markalarda, dudak icin ozel olarak uretilmis olanlari en cok uygulanan dolgu maddeleri, dudak dolgusu icin. Ortalama kaliciliklarinin, markalara gore degisiyor, 8 ile 14 ay arasinda oldugu belirtiliyor dr.lar tarafindan. Tabi dolgu maddesinin kaliciligi baska, dolgu maddesinin yarattigi dolgunlugun kaliciligi baska seyler. Cunki bu dolgu maddesi, uygulandigi andan itibaren vucut tarafindan eritilmeye basliyor ve zamanla dolgunluk azaliyor.
- Dudak dolgusunu ilk yapildigi anda degil, ortalama 1 hafta sonra degerlendirmek lazim. Ilk anlarda olusan odem, gunler icinde azaldikca, dolgu miktari az gelebiliyor. Tabii insanin gozude alisiyor zamanla. Birde cok fazla buz uygulamayin, normal buzdolabi soguklugunda kompres yapin. Buzun kendiside odem yapabiliyor.
- Bence gebelik surecinde, herhangi bir dolgu islemi yaptirmak tehlikeli geliyor kulaga !
- Kalici bir dudak dolgusu isteyenler, igne ile yapilan dolgulari degil ama protez seklinde olanlari arastirsinlar. Permalip isimli bir tanesini biliyorum. Mutlaka baska markalarda vardir. En azindan cevreye dagilma riski yok ve istediginizde cikarttirabilirsiniz.

bende bugün yaptırdım,çok düşündüm şimdi biraz ödemli bu halini sevdim ama ödem gidince üzülecem :)
bakalım bir iki hafta sonar nasıl görünecek

bende bugün yaptırdım,çok düşündüm şimdi biraz ödemli bu halini sevdim ama ödem gidince üzülecem :)
bakalım bir iki hafta sonar nasıl görünecek

nasıl oldu dudakların canım. memnun kaldınmı?

2 sene olucak öncesi yok bu telimde bunuda şimdi çektim kızlar ruj sürmeye üsendim :)) tabi hamileliginde verdiği bi dolgunluk var
Canım maşşalah dudakların çok güzel olmuş ki belliki öncesindede güzelmiş zaten ☺️ Doktorun nerde ve ne kadar verdin cevap verirsen çok sevinirim

Back
X