Dudaktan Kalbe - Show Tv

Lamia'nın başına gelenler de pişmiş tavuğun başına gelmiyor yani...Ama görsellik ve müzikler harika.

Lamia, Kenan’ın bebeğine hamile olduğunu öğrenmiş ve hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Ama Lamia bu durumla daha fazla içine kapanır.

Makbule, Lamia’daki değişikliği fark eder ve sırrını öğrenir.
Bu sırrı koğuş ağası Suzan da öğrenir. Lamia, bebeği doğurup doğurmayacağına karar verememiştir ama Kenan’ın bu bebekten asla haberi olmamalıdır.

Kenan her şeyden habersiz, Lamia’nın kendisini reddetmesine küserek Cavidan’la gecikmiş balayına çıkar. Balayı dönüşü Lamia’nın duruşmasına yetişir. Bu duruşma Lamia için özgürlüğe bir adım olacaktır.

Cemil ateşle oynar ve evli komşusu Nimet’le ilişkisini ilerletir. Cemil Leyla’nın son nefesinde Kenan’a aşkını itiraf etmesinden sonra tam anlamıyla dağılmış ve duygularından arınmış, herkesten intikam almak isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Kenan’ın dokunduğu her şeye zarar vermek ister.

Lamia, özgürlüğüne kavuştuktan sonra, başka bir esarete düştüğünü fark eder. Kenan’la her zaman karşı karşıya olma düşüncesi onu perişan etmektedir. Bir karar verir ve ilk kez yapayalnız bir yola çıkar.

12 Aralık 2007 Çarşamba Saat:22.00

alıntıdır

ay çok heyecanlıııııııı bu bölüm bundan sonra olaylar daha güzel olacak

Dünkü bölümün sonunda yine hangi felaket oldu kızlar, dizinin son 1 saatinde uyuyup kalmışımnaniknanik

Cavidan’la daha fazla devam edemeyeceğini anlayan Kenan boşanmak istediğini söyler. Cavidan’ın Kenan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Evliliğini kurtarmak için her yolu deneyecektir.

Lamia’nın hamileliği ağır geçmekte, Lamia bu durumu gizlemek için zorlanmaktadır. En büyük yardımcısı tek sırdaşı Makbule’dir. Makbule’nin kapısını bu kez Cemil çalar. Lamia Cemil’in ziyaretinden çok mutlu olur. Makbule de Cemil’den hoşlanır.
Cemil Makbule ve Lamia’yı adaya davet eder. Ama bunun altında yine bir plan yatmaktadır. Cemil Kenan’ı da durumdan haberdar eder. Kenan’ın adaya gittiğini duyan Cavidan’da soluğu adada alır.
Saib bey Lamia ile ilgili duyduklarıyla hayrete düşer.
Kenan hiç beklemediği bir anda Lamia’nın karşısına çıkar. Bu buluşmanın tek şahidi Prenses Cavidan olacaktır.

02 Ocak 2008 Çarşamba Saat :22.00

alıntıdır

öbür dizilerim reklama girince bunu izliyoru budizide fena sayılmaz

Lamia ve Cavidan ilk kez açıkça birbirlerine meydan okurlar. Yaşadıklarıyla güçlenen Lamia Cavidan’a unutamayacağı bir ders verir.

Kenan ve Cavidan adadan ayrılırken Saib de Lamialarla birlikte İstanbul’a döner. Saib’in asıl amacı Lamia’nın yanında kaldığı arkadaşı Makbule’nin babası Kemal Bey’le konuşmak ve Lamia’nın onlarda kalmasını garantilemektir. Ömür boyu bakımını üstlendiği Lamia’nın Cemil’le ilgili büyük sırrı açıklamasından korkmaktadır. Öte yandan Lamia’nın hamile olduğunu öğrenmiş, bu bebeğin de Kenan’dan olduğunu tahmin ettiği için Lamia’yı Kenan’dan da uzak tutmaya çabalamaktadır.

Cemil, Kenan’a karşı tüm kozlarını kullanmak için yeni yeni planlar yapmaktadır. Kenan’a karşı en büyük kozu da Lamia’dır. Konser günü geldiğinde Cemil büyük bir sürpriz hazırlar. Lamia ve Makbule’yi konsere götürür.

Konserde bütün gözler Lamia’nın üzerinde olacaktır. Cemil’in yanında bambaşka bir Lamia gören Kenan aşkını bu kez kıskançlıkla anlayacak gece büyük sürprizlere açık olacaktır.

09 Ocak 2008 Çarşamba Saat:22.00

alıntıdır

bende bayılıyorum bu diziye kaçırmamak için elimden geleni yapıyorum.dünde izledim cemil, hüseyin kenandan intikam almaya çalışırken galiba lamia ya aşık oluyo.:asigim:

kızlar dünkü bölümü izleyemedim ben ne oldu anlatabilirmisiniz

Kayda değer birşey yok. bende çocukları yatırdıktan sonra aldım elime örgümü oturdum TV karşısına (ya hakkaten yaşlanıyorum ben galibakafamçokkarıştı) gezinirken baktım bizim ağlak Lamia. Ya hepmi ağlar bir insan:mymeka: Kimin eli kimin cebinde, nolduğu belli değil. Bir sürü evli insan birbiriyle ilişkisi var. Kısacası beğenmiyorum ben diziyi. Hoş değil.:1closedeyes:

Ayyy Ben Bu Dızıyı Cok Sevıyorum BAyıla Bayıla Izlıyorummm Carsamba Gunlerının Gelmesını Iple Cekıyorumm Bu Bolum Ne Olacak Cok Merak Edıyorumm Baya Huzunlu Bakalım Gene Aglıycamm Heralde

çok güzel bir dizi bence :hooray: ama biraz sapık :uhm: herkes birbiriyle beraber :sm_cool:

ama lamia'nın aşkı çok temiz.. :roflol: :roflol: kız da saf aynı ben :roflol: ondan seviyorum galiba.. ayy allah göstermesin onun başına gelenler kimsenin başına gelmesin senağlama

bu lamiada akıl denen bişey yok
saf olurda bukadar mı olur:mymeka:
kenanı bıraksın cemille evlensin bencegerçi dedeyle evlendi artık geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…